Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım belime geliyor.Ancak oldukça yıpranmış?Parlaması için canlı durması için ne yapabilirim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
arkadaşlar 3 4 kez düzleştirmeme rağmen niye bu kadar yıpranıyor anlam veremeıyorum. sizce ne yapabilirim
20191017_123350 (2).webp

Durulanmayan saç bakım yağları var onlardan kullanabilirsin.. Hem saçların parlar hemde yıpranmaya karşı korur.. biraz uçlardan kestir canlansın saçların.. ondan sonrada bu dediğim yağlardan saçına uygun olanini al bitane islak kuru nemli farketmez herturlu kullanabilirsin durulama gerektirmiyor cunku..

Sık toplanan sac yipranir sac duzlestirme 1 kez de yapsan ayni 10 kezde yapsan ayni aktardan hint yagi tatli badem yagi yilan yagi lavanta yagi susam yagi al cam kavanozda karistir haftada 2 kez uygula hem gurlestiri hem hizli uzar hemde besler sacini

Saç güzelleştirme kremleri var banyodan sonra ıslak saça uygulanıyor e...ve in ürünü. Ondan al ve gün içinde evdeyken hem ör saçlarını, uçların yıpranmışlığını kırıkları kestir canlanır :KK56:

3-4 kez düzleştirmeme rağmen cümlesini anlamadım. haftada mı? günde mi?

Çok işlem gördüğü için bu hale gelmiş olabilir.
Bırakın kendi hallerine, badem argan yağı falan alıp maske yapın ve işlemdem uzak tutun.
1 aya canlanacaktır.

Keratin bakım. Kuaforlerde yapıyor sizde internetten alıp kendiniz yapabilirsiniz. Ama bence kuaföre gidin çünkü gözü çok yakıyor

Herkes gibi bende saçlarımı düzleştirmekten saçlarım püsür püsür olmuştu üstüne birde kuaför saçımı yaktı :KK43: internetten denemediğim ürün kalmamıştı hiç biri bir işe yaramadı ınstagramda bir arkadaşım taviseye etti bende keşfetten görmüştüm daha önce takip ettim 10-15 gün hergün canlı yayınlarını izledim denemeye karar verdim ürünleri ilk kullanımda bile fark etti saçlarım nefes aldı püsür püsür durmuyor duştan sonra sanki fönlü gibi duruyor inanamadım daha önce aldığım ne kadar ürün varsa markası bilinen bilinmeyen hepsini attım sadece masshile kullanıyorum artık ınstagram sayfası ... bir takip et canlı yayınlarını falan izle istersen beki sana da yardımcı olurlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes gibi bende saçlarımı düzleştirmekten saçlarım püsür püsür olmuştu üstüne birde kuaför saçımı yaktı :KK43: internetten denemediğim ürün kalmamıştı hiç biri bir işe yaramadı ınstagramda bir arkadaşım taviseye etti bende keşfetten görmüştüm daha önce takip ettim 10-15 gün hergün canlı yayınlarını izledim denemeye karar verdim ürünleri ilk kullanımda bile fark etti saçlarım nefes aldı püsür püsür durmuyor duştan sonra sanki fönlü gibi duruyor inanamadım daha önce aldığım ne kadar ürün varsa markası bilinen bilinmeyen hepsini attım sadece masshile kullanıyorum artık ınstagram sayfası ... bir takip et canlı yayınlarını falan izle istersen beki sana da yardımcı olurlar
Sampuan mi? Yag mi? Krem mi? Fiyati nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X