Ya ablalar benim saçım çok seyrek saysak 70 tane vardır . Ama çok kötü psikolojimi etkiliyo denize giremiyorum,kafamı çok eğemiyorum,yastığa koyamıyorum,herkes bana bakıyomuş gibi geliyo.5-6 doktoa gittim cildiye beni kadın doğuma yönlendirdi oda kist var dedi hormon hapı başlarız 3 ay hasta olmazsan dedi hormon hapı işe yarar mı Diyabetliiyim insülin kullanıyorum daha yeni başladım çok olmadıgı için stres sıkıntı 1 parmak kalınlıgnda saçım kaldı önlerden çıkıyo ama ortası kel hormonlarda sorun yokmuş diğer başlıkları okudum maskeleri hiç bişi anlamadım lütfen bi maske biliyosanız yazarmsınz.Annem hep avutuyo beni ama gözle dışarda sanırım en güzel yıllarım boşa gidiyo,bu konu yüzünden asosyal olucam
not:yeterince sağlık problemim var annem çok üzüldüüğü için psikolojim bozuldu diyemiyorum
Cherry canım ben saçla ilgili bölümede yazdım çok çok kişi faydasını gördü çokta kolay birşey
1/2 tl suya bir avuç karanfil at 1-2 gün beklet, karanfilli su koyu bir renk alacak bu suyu haftada 3-4 kez saçına sür yıkamadan ister kurutma makinası ile kurut istersen bekle kendisi kurusun 3-4 hafta sonra sende alttan bir sürü saç geldiğini göreceksin.Benim teyzemin saçları çok seyrekmiş annemler ona yapmış bu kürü şimdi çok gür saçları
İnşallah sende faydasını görürsün
Cherry canım ben saçla ilgili bölümede yazdım çok çok kişi faydasını gördü çokta kolay birşey
1/2 tl suya bir avuç karanfil at 1-2 gün beklet, karanfilli su koyu bir renk alacak bu suyu haftada 3-4 kez saçına sür yıkamadan ister kurutma makinası ile kurut istersen bekle kendisi kurusun 3-4 hafta sonra sende alttan bir sürü saç geldiğini göreceksin.Benim teyzemin saçları çok seyrekmiş annemler ona yapmış bu kürü şimdi çok gür saçları
canım pekı soguk sumu sıcak sumu olucak.pamukla dırek diplerınemı masaj yapıcaz.temız saca uygulasam problem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?