- Konu Sahibi bayankuruntuu
-
Kızlar merhaba
Ben nerdeyse 1 senedir saçımı uzatmaya çalışıyorum. Denemediğim serum, yağ, barceliona, dax supergro, sinemaki, yumurta, bitkisel şampuanlar neler neler sürmedim kafama. Ama yok yok yok yani o saçım 5 santim bile uzamıyor. Kansızlık tanım vardı 2 yıl once ama ilaçlarımı tam kullanmadım. Dahiliyeden randevu aldım salı günü gidicem değerlerime baktırıcam. Uzun oldu kusura bakmayın ama benimle aynı kaderi paylaşan var mıı ?:44:
Benimde sacim uzamiyordu ama.smdi uzun takmayacaksin.ve duzlestiriciyi birakacaksn benimkini.uzatan bu oldu ha bide bemix sinam eki yapiyorm ama taze basladm onada:) duzlestiriciyi kullanmiyorsan nrmalde uzamasi lazim eger kullanmiyorsan bi doktora git
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba
Ben nerdeyse 1 senedir saçımı uzatmaya çalışıyorum. Denemediğim serum, yağ, barceliona, dax supergro, sinemaki, yumurta, bitkisel şampuanlar neler neler sürmedim kafama. Ama yok yok yok yani o saçım 5 santim bile uzamıyor. Kansızlık tanım vardı 2 yıl once ama ilaçlarımı tam kullanmadım. Dahiliyeden randevu aldım salı günü gidicem değerlerime baktırıcam. Uzun oldu kusura bakmayın ama benimle aynı kaderi paylaşan var mıı ?:44:
Ben bioblas kullandım, uzatma konusunda öyle ahım şahım sonuç vermedi, ama saç dökülmem azaldı, ve saçım gürleşti. 2 haftada hemen etkisi farkediliyor. 1 ayda da saç kendini gösteriyor. serum ve diğer ilaçların yanında bu şampuanı tavsiye ederim
Kızlar merhaba
aynı kader nedemek kendim yazmısım gibi oldu.internetten kesin garantili yağ mı kullanmadım aktarlardan kür mü yaptırmadım keratin tedavisimi görmedim neler neler.ama yok uzamıor omuz hizamda kaldı ve hala kurular artık ne yapcağımı bılemıorum
Canim gittim bugün doktora kan tahlili verdim yarin alicam. B12 vr demir sac icin cok onemliymis vucudumuzda onlar eksjk olunca ne kadar dışardan bakim yapsakta boş yani
b12 ilacı aldım düzenli kaç ay daha yenı bıraktım.ben zaten etçilim demir eksik cıkarsa pessama bende gidiim baktirim sorun bencede artık biyolojik.herkes sinemaki kürünü övdü durdu 10 ay kullandım tık etmedi sizce bu normalmi
Kızlar merhaba
Canım kıyamam ya çok ama çok üzüldüm aynı dert bende de var yıllardan beri uzamak bilmiyor off aynı kaderi paylaşıyoruz be kardeşim.
Git bi değerlerine baktır istersen sende canım
Peki, nereden baktırılıyor canım ? Kuaför falan mı??
yok canım devlet hastanesinden Dahiliye bölümünden randevu al. Kan ve demir değerlerime baktırmak istiyorum diceksin doktora. Kan tahlili veriyorsun doktor ona göre ilaç yazıyor böyle bir sorunun varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?