Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftada bir bakım yapman gerek .. bence kimyasal kürleri bi kenara bırak evde kendin bitkisel bakım yap saçlarına tatLım ..öyLesi daha iyi oLacaktır ..
dün akşam yaptım saçıma her hafta da yapıyorum süper oLuyor söyLim yap hemen ..
Yumurta sarısı
1 kaşık baL
Zeytinyağı
Limon
bunları karıştırrr ve saçına sürrr .. aslında bunu gece yapıp sabaha kadar beklese senin saçında daha etkili oLur diyebiLirim canım ..
eeğer yapabiliyorsan sabaha kadar beklet .. ama en azından bi 3-4 saat beklesin saçında ..
sonuç muhteşem oluyor gerçekten .. denemeye başla .. madem kestirmeye kıyamıyorsun :)
canım peki bu karışımıdiplerine mi uçlarınamı sürmekte yoğunlaşayım yoksa hepsine mi sürcem çünkü saçlarım gür yetmeyebilir bu karışım
Saç kökten uzadığı için kırıklar engellemez ama kırıklarını aldırırsan daha gür ve parlak görünümlü sağlıklı saçlara sahip olursun. Sana önerim uçlarından aldır ve haftada 1 cm uzayan saçalra ne dersiniz gibi bi konu vardı, sarımsaklı şampuan ve bemixli bir formül yazıyodu ben onlaı denedim saçım dha uzun görünüyor öneririm
bu arada sen de bendensin çnkü benmde çok fazla kırıklrım vardı bu yüzden saçım çok yıpranmıs keçe gbiydi ama hep yanımda minik makas taşıdım ve kırık gördüğüm anda hep kestim hatta baen ışığın altına oturur tek tek saç tellerini incelerdim. Kuaföre en son gittiğimde baya bi ksmşti sn olmştum.hep kendim kstm snr
valla benimde aynı daha 3 hafta oldu kestireli hemde 10 cnm.suan saçlarım boyun hizasında ama yeni kestirmeme ramen aynı yani.yine kırık ve cok kuru.o kadar kestirdim ama yine aynı.nie böle anlamıorm.devamlı bakımda yaparım ama aynı![]()