Saç Kesim Şekilleri Saçlarım inanılmaz kabarıyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

merveler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
22
0
86
İstanbul
Arkadaşlar saçım çok kabarıyor ve buna artık bir çözüm bulmak istiyorum. Denemediğim şey kalmadı. Kabarmayı önleyici şampuanlar, kremler, herkesin çok işe yarıyor dediği ithal ürünler, hatta bebe yağı bile sürdüm. Ama hiçbiri kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemiyor. Saçım ince telli, kıvırcık ve gür. Ama kıvırcık dediğim çok kıvırcık değil, yani buklelerim çok belirgin değil. Şekilsiz olunca daha da kötü görünüyor kabarık saç. Saçımı asla açık bırakamıyorum çok komik oluyor. En sonunda saçımı çok kısa kestirmeye karar vermiştim ama o zaman daha da çok kabaracak. Ara makas attırmayı düşündüm ama kimse önermiyor, zaten bir kere kestirdim mi hep kestirmem gerekir çünkü uzadıkça daha çok kabarıyormuş. Brezilya fönü de istemiyorum çünkü diplerden kıvırcık çıkacak kötü görünecek. Şampuanların, kremlerin hiçbir işe yaramadığını zaten söylemiştim. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar varsa lütfen yardım etsin. Bu arada saçı az kabarık olanlardan bahsetmiyorum, onları kontrol altına almak kolay. Sizin saçınız da benimki gibi aşırı kabarıyorsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.

saçlarım dalgalı, jojoba yağı sürüyorum banyodan çıkınca. kabarıklık benim de sevmediğim bir şey, kimi seviyor dolgun görünmesini, ben hoşlanmıyorum.

jojoba saçımı hem nemli tutuyor, hem kabarmasını engelliyor. deneyin derim, nasıl olsa fahiş fiyatı yok.

john frieda düzleştirici etkili (kabarmayı önleyici) şampuan ve saç kremini kullanmanı tavsiye etmekle kalmayıp kesin kullanmalısın diyorum.... benim saçlarımda aynıydı fakat bu düzleştirici etkili seri fön etkisi yapmakla kalmayıp tarama ihtiyacınıda gideriyor. saçlarım 15 yıldır belime kadar, dolayısıyla kullanmadığım marka yoktur, en pahalısından en ucuzuna...

ama john friedada kaldım, onarıcı serisi, sarı saç serisi, düzleştirici serisi, hacim serisi vs... hepsi hakkını veriyor kesinlikle...

fiyatı ne kadar ve nerelerde satılıyor? :)

John Frieda'nın Frizz Ease şampuanını ve kremini aldım. Hatta ithal şampuan ve kremden kastım oydu :) Hatta ben düzleştirici etkili olanını alacaktım ama eczacı düzleştirmeyeceğini, sadece düzleştirildiğinde 3 güne kadar kalmasını sağlayacağını söyledi. Bana kıvırcık saçlılar için olan Frizz Ease'i verdi ve John Frieda'nın bütün ürünleri gibi bunun da kabarıklığı önleyeceğini söyledi. Ne yazık kı hem şampuanını hem kremini kullanmama rağmen hiçbir faydası olmadı :/

iri perma yaptır..hem buklelerin olur hemde kabarıklığını alır..kendimden biliyorum..benim kendi saçım hem çok kıvırcık (zenci kıvırcığı gibi) hemde çok kabarıktır. normal saçımı asla açamam hep topludur..ama perma yaptırdığım zamanlarda saçımı istediğim gibi kullanıyorum..
Hemde şekillendirici ürünlerden çok daha ekonomik hala geliyor..Azıcık köpükle çok rahat kullanırsın.

Saçıma perma - brezilya fönü gibi işlemler yaptırmak istemiyorum. Zaten saçımı aşırı kıvırcık değil, iri perma yaptırsam da kabaracağına eminim

Sağol canım deneyeyim jojoba yağını, senin çok mu kabarıktı ne ölçüde engelledi?

Sonunda risk alıp ara makas attırdım ama o da işe yaramadı hala kabarıyor. Ne yapayım bilemedim artık saçımı toplamaktan bıktım usandım

saç köpüğü kullanmayı denedin mi hiç? bende kıvırcık saçlıyım ve bi aralar saçlarım inanılmaz derecede kabarıyordu daha sonra saç köpüğü kullanmaya başladım saçının hassasiyetine göre bir saç köpüğü kullanabilirsin bence

bende kıvırcık saçlıyım ve şunu anladım saç ne kadar kısa olursa o kadar çok kabarıyo bende elidorun yeşil şekillendiricisini kullanıyorum çok yumuşak oluyo ve kabarmıyo

sorunumuz aynı anlasılan canım benimde saçlarım ince telli gür ve şekilsiz dalgalı kıvırcık arası yani belli bölgeler kalın dalga oluyr belli bölgeler düz kabarık gibi sonucta kabarık bir saça sahibim yıllardır düzleştirici kullanırım bu yüzden saçlarım hep kırılır ve kısa olur uzamaz bir ay önce saçlarımı kestirdim ve düzleştiriciyi bıraktım balyaj attırıyordum simdi yarıya kadar indiler yaptırmıyorum zaten balyaj olduğu için röfle gibi sıkıntı yaratmıyor hızlı uzaması için bir küre başladım birde kabarıklığı önlemek için argan yağı kullanıyorum dustan sonra kullanılandan pantenin kırıkları da kestirdiğim içinbiraz düzelmeye basladı belli bir uzunluğa ulaşırsak kabarıklık azalırmıs saçlar asağı salarmıs kendini kuaförüm öyle söyledi canım aynı yoldan ilerlersek bu dertten kurtuluruz diye düşünüyorum

canım benimde saçlarım çok kabarık, hele ilk banyodan çıkıp kuruduğunda felaket oluyodu. ben brezilya fönü yaptırdım ve gerçekten harika oldu memnunum. ama sen onu yaptırmak istemiyorsan keratin yüklemesi yaptır saçına, o da kabarıklığı alıyor ve dalgaların daha belirgin ve hoş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…