- 20 Ocak 2021
- 2.638
- -330
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Keratin maskesi hee banyodan sonra boca ediyorum gene bir markanın 350 liralık sac maskesi de oyle ise yaramadı.piyasadaki tüm markaları denedim neredeyse sulfatsiz şampuanı araştıraca gim.ya da bu saçın banyo sonrası keçe gibi olma sorununu kuaför kalıcı olarak çözer mi bu nedenle kestirmeyi bile düşünüyorum ya.ama saçlarımı çok seviyorum kısa saç.bana gitmiyorSülfatsız nemlendirici şampuan kullan
Haftada 1-2 kez protein keratin maskesi uygula
Duştan sonra havluyla hırpalama saçlarını
Uçları kötüyse aldır biraz
Bide soğuk suyla durula çıkmadan nem kaybını önler daha kolay taranmasını sağlar
Muhtemelen saçı yakmak üzereyken kurtarmışsınız . Azıcık bi kısmı yanmıştı saçımın duzlestırıcıden kestim de kurtuldumKeratin maskesi hee banyodan sonra boca ediyorum gene bir markanın 350 liralık sac maskesi de oyle ise yaramadı.piyasadaki tüm markaları denedim neredeyse sulfatsiz şampuanı araştıraca gim.ya da bu saçın banyo sonrası keçe gibi olma sorununu kuaför kalıcı olarak çözer mi bu nedenle kestirmeyi bile düşünüyorum ya.ama saçlarımı çok seviyorum kısa saç.bana gitmiyor
Yanmadı güzel saçlarım ama banyo yaptım ertesi gün ilk tarama sa keçe gibi oluyor argan yağıyla acıyorum o dereceMuhtemelen saçı yakmak üzereyken kurtarmışsınız . Azıcık bi kısmı yanmıştı saçımın duzlestırıcıden kestim de kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?