- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer çevirmek istediğin kumral renk şu anki saç rengin ile aynı tonda ise küllü renk ile cila yapman yeterli. Diyelim saç tonun 8 civarı ise 8.1 ve 0.22 karışımı işini görür.
Yalnız bu çok güzel bir renk, neden değiştirmek istiyorsun?
Standard 6.1 numara koyu kumral bu canım, saçlarını bu renge boyadığında ilk sefer hafif kızıl yansımalı olur ama ikincisinde tutar. M e g g Oksidan derecesini %20 kullan ve boya karışımını yaptıktan sonra içine bir çorba kaşığı saç kremi ekle.
Canım, şimdi bizim kahve saçlaı arkadaşlarımız saçlarını kumral sandığı için senin koyu kumralı siyah sanman normal ama kumral renk içinde altın nüansı barındıran bir renktir.
Örnek bu saç rengi bizim insanımız için kumral :)
Gerçekte bu saç rengi kestane.Kumralla uzaktan yakından alakası yok.
Gerçek bir koyu küllü kumral
Gördüğün gibi kızıllık barındırmayan altın yansımalı, küllü ve yumuşak bir renk.Senin paylaştığın renkte dipler küllü koyu kumral, uçlarda ise balyaj var. M e g g
1 yıl oldu bacım uçlarım iyice açıldı kırık var gibi gözüküyo işe gireyim de ombre attıraymNaptin kuzum saçlarin ne durumda
Benim saclar omreydi kanka oda iyi tutmuyo boyalı saça1 yıl oldu bacım uçlarım iyice açıldı kırık var gibi gözüküyo işe gireyim de ombre attıraym
Para gömünce tutuyo kankaBenim saclar omreydi kanka oda iyi tutmuyo boyalı saça
Aynen kanka düşünmüyorum şu an zaten :*Kanka ugrasmasan hic valla kalsin boyle kendi haliyle cok yipratma beb biraktim boyamayi artik cok dokuluyo ya
Mucuncuksu beybi :*Aynen kanka düşünmüyorum şu an zaten :*