saclarım cok ince telli. elsevin dolgunlastırıcı sampuanını kullanıyorum uzun zamandır dolgunluk veriyo azda olsa. sizce hacim veren en iyi sampuanlar hangisi? siz neler yapıyorsunuz saçlarınızı hacimlendirmek ve dolgun göstermek için hangi ürünleri kullanıyorsunuz
saclarım cok ince telli. elsevin dolgunlastırıcı sampuanını kullanıyorum uzun zamandır dolgunluk veriyo azda olsa. sizce hacim veren en iyi sampuanlar hangisi? siz neler yapıyorsunuz saçlarınızı hacimlendirmek ve dolgun göstermek için hangi ürünleri kullanıyorsunuz
suan gliss kullanıyorum...tavsiye ederim..benimsaclarımda ince telli...cok asırı dolgunluk veren sampuan bulmak zor aslında..
ben bir ara bebek şampuanı kullanıyordum..saclarımı cok saglıklı ve dolgun yapmıştı..ama saclarımda boya yoktu dogaldı...saclarımı boyatınca şampuanın etkisini göremedim..kece gibi yaptı..mecburen değiştirdim..glisse döndum..ve cok memnunum..
Canım, benim saçlarım da röfleden dolayı yanıp yıpranmıştı.gliss şampuanın içine sarımsak, badem yağı, bal, zeytinyağı, çam terebentini koydum.dolgunlaştı saçlarım.tavsiye ederim.