Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim cok dokuluyor !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saçın normalde 100 tel dökülmesi normaldir bundan fazlası problemdir.. dökülme zaten ya kuru ya da yağlı saçlarda sıkça görülüyor maalesef..bir kere saçlarını sürekli toplama dökülüyor biliyorum ama kafa derinin nefes alması gerekiyor.. madem hızlıca yağlanıyor saçların yağlanmaya başladığı gibi saç diplerini kendi saçının yağı ile uyar masaj yap yani sonrasında yıka.. bal zeytinyağı ve sinemaki otu ve yumurta karışımı yapıp saç diplerne sürüp 45 dakika beklettikten sonra yıka.. market şampuanlarından uzak durmaya çalış içinde zeytinyağı sarımsak özü gibi maddelerin bulunduğu şampuanlardan kullanmayı dene.. fön makinası düzleştirici gibi mahvedici aletlerden uzak tut saçını..Bir de grçekten eli sağlam olan kuaföre gidip saç uçlarınızdan 1cm kadar kestirin .. Ben kuaförüm sizin gibi baynlarla zamanında çok karşılaştım ama düzenli bakım herşeyi yoluna koyar.. hiç olmadı genel cerraha çıkın belki başka bir rahtsızlıktan dolayı böyle oluyordur geçmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim cnm benim onerilerini dikkate alicam

Biotin eksikliği olabilir sende şöyle yap doktora görün baktın çok umursamadı bitkisel haplar var gıda takviyesi gibi bioxcinin var mesela yeşil hapları onu kullan ben kullanıyorum saçlarımı gürleştiriyor ve kalın telli oldu baya. Saça sadece dıştan değil içten de destek sağlamak lazım. Balık ve ıspanak tüketmek saça çok iyi geliyor. Özellikle somonda omega çok olduğu için içten kremleme görevi görüyor. Saçlarını daha sağlıklı yapmak için beslenmene de dikkat etmelisin. Dökülmeyi azaltırsın bu şekilde..
Tesekkur ederim

Merhaba benim sikayetim saclarimin cok dokulmesi ve kepek olmasi yakinda kel kalcam diye korkuyorum. Doktora gittim fakat onlarda pek bisey demiyorlar ne yapmaliyim bi cok sampuani denedim ama hic bi faydasi yok bu sorunu olupta cozum bulan varsa bana yardimci olabilirmi ?
Benim de tam olarak sorunum buydu,2 ay önce tamamen bitkisel bi sampuan kullanmaya başladım ve cok işe yaradi artık saçlarım cok az dökülüyor dökülmesi gereken kadar.normal her yerde satilan sampuanlar gercekten berbat, güzel kokuyo vs hosumuza gidiyo ama cok zararli gerçekten.algee dogal sampuan kullanıyorum ben içinde hiçbir kimyasal yok paraben sls vs gibi.tamamen bitkisel seyler var ve 2 hafta kullanmayla etkisini göstermişti bende.eczanelerde satılmıyor ama sitesinden almistim ben,kesinlikle memnun kalirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle bakmak lazım. Doktorluk sıkıntı yok diyorsun,demeki tahlillerden geçmişsin herşekil de. Genetık olabilir,hiç saç dökülmüyor diye birşey yok herkesin saçı dökülür. Sen bunu içten ve dıştan besleyerek sağlıklı şekilde olmasını sağlabilirsin ancak. Birde çok saçınla uğraşma , şekillendirici sürme. Hergün de yıkama.

Benim de tam olarak sorunum buydu,2 ay önce tamamen bitkisel bi sampuan kullanmaya başladım ve cok işe yaradi artık saçlarım cok az dökülüyor dökülmesi gereken kadar.normal her yerde satilan sampuanlar gercekten berbat, güzel kokuyo vs hosumuza gidiyo ama cok zararli gerçekten.algee dogal sampuan kullanıyorum ben içinde hiçbir kimyasal yok paraben sls vs gibi.tamamen bitkisel seyler var ve 2 hafta kullanmayla etkisini göstermişti bende.eczanelerde satılmıyor ama sitesinden almistim ben,kesinlikle memnun kalirsin
Bakiyim bi cnm tesekkur ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle bakmak lazım. Doktorluk sıkıntı yok diyorsun,demeki tahlillerden geçmişsin herşekil de. Genetık olabilir,hiç saç dökülmüyor diye birşey yok herkesin saçı dökülür. Sen bunu içten ve dıştan besleyerek sağlıklı şekilde olmasını sağlabilirsin ancak. Birde çok saçınla uğraşma , şekillendirici sürme. Hergün de yıkama.
Her gun yikamam haftada uc kez falan

bu konuyla alakalı bir önerim var. sarımsaklı bir şampuan.kokusundan felan şikayetçi asla olmassın.kokmuyor.Ben onu kullandım.Avuç avuç dökülen saçlarım bir iki tel dökülmeye başladı.Buradan marka sölemiyim. merak edersen özelden yazarım.

Rica etsem banaada özelden yazabilir misin markasını?

• Beğen
Reactions: gve
Back
X