Kendi kurusun fön mak. kurutma sonra da ör üstlerini biraz düzleştir tamam işte.
Yada saç kremi kullan
suanda aynı sorunla basbasayım kabarma yok ama acayıp bı elektrıklenme ıcınde :S
Örmeden önce biraz düzleştirsen?
benimde aynı senin gibiydi. geçenlerde bir şampuanın yanında sprey kampanyası vardı onu denedim. ( reklam olmasın adını yazamadım) saçlarım ıslakken kökler hariç tüm saçlarımı elimde ovarak yaydım spreyi çok güzel oldu. normalde krem falan kullanamam çok dökülüyor o zaman. bir arada argan yağı kullandım oda güzel yapıyor ama benim saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden her gün yıkamak zorunda kalıyodum onu bıraktım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sac-dokulmesine-karsi-sivi-sac-kremi.383153/
buyur canım bir arkadaşımız gayet güzel reklamını yapmış:))
o spreyı kullandığında kabarma olmuyo mu. ya aslında ben ınternette görmüştüm sampuanın ıçıne bı kaşık bal katınca kabarma elektrıklenme olmuyomuş acaba doğru mu olur mu bılmıyorum
Konu ilgili bolume tasinacaktir bilginize..mrb kızlaaaar :) saçlarım çok elektriklenıyo ve kabarıyo ne yapmam lazım yardım lütfeen :)
bende de vardı aynı sorun bir ara elma sirkesi ile hallettim:)
duştan sonra bir kabın içine bir tatlı kaşığı kadar elma sirkesi koy suyla karıştır başından aşağıya dök ve çık.
durulama vs gerektirmiyor. ilk bir kaç dakika kokar belki sonra uçar gider.
sonuç hem kırıklar azaldı hem dökülme son buldu hem elektriklenme geçti.
elma sirkesi her derde deva. fanıyım
bende de vardı aynı sorun bir ara elma sirkesi ile hallettim:)
duştan sonra bir kabın içine bir tatlı kaşığı kadar elma sirkesi koy suyla karıştır başından aşağıya dök ve çık.
durulama vs gerektirmiyor. ilk bir kaç dakika kokar belki sonra uçar gider.
sonuç hem kırıklar azaldı hem dökülme son buldu hem elektriklenme geçti.
elma sirkesi her derde deva. fanıyım
bir kerelik değil bu ama bir müddet devam etmen lazım. unutmaçok tşkr ederm canım bunuda denıcem
o.5 litrelik pet şişeler var ya onlardan kullanıyorum ben. soğuğa yakın ılık su katıyorum sirkeyeve sunuda unutmadan sorayım ılık su ıle mı karıştırcam ve neakadar su ıle karıştırcam
o.5 litrelik pet şişeler var ya onlardan kullanıyorum ben. soğuğa yakın ılık su katıyorum sirkeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?