Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarım çok matlaştı hiç parlamıyor :(

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Mel0sh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
24
43
3
31
Kızlar saçlarına yumurta felan süren varmı bitkisel ne uygulanabilir çok mat cansız duruyo saçlarım son 4 aydır sert ve kötü ya :mad:

Jojoba yağı dene canım ben onu sürüp 2 saat bekleyip duş alınca çok güzel parlıyo ve düzleşiyor.

Bir işe yaramıyorlar bitkisel , hele de çiğ yumrutayı kullanma salmonella olursun.

Keratin bakım ya da brezilya fönü yaptır çok iyi geliyor.

Bir işe yaramıyorlar bitkisel , hele de çiğ yumrutayı kullanma salmonella olursun.

Keratin bakım ya da brezilya fönü yaptır çok iyi geliyor.
:KK15::-) 1 hafta kokusu geçmezdi sanırım bikaç kişi yumurta kabartma tozu dedi tereddüt ettim keratin bakım olabilir bi araştryım canm sağoll

Derisine ayrı karışım uyguluyorum ben hint yağı+badem yağı+evigen ampul+bepanten ampul hızlı uzatsın diye boylarına jojoba kullanıyorum

Hıımm Senin saçların yağlımı kurumuki
Normal, haftada bir yapmaya çalışıyorum. Bazen argan yağı bazen hindistancevizi yağı sürüyorum hem boy hem diplerine, öyle bekletip yıkıyorum ama en çok jojoba sürünce yumuşacık pırıl pırıl oluyo.

Yumurta sürüp denedim çok bi fark gözlemlemedim yıkaması falan sıkıntı. Ama sen hamilesin yeni farkettim çok diplere sürme bence.

Hindistan cevizi yağı alın, ister saç derisine, ister boylarına, ister kaşlarınıza sürün hatta kirpiklerine süren de var ama ben yağ bezesi yapar diye kirpiklere cesaret edemedim.

İsterseniz vücut nemlendiricisi olarak kullanın, ister göz makyaj temizleyici. Ekmeğin üzerine sürüp yiyen de var.

Önemli olan katı olması ve organik olması.

Hindistan cevizi yağı alın, ister saç derisine, ister boylarına, ister kaşlarınıza sürün hatta kirpiklerine süren de var ama ben yağ bezesi yapar diye kirpiklere cesaret edemedim.

İsterseniz vücut nemlendiricisi olarak kullanın, ister göz makyaj temizleyici. Ekmeğin üzerine sürüp yiyen de var.

=)) baya bi kalıcakmı saçta fazla kalırsa zararı olurmu acaba

=)) baya bi kalıcakmı saçta fazla kalırsa zararı olurmu acaba
Yok, hiçbir zararı yok. Diyorum ya yeniliyor bile.
Ama gidip de aktardan almayın, en azından ben şehrimdeki aktarlara güvenemiyorum. Watsons'ta var dediğim organik olanı, internet üzerinden de alabilirsiniz. Beyazımsı bir rengi var, elinize aldığınızda eriyip sıvı hale geliyor.

Yok, hiçbir zararı yok. Diyorum ya yeniliyor bile.
Ama gidip de aktardan almayın, en azından ben şehrimdeki aktarlara güvenemiyorum. Watsons'ta var dediğim organik olanı, internet üzerinden de alabilirsiniz. Beyazımsı bir rengi var, elinize aldığınızda eriyip sıvı hale geliyor.
Sağol canm denicem mutlaka netten baktım baya faydası varmış :KK68:

Sağol canm denicem mutlaka netten baktım baya faydası varmış :KK68:
Var var, oldukça var. Hatta saçları dalgalı-kıvırcık bir arkadaşıma zorla aldırmıştım, 3 aydır ayıla bayıla kullanıyor. Saçlarında boya yok ama aşırı nemsizdi, çok güzel nemlendi. Ben şu an uzatma derdinde olduğum için Dax kullanıyorum, öncesinde hep bu yağı kullanıyordum.

1-2 ay sonra yine alıp Dax'ın içine karıştırma planlarım var. Kurabiye yapanı bile var bu yağ ile. Keşke bizde de yurt dışında olduğu gibi büyük boyu olsa, yok maalesef.

Var var, oldukça var. Hatta saçları dalgalı-kıvırcık bir arkadaşıma zorla aldırmıştım, 3 aydır ayıla bayıla kullanıyor. Saçlarında boya yok ama aşırı nemsizdi, çok güzel nemlendi. Ben şu an uzatma derdinde olduğum için Dax kullanıyorum, öncesinde hep bu yağı kullanıyordum.

1-2 ay sonra yine alıp Dax'ın içine karıştırma planlarım var. Kurabiye yapanı bile var bu yağ ile. Keşke bizde de yurt dışında olduğu gibi büyük boyu olsa, yok maalesef.
Hmm benim saçlarım iiydide hamileyim şuan o yüzden boyatamıyorm kesemiyorm o yüzden çok kötü duruyo az kaldı inşlh doğuma ama yine stres bozuluyo insann bir an önce düzelsin istiyom yarn alıcam bakalm çok tşkkk

sirke suyu parlatıyormuş...ama diğer taraftan sacıda kurutuyor..ozaman bol su iç..arada zeytinyag felan bakım yapabilirsin..miniği saglıkla kucagına alman dileğiyle..

sirke suyu parlatıyormuş...ama diğer taraftan sacıda kurutuyor..ozaman bol su iç..arada zeytinyag felan bakım yapabilirsin..miniği saglıkla kucagına alman dileğiyle..
Sağol canm sirke denemiştim çok sert tapıyo gıcık gıcır ses yapıyo taranmıyodu :KK48: zaytinyağını denicem sağol tatlım

bende yağ bezesi yok,ama kirğiğe yağ sürülmesine karşıdım,çok ikna ettiler,ayy maf oldu,gözleırmın yangınından tuttda,göz kağaımın ağırlığına kadar amannnn,sürmeyın hanımlar

Back
X