- 25 Şubat 2015
- 18
- 3
- 3
- 34
- Konu Sahibi Papatya Prensesi
-
ayrıca inanılmaz kepek var ama aslında kepek degıl kasıdıgım cın derı kalkıyor kepek sanıyoruz.Kabuklanıp kaşıntı fln var mı ? bana tahlıl yapmadan saçlarıma baktı anlaşıldı zaten egzama olduğu.
Kaşıntı flan varsa egzama olabılır kasıntı vardı bende umursamadım en son gttım baya ilerlemıs egzama bu yuzden dokuluyor dedı.
kepek oluyomu peki.benim de dökülüyordu tahlil yaptırdım her şey normal ama kepekten kurtulamıyorum egzama olabilir mi acaba benim de
Saçlarımız çok önemli önlemını almalısın.benımde hem de cok hıc bı cozumde bulamadım
Teşekkür ederiiimmm..Geçmiş olsun canım
Cildiyeye gidip demir düzeyine baktır ccanım. Demir eksikliğinde müthiş dökülüyor. Ayrıca acilen kimyasal şampuanları bırakıp doğal bakım kürleri ve doğal yöntemlere dönmelisin... Geçmiş olsun.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm
Peki önerebılecegın bı şampuan var mı bıtkısel ? teşekkur ederımmm...Cildiyeye gidip demir düzeyine baktır ccanım. Demir eksikliğinde müthiş dökülüyor. Ayrıca acilen kimyasal şampuanları bırakıp doğal bakım kürleri ve doğal yöntemlere dönmelisin... Geçmiş olsun.
öyle olsa her başörtülü bayanın kel olması lazımdıTeşekkür ederim canım. Ben havasızlıktan dolayı olduğunu düşünüyodum çünkü çok fazla dökülüyo
İnşaalah yaaao kadar sıkı saçlarım vardı ki döküldü ve azaldı çok ince telli oldukları için saçlarım olduklarından daha az görünüyor ve bende çok şey denedim olmadı.
şimdiler de reklamda görüyorum kapalılar için hava almayan saçlar için bir şampuan var onu almayı planlıyorum .bakalım nasıl gelicek.
azıcık hacimli olsun diye
inşallah sizinki daha az dökülür ve bir süre sonra geçer
benim de yaz ayların da baya bir döküldü özellikle banyodan sonra çok dökülüyorduArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm
bend e ilkin doktora gittim ama tahlil yapmadı ben tahlil istiyorum dedim kadın doktor isteğe göre ben tahlil yapamam dedi ben de başımın çaresine baktım ve çok şükür çok olumlu sonuçlar aldım bana da doktor 3 kutu losyon yazdı ama inadımdan kullanmadımtahlil yapmadı dırek egzama oldugunu soyledi
.... Cildiye gittim egzama oldugunu soyledı aslında haklısın aklımda dahılıyeye gıtmek mutlaka gdecegım.Cildiyeye falan gitme canım, önce dahiliyeye git kan testi yaptırsın. Cildiye yaptırmaz o testleri genellikle direk cilt tipine bakar ve karar verir. Dahiliyede hormon vitamin demir ve kan değerlerine bakarlar. Eğer bunlardan biri düşükse naparsan yap etkili olmaz maalesefönce içerdeki sorunu halletmen gerekir. Mesela benim önceden vitamin eksikliğim vardı, sonra kan ve demir değerlerim düşüktü onları düzene soktum. Şimdi de dökülmüyor saçlarım daha. Sadece çok sıkı toplasam veya şampuan değiştirirsem dökülüyor. Onları da yapmıyorum. Dediklerimi yap mutlaka bir dahiliye doktoruna git.
Ever canım cildiye yapmaz zaten kan tahlili genelde dediğim gibi. Dahiliyede yaparlar eğer ki herşey normalse, bu sefer cildiyeye gidersin. Eğer vitamin ya da demir eksikliğin varsa naparsan yap dökülme durmaz. Önce onları halletmelisin. Dışardan yapacağın hiçbir tedaviden fayda göremezsin. Bence hemen gitmelisin dahiliyeye...... Cildiye gittim egzama oldugunu soyledı aslında haklısın aklımda dahılıyeye gıtmek mutlaka gdecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?