Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım iki renk oldu :((

esra_s

Kuzey'in annesi :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
1.504
1.995
333
saçlarımı 10 aydır boyamıyordum ama öncesinde siyah boyamıştım... artık aktığını düşünerek dün palette sonbahar kızılına boyadım.sonuç tam bir felaket...saçımın yarısı kızıl yarısı siyah oldu! bundan 3 yıl önce aynı rengi aynı şekilde siyah akmış saçıma boyamıştım,ton farkı olsa da tutmuştu ama bu defa çok kötü oldu. şimdi kulak arkasına kadar kızıl sonrası siyah. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.saçlarım ince telli olduğu için kuaföre gidip açtırmak istemiyorum. acaba tekrar boyasam açılma olur mu? ne yapacağımı bilmiyorum.lütfen yardımm :((

Boyayı boyayla açamazsın canım, hele ki siyah saçtan bahsediyorsak, etki eder miydi bilmiyorum ama keşke şu yoğun açıcılardan kullansaydın, benim de saçlarım ince telli ben kahve tonlarındaki boyalı saçlarımı bu şekilde açtım hiç yıpranmada olmadı. Siyah olan kısımlara uygulayabilirsin ya da loreal' in majirel boyaları var boya silici, açıcı vs. araştır bir istersen.

loreal' in majirel boyaları hakkında bilgim yok ama silicilerin işe yaraması için ilk boyama olması gerektiği yazıyor... acaba açıcı boyalar ile sadece siyah kısmını açmaya çalışsam işe yarar mı? bunun için önerebileceğiniz bir açıcı markası var mı? :(

yardım edebilecek, önerisi olan yok mu? palettenin açıcı boyasıyla siyah saçını açanlar var ama ben 2 gün önce boyadım saçımı, yarısı kırmızı yarısı siyah şuanda... acaba açıcı ile yarısını açmayı denesem olur mu?

Valla ben kızıllardan oryallerle civciv sarısı olmuştum bir zamanlar, tabii üzerine kumral karamel falan yaptırmıştım. İnce telli olmasına rağmen yanma olmamıştı. 1 hafta önce de palette ultra açıcı ile kahve saçlarımı açtım Allaha şükür yine kopma, yanma gibi bir sorunla karşı karşıya kalmadım. Saçın şuan nasıl? Sağlıklıysa sorun olacağını düşünmüyorum. Siyah olan kısımlarda uygulayabilirsin diye düşünüyorum.

saçlarım ince telli,10 aydır boya yapmıyordum artık aktığını düşünerek boyadım zaten ama sonuç anlattığım gibi oldu... peki senin kullandığın açıcı tam olarak hangisi...numarası ne? bir de ben saçımı salı boyadım şimdi açıcıyı kullanmak için beklemeli miyim?

Back
X