Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim en yakın zamanda yaptırırım o zaman.Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir kuaförde keratin bakımı yaptır. Brezilya fönü değil, sadece keratin bakımı, o tel tel görüntü kendini toparlar.
Bildirim gelmemiş bu yüzden geç cevap veriyorum ama Boneym zaten en mantıklı olanını söylemiş.Teşekkür ederim en yakın zamanda yaptırırım o zaman.
peki uçlardaki boyanın gitmesi için bir fikriniz var mı?
Ya aslında benim de ara sıra aklıma katlı kestirmek geliyor katlı kestirsem ön uçlardaki ve aralardaki boya tamamen gider.Benimde aynı sorunlar oldu. Benim saçlarım kalın ve dalgalı boya benzeri şeylerden çok yıprandı defalarca kestirdim olmadı ama hep düz kesim yaptırıyordum Buda saçlarımı çok kabarık ve Bakımsız gösteriyordu en son kuaförüm katli kesim yaptı uzunluğuna fazla dokunmadan şimdi çok kullanışlı oldu. Bakım yağı yaptırdım aktarda onu sürüyorum haftada 1 kere. Bide saçlarımı ıslatıp bal sürüyorum yarım saat 1 saat bekletip yıkıyorum. Çok ıslatma her Tarafın bal olabilir nemli saça yapsan daha iyi olur ben yaptığım zaman saçlarım yumuşak ve parlak oluyor
Peki arkadaşım teşekkür ederim en yakın zamanda yaptırmaya çalışacağım.bence boyaların gitmesi için daha fazla işlem yaptırma saçlarına yavaş yavaş , uzadıkça kestir uçlardan. Keratin bakımı güçlendirir saçlarını bende artık her ay yaptırmaya başladım.
Evet canım diplerden itibaren sürüyoruz. Ben öyle bakım yağı çok aldım durulanmayanlardan ama saçlarımı Yağlı gösteriyor bide elektriklendi saçlarım. Ben ortacının saç bakımını aldım işlem görmüş saçlar için olanı gri bi kutusu var kokusu da çok Güxel haftada 1 gün diyor ama ben 2 günde bir kullanıyorum. Çok güzel gerçekten saçlarım hem güzel gözüküyor hemde elektriklenmiyorYa aslında benim de ara sıra aklıma katlı kestirmek geliyor katlı kestirsem ön uçlardaki ve aralardaki boya tamamen gider.
Ama bana yakışır mı bilemiyorum o yüzden cesaret edemiyorum.
Ben de balı duymuştum ama hiç yapmadım, bugün deneyeceğim balı, diplere de sürüyor musunuz balı yoksa sadece uçlara mı?
Bir de loreal in mucizevi yağı varmış onu kullan diyorlar onunla ilgili bir bilginiz var mı?
Tamam canım çok sağ ol, ben balla başlarım o zaman duruma göre bakım yağı da alırım.Evet canım diplerden itibaren sürüyoruz. Ben öyle bakım yağı çok aldım durulanmayanlardan ama saçlarımı Yağlı gösteriyor bide elektriklendi saçlarım. Ben ortacının saç bakımını aldım işlem görmüş saçlar için olanı gri bi kutusu var kokusu da çok Güxel haftada 1 gün diyor ama ben 2 günde bir kullanıyorum. Çok güzel gerçekten saçlarım hem güzel gözüküyor hemde elektriklenmiyor
Inşallah canım. Kırıklardan kurtulmak için başka çare yok dedi katli kestiricez diyeTamam canım çok sağ ol, ben balla başlarım o zaman duruma göre bakım yağı da alırım.
İnşallah düzelirler.
Bana yakışmaz diye kestiremiyorum canım.Inşallah canım. Kırıklardan kurtulmak için başka çare yok dedi katli kestiricez diye
Canım saçımda hiç kırık yok o uçlardaki kalan boya o yüzden açık renkli.cnm kırıkları tamamen kestirip bakımı yapsan daha sağlıklı olur uzamasıda hızlanır.