Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dökülüyor ve seyreldi yardım lütfen :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tabiki söylerim kuzumm.. Mutlu ettin beni değer verip üye olmuşsun Allah razı olsun :KK5: benzer sorunları yaşayanları gördükçe cesaret aldım kendi denediklerimi yöntemlerimi herşeyi paylaşmaya karar verdim bende.. tek amacım size bir umut ışığı olabilmek yanlız hissetmemek.. Benimde dökülmeler arttı lavanta kürü yaparken bir süre iyi gelsede durdurmadı yeterli olmadı.. :KK61: Kuzenimin arkadaşı isveç klinikte yaptırdı bende gittim görüşmeye yılbaşından sonrası için randevu aldım seneye yeniyıla saçlarımla girmek istiyorum tek isteğim bu.. :KK73: umudumu tekrar kazandım çok şükürki inancım tam artık saçlarımı sallaya sallaya gezicem ortalıkta :KK28:
Senden de canım :):) lavanta kürünü ben de duymuştum o daha çok saç uzatmaya yönelikmiş sanırım.. Hele saç dökülmesi şampuanları falan hiç etki etmiyor önemli olan içeriden tetiklemek onu da başaramadıgımıza göre en iyisi saç ekimi sanırım.. dediğin yere baktım canım biraz pahalı bir yere benziyor telefonda da fiyat vermezler muhtemelen benim durumum karşılamaz orayı ama senin güzel haberlerini bekliyorum.. Bir de şunu soracağım kaç greft ektireceksin bana bir 10 bin gerekirdi herhalde :-)

F fadeoutlines :-) hahaha daha neler canım ya sende deme öyle kuzum kendine ama dediğin gibi kesin çözüm ekimmiş biz geç anladık yeni bu derde düşüp araştırmaya başlayanlara bari merhem olalım amacımızda bu zaten.. bu arada kuzum telefonla fiyat bilgisi veriyorlar ben önce isveç klinik instagramdan yazdım orada saçımın fotoğpraflarını istediler gönderdim sonra numaramıda aldılar doktor baktıktan sonra beni aradı fiyat vs telefonda konuştum randevuyuda o şekilde aldım randevusuda ücretsizdi.. bazı yerlerde ilk görüşme bile ücretliyken bana çok iyi geldi umutsuz olma şansını dene öyle uçukbişey istemiyolar zaten elinde sonunda yaptırıcaz başka çözüm yok ne yazikki :KK31:

Moralim o kadar bozuk ki, saç kalmadı kafamda.4 ay önce doğum yaptım bu durum saç dökermiş, birde hipertiroit olmuşum ilaç da kullanamıyorum, çocugu emzirdiğim için.Ne yapacağım bilmiyorum.

Ben de ne zaman saçıma elimi atsam on-on beş tel rahat geliyor . banyoda resmen tutam olarak kopuyor saçlarım. çok uzundu kestirdim canlanır belki diye kuaför de normal bu yaşta demişti ama hiç sanmıyorum normal olduğunu.Her yerde saçlarımı görüyorum artık ve seyrelmeye başladı ne yapacağım bilmiyorum :mad::110::110:

Ben de ne zaman saçıma elimi atsam on-on beş tel rahat geliyor . banyoda resmen tutam olarak kopuyor saçlarım. çok uzundu kestirdim canlanır belki diye kuaför de normal bu yaşta demişti ama hiç sanmıyorum normal olduğunu.Her yerde saçlarımı görüyorum artık ve seyrelmeye başladı ne yapacağım bilmiyorum :mad::110::110:

Yapacağınız şey çok basit. İyi bir endokronoloji uzmanına gidin, durumunuzu izah edin ve kapsamlı bir test yaptırın. Değerleriniz ve hormonlarınızı kontrol edecektir kendisi. İstanbul'daysanız iyi bir doktor önerebilir ama kendisi özelde görevli.

F fadeoutlines :-) hahaha daha neler canım ya sende deme öyle kuzum kendine ama dediğin gibi kesin çözüm ekimmiş biz geç anladık yeni bu derde düşüp araştırmaya başlayanlara bari merhem olalım amacımızda bu zaten.. bu arada kuzum telefonla fiyat bilgisi veriyorlar ben önce isveç klinik instagramdan yazdım orada saçımın fotoğpraflarını istediler gönderdim sonra numaramıda aldılar doktor baktıktan sonra beni aradı fiyat vs telefonda konuştum randevuyuda o şekilde aldım randevusuda ücretsizdi.. bazı yerlerde ilk görüşme bile ücretliyken bana çok iyi geldi umutsuz olma şansını dene öyle uçukbişey istemiyolar zaten elinde sonunda yaptırıcaz başka çözüm yok ne yazikki :KK31:

Peki sonuç? :) Yaptırdınız mı acaba?

Yapacağınız şey çok basit. İyi bir endokronoloji uzmanına gidin, durumunuzu izah edin ve kapsamlı bir test yaptırın. Değerleriniz ve hormonlarınızı kontrol edecektir kendisi. İstanbul'daysanız iyi bir doktor önerebilir ama kendisi özelde görevli.
Eskişehir'deyim maalesef ama dediğiniz gibi bir doktora görünürüm. Teşekkür ederim ^.^

Kızlar galiba bu mevsimin sorunu bu:( yaklasik 3 yıldır hep ayni mevsimde ayni sorunla karsilasiyorum.ilk seferinde doktora gittim bana bir suru test yapti testlerin sonucu normal cikti.Hicbir sorun yok degerlerinde dedi bazen yaş itibariyle aciklayamdigimiz bir hormonsal durumdan ötürü oluyo bu tarz seyler dedi.O yaz kabus gibiydi her sey saclarimi kisacik kestirdim annem sarimsak sogan kabugu ne varsa surdu kafama kar etmedi.Üstelik o kadar agir kokuyordu ki tum yaz evde kapali kalmistim.sonra arkadasim aktara gitmemi söyledi ve onun sayesinde gittim ve bir yag aldim üstelik cok uygun bir fiyata.2 yildir cok sükürtam dökülme mevsimi geldiginde onu uyguluyorum.ama her ne bakim yagi kullanirsaniz kullanin iceriginden cok uygulama sekli cok önemli

Kızlar galiba bu mevsimin sorunu bu:KK43: yaklasik 3 yıldır hep ayni mevsimde ayni sorunla karsilasiyorum.ilk seferinde doktora gittim bana bir suru test yapti testlerin sonucu normal cikti.Hicbir sorun yok degerlerinde dedi bazen yaş itibariyle aciklayamdigimiz bir hormonsal durumdan ötürü oluyo bu tarz seyler dedi.O yaz kabus gibiydi her sey saclarimi kisacik kestirdim annem sarimsak sogan kabugu ne varsa surdu kafama kar etmedi.Üstelik o kadar agir kokuyordu ki tum yaz evde kapali kalmistim.sonra arkadasim aktara gitmemi söyledi ve onun sayesinde gittim ve bir yag aldim üstelik cok uygun bir fiyata.2 yildir cok sükürtam dökülme mevsimi geldiginde onu uyguluyorum.ama her ne bakim yagi kullanirsaniz kullanin iceriginden cok uygulama sekli cok önemli
Hangi yaği kullanıyorsun?

Hangi yaği kullanıyorsun?
Çok sık giremiyorum kusura bakmayın.Barcelino diye bir yagi aldim.cok kolay hemen her aktarda var.uygulamasi da cok onemli.yagı kesinlikle kirli saca uygulamayin kizlar.en fazla 1 gün once yikanmis saca uygulayin.Yaz oldugu icin hergun dus aliniyo zaten.sacintamamins uygulayin ve en az 4-5 saat bekletin.yikama sirasida da önce saci masajla ovarak sadece suyla akitin.daha sonra sadece bir kez az miktarda sampuan uygulayın.Saclariniz kopurmeyedigi icin endise etmeyin.zaten amacta bu.nekadar kopururse kafi.Dustan ciktiktan sonra normal tarama kurutma yapiyorsunuz.Ama ısiya cok fazla maruz birakirsaniz saclariniz cabuk yipranir unutmayin.saclarinizda hafif yag kalmis gibi hissedeceksiniz olsun merak etmeyin bitlenmeyeceksiniz :) Saci cok dokülen arkadaslar icin bu ıslemi 2 hafta boyunca 1 gun ara ile yapin.Saclariniz artik dokulmeyecek.daha sonra bu islemi canliligini korumasi icin haftada 1 e dusurebilirsiniz.unutmayinki dogal yontemlerde sureklilik olmazsa etkisi uzun surmez.

Çok sık giremiyorum kusura bakmayın.Barcelino diye bir yagi aldim.cok kolay hemen her aktarda var.uygulamasi da cok onemli.yagı kesinlikle kirli saca uygulamayin kizlar.en fazla 1 gün once yikanmis saca uygulayin.Yaz oldugu icin hergun dus aliniyo zaten.sacintamamins uygulayin ve en az 4-5 saat bekletin.yikama sirasida da önce saci masajla ovarak sadece suyla akitin.daha sonra sadece bir kez az miktarda sampuan uygulayın.Saclariniz kopurmeyedigi icin endise etmeyin.zaten amacta bu.nekadar kopururse kafi.Dustan ciktiktan sonra normal tarama kurutma yapiyorsunuz.Ama ısiya cok fazla maruz birakirsaniz saclariniz cabuk yipranir unutmayin.saclarinizda hafif yag kalmis gibi hissedeceksiniz olsun merak etmeyin bitlenmeyeceksiniz :) Saci cok dokülen arkadaslar icin bu ıslemi 2 hafta boyunca 1 gun ara ile yapin.Saclariniz artik dokulmeyecek.daha sonra bu islemi canliligini korumasi icin haftada 1 e dusurebilirsiniz.unutmayinki dogal yontemlerde sureklilik olmazsa etkisi uzun surmez.
Teşekkürler.vardi barcelino yağim.iki sene dolapta durdu.attım sonra.kullanamadim bir türlü.aklımda olsun ama.şampuanimi degistirdim.azaldı biraz dokulme.

Back
X