Bitkisel yöntemlerden uzak durun bence çünkü saç dökülme nedeninizi tam olarak bilmiyorsunuz şampuanın ciddi saç dökülmelerine etkisi yok ne yazıkki endokrin bölümüne gitmenizi öneririm.
Doğrusu çok haklısınız. Örneğin Türk hanımlarındaki en büyük saç dökülme nedeni HİPOTİROİD, ardından PKO ve benzeri hastalıklarla kansızlık, kanda çinko ve magnezyum eksikliği vs. vs....Örnek bende dehipotiroid var ve ilacımı alana kadar kelleşmeye gidecek kadar dökülüyordu, annem artık bıkmıştı heryerde saç saç diye:))
Ayrıca arkadaşlara her türlü saç problemine yani dökülmeye, yağlanmaya, kepeklenmeye, cılızlaşmaya,kurumaya ve elektriklenmeye iyi gelen çok basit bir doğal kürü önermek istiyorum o da ısırgan otu çayı kürü...Isırganı büyükçe bir tutam 500 ml sıcak suda demleyin soğutun ve süzdürün. Banyoya girerken yanınıza bu soğumuş ve koyu yeşil çayı da alın ve saçınıza banyo sonunda ıslakken sürün durulamayın. Öncesinde kremsiz ve tıbbi bir şampuanla (Prozinc-Placenta-Ketoral-Tresan vb.) yani piyasa tipi olmayan içinde mutlaka saça faydalı bir özüt olan kremsiz şampuanla yıkayın, asla krem kullanmayın. Üzerine de bu çayı bol bol saçınızın heryerine uygulayın friksiyon yapın ve fazlasını sıktırın ama durulamayın. Biraz ıspanak gibi kokar ama korkmayın koku falan kalmıyor saçınızı arındırıyor ve güçlendiriyor... Ayrıca biraz koyu yeşildir korkmayın ben balyajlı sarı saçlarımda kullanıyorum üstelik bol bol yeşil falan olmuyor saçınız emin olun, yüzünüze de değse olur, ısırgan cilde çok faydalı ve ben bazen az limonla bu çayı hem içiyorum hem yüzümü silme toniği olarak dibinde kalanı temizleme pamuğuyla cildimi temizliyorum...
Bu tonik buzdolabında 4-5 gün kalıyor. Saçınızı da her gün yıkamayın, sıcak suyla değil ılık suyla yıkayın. Tıbbi şampuanlar bol köpürmez ayrıca piyasa şampuanlarından farklıdır bol bol köpürten şampuanlar zararlıdır ve en zararlısı da saç kremidir en fazla yağlandırıp diplerde tabaka oluşturup döken saç kremidir aslaaaa kullanmayın, saçı en çok döken ve zayıflatan şeydir uçlara bile olsa kullanmayın bir şekilde diplere sirayet ediyor....
Ben çok memnun kaldığım ve etkilerini anında gördüğüm için yazdım, bu toniği kullanmayı bir ara bırakmıştım nasılsa dökülmem durdu, saçlarım harika oldu ve yenileri uzuyor diye 3 hafta içinde dökülmem geri geldi, hani düşünün bana ne kadar etkili geldiğini. En azından deneyin çok kolay çok etkili...Ayrıca günlük yaşamda da yanınızda küçük fısfıslı bir şişeyle bulundurun, saçınız elektriklenirse, yağlanırsa (ki bunu kullanınca yağlanma sorunu çözülüyor en az 3 gün dayanıyor saçlar) her türlü saç sorununda bunu (tazeleyerek) fısfıs olarak kullanın ve tarayın....
Ben de buradan bir saç topiğinden almıştım kızın saçları harika uzamıştı ne halden ne hale... Kendimde de aynı süper etkileri görünce heryere yazıyorum. Yağsız harika bir tonik çok kolay ve çok ucuz....Sadece krem, kremli şampuan kullanmayacaksınız uçlarına bile...
Kolay gelsiiiin....