john frieda düzleştirici etkili (kabarmayı önleyici) şampuan ve saç kremini kullanmanı tavsiye etmekle kalmayıp kesin kullanmalısın diyorum.... benim saçlarımda aynıydı fakat bu düzleştirici etkili seri fön etkisi yapmakla kalmayıp tarama ihtiyacınıda gideriyor. saçlarım 15 yıldır belime kadar, dolayısıyla kullanmadığım marka yoktur, en pahalısından en ucuzuna...
ama john friedada kaldım, onarıcı serisi, sarı saç serisi, düzleştirici serisi, hacim serisi vs... hepsi hakkını veriyor kesinlikle...
john frieda düzleştirici etkili (kabarmayı önleyici) şampuan ve saç kremini kullanmanı tavsiye etmekle kalmayıp kesin kullanmalısın diyorum.... benim saçlarımda aynıydı fakat bu düzleştirici etkili seri fön etkisi yapmakla kalmayıp tarama ihtiyacınıda gideriyor. saçlarım 15 yıldır belime kadar, dolayısıyla kullanmadığım marka yoktur, en pahalısından en ucuzuna...
ama john friedada kaldım, onarıcı serisi, sarı saç serisi, düzleştirici serisi, hacim serisi vs... hepsi hakkını veriyor kesinlikle...
iri perma yaptır..hem buklelerin olur hemde kabarıklığını alır..kendimden biliyorum..benim kendi saçım hem çok kıvırcık (zenci kıvırcığı gibi) hemde çok kabarıktır. normal saçımı asla açamam hep topludur..ama perma yaptırdığım zamanlarda saçımı istediğim gibi kullanıyorum..
Hemde şekillendirici ürünlerden çok daha ekonomik hala geliyor..Azıcık köpükle çok rahat kullanırsın.
saçlarım dalgalı, jojoba yağı sürüyorum banyodan çıkınca. kabarıklık benim de sevmediğim bir şey, kimi seviyor dolgun görünmesini, ben hoşlanmıyorum.
jojoba saçımı hem nemli tutuyor, hem kabarmasını engelliyor. deneyin derim, nasıl olsa fahiş fiyatı yok.
saç köpüğü kullanmayı denedin mi hiç? bende kıvırcık saçlıyım ve bi aralar saçlarım inanılmaz derecede kabarıyordu daha sonra saç köpüğü kullanmaya başladım saçının hassasiyetine göre bir saç köpüğü kullanabilirsin benceArkadaşlar saçım çok kabarıyor ve buna artık bir çözüm bulmak istiyorum. Denemediğim şey kalmadı. Kabarmayı önleyici şampuanlar, kremler, herkesin çok işe yarıyor dediği ithal ürünler, hatta bebe yağı bile sürdüm. Ama hiçbiri kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemiyor. Saçım ince telli, kıvırcık ve gür. Ama kıvırcık dediğim çok kıvırcık değil, yani buklelerim çok belirgin değil. Şekilsiz olunca daha da kötü görünüyor kabarık saç. Saçımı asla açık bırakamıyorum çok komik oluyor. En sonunda saçımı çok kısa kestirmeye karar vermiştim ama o zaman daha da çok kabaracak. Ara makas attırmayı düşündüm ama kimse önermiyor, zaten bir kere kestirdim mi hep kestirmem gerekir çünkü uzadıkça daha çok kabarıyormuş. Brezilya fönü de istemiyorum çünkü diplerden kıvırcık çıkacak kötü görünecek. Şampuanların, kremlerin hiçbir işe yaramadığını zaten söylemiştim. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar varsa lütfen yardım etsin. Bu arada saçı az kabarık olanlardan bahsetmiyorum, onları kontrol altına almak kolay. Sizin saçınız da benimki gibi aşırı kabarıyorsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar saçım çok kabarıyor ve buna artık bir çözüm bulmak istiyorum. Denemediğim şey kalmadı. Kabarmayı önleyici şampuanlar, kremler, herkesin çok işe yarıyor dediği ithal ürünler, hatta bebe yağı bile sürdüm. Ama hiçbiri kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemiyor. Saçım ince telli, kıvırcık ve gür. Ama kıvırcık dediğim çok kıvırcık değil, yani buklelerim çok belirgin değil. Şekilsiz olunca daha da kötü görünüyor kabarık saç. Saçımı asla açık bırakamıyorum çok komik oluyor. En sonunda saçımı çok kısa kestirmeye karar vermiştim ama o zaman daha da çok kabaracak. Ara makas attırmayı düşündüm ama kimse önermiyor, zaten bir kere kestirdim mi hep kestirmem gerekir çünkü uzadıkça daha çok kabarıyormuş. Brezilya fönü de istemiyorum çünkü diplerden kıvırcık çıkacak kötü görünecek. Şampuanların, kremlerin hiçbir işe yaramadığını zaten söylemiştim. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar varsa lütfen yardım etsin. Bu arada saçı az kabarık olanlardan bahsetmiyorum, onları kontrol altına almak kolay. Sizin saçınız da benimki gibi aşırı kabarıyorsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?