Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben 20 yaşındayım saçlarım eskiden çok gürdü ve uzun süredir sürekli dökülüyordu artık o kadar çok döküldü ki fark edilir hale geldi üstten bakıldığında açıklıklar var kafamda acaba ne yapabilirim ne sürebilirim ne güçlendirir
Bi doktora görün mutlaka. Vücudunda bi eksiklik vardır ondan saçların dökülüyor olabilir. Önerebilecegim bi şey var ama... zigavus diye bi şampuan çok etkili ben çok memnun kalmıştım. Eczanede satılıyor 30 tlydi.
Bi doktora görün mutlaka. Vücudunda bi eksiklik vardır ondan saçların dökülüyor olabilir. Önerebilecegim bi şey var ama... zigavus diye bi şampuan çok etkili ben çok memnun kalmıştım. Eczanede satılıyor 30 tlydi.
Dediğin gibi belirgin şekilde açıklıklar oluşmaya başladısa hiç vakit kaybetme git bir doktora kesin vitamin eksikliği gibi bir şey vardır. Dıştan uygulanan şeyler saçın sağlığını korumaya yöneliktir, bu şekilde dökülmeni durdurmaz maalesef
Bugün öğrendiğim kadarıyla birde seboreik egzama varmış kafa derimde sanırsam bununda etkisi olabilir mi acaba neyse en yakın zamanda gitmek lazım cevaplar için teşekkürler
Merhabalar ben 20 yaşındayım saçlarım eskiden çok gürdü ve uzun süredir sürekli dökülüyordu artık o kadar çok döküldü ki fark edilir hale geldi üstten bakıldığında açıklıklar var kafamda acaba ne yapabilirim ne sürebilirim ne güçlendirir
Benimde saçlarım çok dökülüyordu. Yapmadığım şey kalmadı demir eksikliğim var. İki aydır HC Complex diye bir ürün kullanmaya başladım. Şimdi yok denecek kadar az ve saçlarım canlı parlak. Kullanmaya devam edeceğim. Tavsiye ederim.