Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım intihar ediyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
159
123
Afyon
1,5 yıldır bu topiği her gün takip ediyorum bazen de yazıyorum.ben saç dökülmeme çözüm bulamadım arkadaşlar ve isyanlardayım.Hemen hemen herşeyi denedim üç aydır minoxil kullanıyorum fayda etmedi :( vitaminler karışımlarda aynı.pko yok bende.saçlarıma o kadar değer veriyorumki gittiğim doktorlar bariz bi açıklık yok diye bişey yapamayız diyolar ama benim saçlarım intihar ediyor açık bile bırakamıyorum her yerden sallanıyo elim saçıma gidiyo.moralim bozuk stres yapmıyım diyorum ama olmuyo:( en son placentaya başladım daha beter dökülüyor eski şampuanıma mı dönsem bilemiyorum.en son çare mezoterapi düşünüyorum 1400 tl olduğundan işe yaramazsa diye cesaret edemiyorum.fikirlerinizi bekliyorum dertleşelim lütfen :(

Mezoterapiyi ben de düşünüyorum ama senin gibi garantisi yok diye yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim. Bu aralar bi küre basladim yağ ve sirke karisimindan oluşan. Ama daha yeni. 3-4 ay yqpicam devamli inşallah. Umutluyum .. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1,5 yıldır bu topiği her gün takip ediyorum bazen de yazıyorum.ben saç dökülmeme çözüm bulamadım arkadaşlar ve isyanlardayım.Hemen hemen herşeyi denedim üç aydır minoxil kullanıyorum fayda etmedi :( vitaminler karışımlarda aynı.pko yok bende.saçlarıma o kadar değer veriyorumki gittiğim doktorlar bariz bi açıklık yok diye bişey yapamayız diyolar ama benim saçlarım intihar ediyor açık bile bırakamıyorum her yerden sallanıyo elim saçıma gidiyo.moralim bozuk stres yapmıyım diyorum ama olmuyo:( en son placentaya başladım daha beter dökülüyor eski şampuanıma mı dönsem bilemiyorum.en son çare mezoterapi düşünüyorum 1400 tl olduğundan işe yaramazsa diye cesaret edemiyorum.fikirlerinizi bekliyorum dertleşelim lütfen :(

Canm ketoral kullan haftada 2-3 kez saçlarını 1 kez sampuanlayıp 5 dakka bekle. Nizarol ketoral konazol bunlar aynı içeriğe sahip. Dökülmeni azaltır.. Benm de gunluk 300 tel dökülmem var bu braz daha azaltıyor..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm ketoral kullan haftada 2-3 kez saçlarını 1 kez sampuanlayıp 5 dakka bekle. Nizarol ketoral konazol bunlar aynı içeriğe sahip. Dökülmeni azaltır.. Benm de gunluk 300 tel dökülmem var bu braz daha azaltıyor..

Nedir bu ketarol kanazol şampuan mı ?

Edacım baktım şimdi seboraik dermotit kepeklenme probleminde ve yağlı saçlarda kullanılıyormuş ama benim saçım kuru kepek ve egzema yok daha beter yapmasın :( senin saç tipin nasıl ve ne kadar etkili oldu?

Edacım baktım şimdi seboraik dermotit kepeklenme probleminde ve yağlı saçlarda kullanılıyormuş ama benim saçım kuru kepek ve egzema yok daha beter yapmasın :( senin saç tipin nasıl ve ne kadar etkili oldu?

Evet seboreik dermatitte de kullaniliyo ama dokulme icin de kullaniliyor. Koklerde birikmis dhtyi bloke ediomus. Ama bnm sacim yagli. Seninki kuruymus. Kuru saclara öneriliyor mu onu bilmiorum canim. Baska dokulmeyi azaltan birsey de mutlaka biliosundur su ampuller. Onlarda kokleri besleyip guclendirip dokulmeyi aza indirgiyor. Sen suan hala minoxile devam ediyor musun ?

Benimde saçım çok dökülüyordu ve çok uzamıyordu sinemeki bemiks ampul ve badem yağı karışımını yapıyorum haftada bir 3 hafta oldu saç dökülmem azaldı ve yumuşacık parlak oldu saçlarım 8 hafta yapılıp 2 hafta dinlenme süresi var bu kürde saçlarıda çabuk uzatıyor belki sizede iyi gelir paylaşmak istedim :)

Evet seboreik dermatitte de kullaniliyo ama dokulme icin de kullaniliyor. Koklerde birikmis dhtyi bloke ediomus. Ama bnm sacim yagli. Seninki kuruymus. Kuru saclara öneriliyor mu onu bilmiorum canim. Baska dokulmeyi azaltan birsey de mutlaka biliosundur su ampuller. Onlarda kokleri besleyip guclendirip dokulmeyi aza indirgiyor. Sen suan hala minoxile devam ediyor musun ?

Canım o ampuller bende işe yaramadı minoksile evet devam ediyorum saç dökülmesine ne iyi ne kötü etkisi oldu belki yeni saç çıkarıyordur onu bilemem ama yeni saç umrumda değil yeterki dökülme dursun:(

Benimde saçım çok dökülüyordu ve çok uzamıyordu sinemeki bemiks ampul ve badem yağı karışımını yapıyorum haftada bir 3 hafta oldu saç dökülmem azaldı ve yumuşacık parlak oldu saçlarım 8 hafta yapılıp 2 hafta dinlenme süresi var bu kürde saçlarıda çabuk uzatıyor belki sizede iyi gelir paylaşmak istedim :)

Ne mutlu sana ama ampuller ben de işe yaramadı :(

Canım o ampuller bende işe yaramadı minoksile evet devam ediyorum saç dökülmesine ne iyi ne kötü etkisi oldu belki yeni saç çıkarıyordur onu bilemem ama yeni saç umrumda değil yeterki dökülme dursun:(

Bnde kullaniorm minoxil benm sacimi asiri dokuyor her cekmemde 10 tel gelio. Ama duracak diye sabrediorm. Bunun yaninda shen min tablet kullaniorm 3 ay sonunda kesin durduruoms dokulmeyi. Yeni basladm. O ampuller bnmde dokulmemi durdurmuyor suan ama. Cok fazla sac cikariyor o yuzden yan destek olarak tekrar basladim.

Bnde kullaniorm minoxil benm sacimi asiri dokuyor her cekmemde 10 tel gelio. Ama duracak diye sabrediorm. Bunun yaninda shen min tablet kullaniorm 3 ay sonunda kesin durduruoms dokulmeyi. Yeni basladm. O ampuller bnmde dokulmemi durdurmuyor suan ama. Cok fazla sac cikariyor o yuzden yan destek olarak tekrar basladim.

Shen min tableti ne kadara aldın ne zamandır kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum

geçmiş olsun. benim arkadaşımında saçları dökülüyordu onda prozinc şampuan onerdim yeşil kaplı olanı e vitaminlisi saç dökülmesi durdu. eczanelerde satılıyor bir araştırın isterseniz

geçmiş olsun. benim arkadaşımında saçları dökülüyordu onda prozinc şampuan onerdim yeşil kaplı olanı e vitaminlisi saç dökülmesi durdu. eczanelerde satılıyor bir araştırın isterseniz

Ilgin için çok teşekkür ederim yeşili ve morundan 3 kutu bitirdim losyonu ile beraber sonuç mahvetti saçlarımı ben boşuna demiyorum ben de hiç bişi işe yaramıyor ;(

Shen min tableti ne kadara aldın ne zamandır kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum

60 tl canm braz fazla ama baska carem yok her yolu denedm cnku. Yeni basladm daha 10 gun filan oldu. Eczacinin da saci avuc avuc dokuluomis 3 ay kullandm dokulmemi durdurdu dedi tanidigim bi eczaci guvenli yani. Netten de olumlu yorumlar okudum. Umutluyum..

Bitkisel yöntemlerden uzak durun bence çünkü saç dökülme nedeninizi tam olarak bilmiyorsunuz şampuanın ciddi saç dökülmelerine etkisi yok ne yazıkki endokrin bölümüne gitmenizi öneririm.

Canım ben konazol kullandım doktorum vermişti ilk başlarda saç dökülme yan etkisi var diye kullanmadım son 1aydır dermatit çoğaldı bende dökmez belki deyip onunla yıkadım keşke sürmeseydim onu saçıma saçımın bi tarafı o kadar çok döküldü ki en fazla oraya sürüyordum ya çok kötü moralimi bozdu bu olay başka bir cildiye doktoruna gitmeyi düşünüyorum neden böyle oldu ki :(

Bence iyi bir doktor bulup bunun çaresine bakmak gerek ben saçıma o kadar çok şey yaptımki saçlarımın dna'sı bozuldu valla yapmaya başlamadan önceki halimi özlüyorum..

kızlar bende bıktım bu saç dökülmesinden bitmio yaa.herşeyden umudumu kestim artık en sonda kazıtıp peruk kullancam psikolojim bozulduu

Bitkisel yöntemlerden uzak durun bence çünkü saç dökülme nedeninizi tam olarak bilmiyorsunuz şampuanın ciddi saç dökülmelerine etkisi yok ne yazıkki endokrin bölümüne gitmenizi öneririm.

Doğrusu çok haklısınız. Örneğin Türk hanımlarındaki en büyük saç dökülme nedeni HİPOTİROİD, ardından PKO ve benzeri hastalıklarla kansızlık, kanda çinko ve magnezyum eksikliği vs. vs....Örnek bende dehipotiroid var ve ilacımı alana kadar kelleşmeye gidecek kadar dökülüyordu, annem artık bıkmıştı heryerde saç saç diye:))

Ayrıca arkadaşlara her türlü saç problemine yani dökülmeye, yağlanmaya, kepeklenmeye, cılızlaşmaya,kurumaya ve elektriklenmeye iyi gelen çok basit bir doğal kürü önermek istiyorum o da ısırgan otu çayı kürü...Isırganı büyükçe bir tutam 500 ml sıcak suda demleyin soğutun ve süzdürün. Banyoya girerken yanınıza bu soğumuş ve koyu yeşil çayı da alın ve saçınıza banyo sonunda ıslakken sürün durulamayın. Öncesinde kremsiz ve tıbbi bir şampuanla (Prozinc-Placenta-Ketoral-Tresan vb.) yani piyasa tipi olmayan içinde mutlaka saça faydalı bir özüt olan kremsiz şampuanla yıkayın, asla krem kullanmayın. Üzerine de bu çayı bol bol saçınızın heryerine uygulayın friksiyon yapın ve fazlasını sıktırın ama durulamayın. Biraz ıspanak gibi kokar ama korkmayın koku falan kalmıyor saçınızı arındırıyor ve güçlendiriyor... Ayrıca biraz koyu yeşildir korkmayın ben balyajlı sarı saçlarımda kullanıyorum üstelik bol bol yeşil falan olmuyor saçınız emin olun, yüzünüze de değse olur, ısırgan cilde çok faydalı ve ben bazen az limonla bu çayı hem içiyorum hem yüzümü silme toniği olarak dibinde kalanı temizleme pamuğuyla cildimi temizliyorum...

Bu tonik buzdolabında 4-5 gün kalıyor. Saçınızı da her gün yıkamayın, sıcak suyla değil ılık suyla yıkayın. Tıbbi şampuanlar bol köpürmez ayrıca piyasa şampuanlarından farklıdır bol bol köpürten şampuanlar zararlıdır ve en zararlısı da saç kremidir en fazla yağlandırıp diplerde tabaka oluşturup döken saç kremidir aslaaaa kullanmayın, saçı en çok döken ve zayıflatan şeydir uçlara bile olsa kullanmayın bir şekilde diplere sirayet ediyor....

Ben çok memnun kaldığım ve etkilerini anında gördüğüm için yazdım, bu toniği kullanmayı bir ara bırakmıştım nasılsa dökülmem durdu, saçlarım harika oldu ve yenileri uzuyor diye 3 hafta içinde dökülmem geri geldi, hani düşünün bana ne kadar etkili geldiğini. En azından deneyin çok kolay çok etkili...Ayrıca günlük yaşamda da yanınızda küçük fısfıslı bir şişeyle bulundurun, saçınız elektriklenirse, yağlanırsa (ki bunu kullanınca yağlanma sorunu çözülüyor en az 3 gün dayanıyor saçlar) her türlü saç sorununda bunu (tazeleyerek) fısfıs olarak kullanın ve tarayın....

Ben de buradan bir saç topiğinden almıştım kızın saçları harika uzamıştı ne halden ne hale... Kendimde de aynı süper etkileri görünce heryere yazıyorum. Yağsız harika bir tonik çok kolay ve çok ucuz....Sadece krem, kremli şampuan kullanmayacaksınız uçlarına bile...

Kolay gelsiiiin....:3:

Canım ben konazol kullandım doktorum vermişti ilk başlarda saç dökülme yan etkisi var diye kullanmadım son 1aydır dermatit çoğaldı bende dökmez belki deyip onunla yıkadım keşke sürmeseydim onu saçıma saçımın bi tarafı o kadar çok döküldü ki en fazla oraya sürüyordum ya çok kötü moralimi bozdu bu olay başka bir cildiye doktoruna gitmeyi düşünüyorum neden böyle oldu ki :(

Canm bende bi ara kanozal kullandigimda saclarim cok cok fazla dokulmustu. Bu tamamen yanlis kullanmdan kaynakli. Ben ayni icerige sahip ketoral kullaniorm cok az da olsa etki ediyor diger sampuandan braz daha az dokuyor. O sampuanin yaninda extra bi sampuan kullanmican (ayni anda) ve cok fazla dokmucen sacina. 5 dakka bekletip durulican. Ben bu sekil yapiorm iyi geliyor.

Back
X