1,5 yıldır bu topiği her gün takip ediyorum bazen de yazıyorum.ben saç dökülmeme çözüm bulamadım arkadaşlar ve isyanlardayım.Hemen hemen herşeyi denedim üç aydır minoxil kullanıyorum fayda etmedivitaminler karışımlarda aynı.pko yok bende.saçlarıma o kadar değer veriyorumki gittiğim doktorlar bariz bi açıklık yok diye bişey yapamayız diyolar ama benim saçlarım intihar ediyor açık bile bırakamıyorum her yerden sallanıyo elim saçıma gidiyo.moralim bozuk stres yapmıyım diyorum ama olmuyo en son placentaya başladım daha beter dökülüyor eski şampuanıma mı dönsem bilemiyorum.en son çare mezoterapi düşünüyorum 1400 tl olduğundan işe yaramazsa diye cesaret edemiyorum.fikirlerinizi bekliyorum dertleşelim lütfen
Canm ketoral kullan haftada 2-3 kez saçlarını 1 kez sampuanlayıp 5 dakka bekle. Nizarol ketoral konazol bunlar aynı içeriğe sahip. Dökülmeni azaltır.. Benm de gunluk 300 tel dökülmem var bu braz daha azaltıyor..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Edacım baktım şimdi seboraik dermotit kepeklenme probleminde ve yağlı saçlarda kullanılıyormuş ama benim saçım kuru kepek ve egzema yok daha beter yapmasınsenin saç tipin nasıl ve ne kadar etkili oldu?
1,5 yıldır bu topiği her gün takip ediyorum bazen de yazıyorum.ben saç dökülmeme çözüm bulamadım arkadaşlar ve isyanlardayım.Hemen hemen herşeyi denedim üç aydır minoxil kullanıyorum fayda etmedivitaminler karışımlarda aynı.pko yok bende.saçlarıma o kadar değer veriyorumki gittiğim doktorlar bariz bi açıklık yok diye bişey yapamayız diyolar ama benim saçlarım intihar ediyor açık bile bırakamıyorum her yerden sallanıyo elim saçıma gidiyo.moralim bozuk stres yapmıyım diyorum ama olmuyo en son placentaya başladım daha beter dökülüyor eski şampuanıma mı dönsem bilemiyorum.en son çare mezoterapi düşünüyorum 1400 tl olduğundan işe yaramazsa diye cesaret edemiyorum.fikirlerinizi bekliyorum dertleşelim lütfen
Evet seboreik dermatitte de kullaniliyo ama dokulme icin de kullaniliyor. Koklerde birikmis dhtyi bloke ediomus. Ama bnm sacim yagli. Seninki kuruymus. Kuru saclara öneriliyor mu onu bilmiorum canim. Baska dokulmeyi azaltan birsey de mutlaka biliosundur su ampuller. Onlarda kokleri besleyip guclendirip dokulmeyi aza indirgiyor. Sen suan hala minoxile devam ediyor musun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde saçım çok dökülüyordu ve çok uzamıyordu sinemeki bemiks ampul ve badem yağı karışımını yapıyorum haftada bir 3 hafta oldu saç dökülmem azaldı ve yumuşacık parlak oldu saçlarım 8 hafta yapılıp 2 hafta dinlenme süresi var bu kürde saçlarıda çabuk uzatıyor belki sizede iyi gelir paylaşmak istedim :)
Canım o ampuller bende işe yaramadı minoksile evet devam ediyorum saç dökülmesine ne iyi ne kötü etkisi oldu belki yeni saç çıkarıyordur onu bilemem ama yeni saç umrumda değil yeterki dökülme dursun
Bnde kullaniorm minoxil benm sacimi asiri dokuyor her cekmemde 10 tel gelio. Ama duracak diye sabrediorm. Bunun yaninda shen min tablet kullaniorm 3 ay sonunda kesin durduruoms dokulmeyi. Yeni basladm. O ampuller bnmde dokulmemi durdurmuyor suan ama. Cok fazla sac cikariyor o yuzden yan destek olarak tekrar basladim.
geçmiş olsun. benim arkadaşımında saçları dökülüyordu onda prozinc şampuan onerdim yeşil kaplı olanı e vitaminlisi saç dökülmesi durdu. eczanelerde satılıyor bir araştırın isterseniz
Shen min tableti ne kadara aldın ne zamandır kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum
Canm ketoral kullan haftada 2-3 kez saçlarını 1 kez sampuanlayıp 5 dakka bekle. Nizarol ketoral konazol bunlar aynı içeriğe sahip. Dökülmeni azaltır.. Benm de gunluk 300 tel dökülmem var bu braz daha azaltıyor..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bitkisel yöntemlerden uzak durun bence çünkü saç dökülme nedeninizi tam olarak bilmiyorsunuz şampuanın ciddi saç dökülmelerine etkisi yok ne yazıkki endokrin bölümüne gitmenizi öneririm.
Canım ben konazol kullandım doktorum vermişti ilk başlarda saç dökülme yan etkisi var diye kullanmadım son 1aydır dermatit çoğaldı bende dökmez belki deyip onunla yıkadım keşke sürmeseydim onu saçıma saçımın bi tarafı o kadar çok döküldü ki en fazla oraya sürüyordum ya çok kötü moralimi bozdu bu olay başka bir cildiye doktoruna gitmeyi düşünüyorum neden böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?