Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım istediğim gibi olmadı bir türlü .. ? ve sizce saç rengim nasıl ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
saççç.jpg

gg,.jpg

Sizce saç rengim nasıl ve bu tam ne renk oluyor ?

Uçlarını sarı yapmak istiyorum ama hiç bir şekilde tutmuyr demiştim zaten bir konumda kuaföre mi gitsem acaba uçları ne kadara boyuyor kuaförler ?

Ve bir de
11071543_644813055646854_5254912172115935810_n.jpg

Sizce bu saç ne renk ve kendi saçımı böyle nasıl ypabilrim _?

Eki Görüntüle 1463813

Eki Görüntüle 1463814

Sizce saç rengim nasıl ve bu tam ne renk oluyor ?

Uçlarını sarı yapmak istiyorum ama hiç bir şekilde tutmuyr demiştim zaten bir konumda kuaföre mi gitsem acaba uçları ne kadara boyuyor kuaförler ?

Ve bir de
Eki Görüntüle 1463820

Sizce bu saç ne renk ve kendi saçımı böyle nasıl ypabilrim _?

bu saç rengi seninkiyle hemen hemen aynı zaten.. insan kendi saçında olunca anlayamıyor değil mi bende de öyle oluyor :KK70: uçların renk almıyorsa hiç daha açık renk yapmaya kalkışma ama bence, şimdi tekrar açıcı girecek falan kopma yanma durumları yaşamayasın.. ben şahsen şu anki rengini baya beğendim.. bir iki defa boyarsan tam oturur daha güzel olur diye düşünüyorum.. :KK24:

bu saç rengi seninkiyle hemen hemen aynı zaten.. insan kendi saçında olunca anlayamıyor değil mi bende de öyle oluyor :KK70: uçların renk almıyorsa hiç daha açık renk yapmaya kalkışma ama bence, şimdi tekrar açıcı girecek falan kopma yanma durumları yaşamayasın.. ben şahsen şu anki rengini baya beğendim.. bir iki defa boyarsan tam oturur daha güzel olur diye düşünüyorum.. :KK24:

Sağol canım yıkadikca daha iyi bir renk oluyo saçım ama işte keşke uçları da daha sarı olsa ne kadar bkliyim uçlarınin renk değişimi için

canım saçların istediğine oldukça benziyor ancak uçları konusunda ben de senin gibi skntılıyım acık sacın ucları neden acılmaz anlayamıyorum :/

kızlar açacak pigment kalmamış oluyor ondan sanırım.. kestirmekten başka çare yok gibi yani benimkiler hala daha boyayı tam almıyor daha açık kalıyor sağlıklı saça göre.. ben her ay yavaş yavaş kısaltarak büyük bir çoğunluğundan kurtuldum..

Saçlarımı kendinimi boyuyorsun ve kendin boyutlardan kaç numaran benimkine benzettim ama kendim boyamaya kalksam kaç numaraya boyucMı bilmiyorum

Kuaför saçlarımı saçma bi turuncmsu karamelimsi sarı gbi birseye boyamsti ben de 8.1 kullu sari aldım boyadım ilk CK güzel oldu yıkadikca kuaförünn boyadgi o renge döner gibi oldu daha da yıkadikca da böyle güzel bir renk almaya başladı yeni yeni ama bnce 8.1 kullu yerine 9.1 alabilirsin saclarn açık renk se 8.1 e oranla 9.1 daha iyi bi ton açığı . Kısaca bnm saçlar 8.1 kullu sari loreal markada . Sonra uçlarına tekrar 10.0 loreal açık sarı aldm sadece uçları boyadım onunla ise yaramadı sadece ışıltı verdi . Sonra garnier 11.1 elmas sarısı aldm yine uçları boyadım yine ise yaramadı . Bu 8.1 kullu sari yi bi tanıdığım boyadı uclarini kndim denedim ama tutmadi

canım saçların istediğine oldukça benziyor ancak uçları konusunda ben de senin gibi skntılıyım acık sacın ucları neden acılmaz anlayamıyorum :/

Ben de çözemedim gitti volüm ler varmış heralde aldigimiz boyaya boya nin miktarı kadar 30 40 60 volümlük açıcı lar koyuyormusuz sanırım 30 volüm en az işte 60 volüm 9.0 dan sonraki renklere koymak lazmmis ama onu evde ayarlamak sıkıntı olur gibi geldiğinden hiç bulasmadm . Bir de sadece boyali saçlar için c vitamini Kapsüllerii varmış şampuanla Karsrip sürüp 45 dk bkliyp yikiyormusuz bunu 2 3 kere bi hftalikti aralıklarla yapınca saç bi kaç ton aciliyormus acaba öyle ypcak nasıl olur

Ben de çözemedim gitti volüm ler varmış heralde aldigimiz boyaya boya nin miktarı kadar 30 40 60 volümlük açıcı lar koyuyormusuz sanırım 30 volüm en az işte 60 volüm 9.0 dan sonraki renklere koymak lazmmis ama onu evde ayarlamak sıkıntı olur gibi geldiğinden hiç bulasmadm . Bir de sadece boyali saçlar için c vitamini Kapsüllerii varmış şampuanla Karsrip sürüp 45 dk bkliyp yikiyormusuz bunu 2 3 kere bi hftalikti aralıklarla yapınca saç bi kaç ton aciliyormus acaba öyle ypcak nasıl olur
valla ben cesaret edemem :) zaten cok ınce saclarım :) buyuk ıhtımal açıcam yada kuafor ıste :)

Ombre tarzı istiyorsun sanırım. Kuaförden kuaföre göre değişiyor fiyatları. Ama sadece ucunu açtıracağın için fazla tutmaz seninkisi.

X