Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım küllü kumrala döner mi? (Resimli)

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.744
Selam kızlar. Saçlarım baya işlemden geçti simsiyahtı en son hali bu güneşte çektim tam renk belli olsun diye. Bu renk tütün kahvenin akmış hali. Küllü kumrala çevirmem mümkün mü ve nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Eğer çevirmek istediğin kumral renk şu anki saç rengin ile aynı tonda ise küllü renk ile cila yapman yeterli. Diyelim saç tonun 8 civarı ise 8.1 ve 0.22 karışımı işini görür.

Yalnız bu çok güzel bir renk, neden değiştirmek istiyorsun?

Eğer çevirmek istediğin kumral renk şu anki saç rengin ile aynı tonda ise küllü renk ile cila yapman yeterli. Diyelim saç tonun 8 civarı ise 8.1 ve 0.22 karışımı işini görür.

Yalnız bu çok güzel bir renk, neden değiştirmek istiyorsun?

Açıcıdan sonra tütün kahveye boyandı ve bu baya akmış hali yalnız bana bu renk yakışmıyor turunculuktan kurtulmak istiyorum :KK17:

istediğim renk ise şu tabi mümkünse :KK64:

2014-kullu-kumral-sac-renkleri-8.jpg

Standard 6.1 numara koyu kumral bu canım, saçlarını bu renge boyadığında ilk sefer hafif kızıl yansımalı olur ama ikincisinde tutar. M e g g M e g g Oksidan derecesini %20 kullan ve boya karışımını yaptıktan sonra içine bir çorba kaşığı saç kremi ekle.

Standard 6.1 numara koyu kumral bu canım, saçlarını bu renge boyadığında ilk sefer hafif kızıl yansımalı olur ama ikincisinde tutar. M e g g M e g g Oksidan derecesini %20 kullan ve boya karışımını yaptıktan sonra içine bir çorba kaşığı saç kremi ekle.

koyu kumral siyah gibi olmuyor mu ya o_O
baya bi araştırma yaptım da şöyle bi fikrim vardı yanlışlarımı söyle sen bana canım :)
koyu sarı - küllü kumral ve bir parçacık 0.22den ekleyip boyasam bu renk veya bu renkten açıkta olabilir elde edebilir miyim acaba? :KK16:

Yani ışıksız ortamda saçlarım şöyle:
Koyu-k%C3%BCll%C3%BC-kumral-sa%C3%A7-rengi.jpg

küllü renk ise şunun gibi:

sa%C3%A7169.jpg

Canım, şimdi bizim kahve saçlaı arkadaşlarımız saçlarını kumral sandığı için senin koyu kumralı siyah sanman normal ama kumral renk içinde altın nüansı barındıran bir renktir.

Örnek bu saç rengi bizim insanımız için kumral :)

koyu-kestane-uzun-dalgal%C4%B1-sa%C3%A7-modeli.jpg

Gerçekte bu saç rengi kestane.Kumralla uzaktan yakından alakası yok.

Gerçek bir koyu küllü kumral

K%C3%BCll%C3%BC-Kumral-Sa%C3%A7-Renkleri-5.jpg

Gördüğün gibi kızıllık barındırmayan altın yansımalı, küllü ve yumuşak bir renk.Senin paylaştığın renkte dipler küllü koyu kumral, uçlarda ise balyaj var. M e g g M e g g

Canım, şimdi bizim kahve saçlaı arkadaşlarımız saçlarını kumral sandığı için senin koyu kumralı siyah sanman normal ama kumral renk içinde altın nüansı barındıran bir renktir.

Örnek bu saç rengi bizim insanımız için kumral :)

koyu-kestane-uzun-dalgal%C4%B1-sa%C3%A7-modeli.jpg

Gerçekte bu saç rengi kestane.Kumralla uzaktan yakından alakası yok.

Gerçek bir koyu küllü kumral

K%C3%BCll%C3%BC-Kumral-Sa%C3%A7-Renkleri-5.jpg

Gördüğün gibi kızıllık barındırmayan altın yansımalı, küllü ve yumuşak bir renk.Senin paylaştığın renkte dipler küllü koyu kumral, uçlarda ise balyaj var. M e g g M e g g

Haklısın canım öyle aşılanmış o renk :)
yok balyajsız olarak düşündüm ben onu düz renk:)
kumralı tutturayım da balyaj eksik kalsın :KK48:
Şimdi ne yapmalıyım benim dediğim renk karışımı mantıklı mı yoksa direkt küllü kumrala mı boyamalıyım çok soru soruyorum ama :KK47:

Uzun yıllar saçlarımı karamel kumrala boyadım. Senin rengin gibiydi. Hangi renge boyarsam boyayım o turunculuk çok zor gitti. Yani bir defa boyamayla kesinlikle gitmez, kuaföre gitsen bile illa ki turuncu yansımalar olacak. O yüzden uzun süreli küllü kumral denemesi yapman lazım ayda 1 boyat. ama işinin ehli bir kuaföre git derim. istediğin rengi her kuaför yapamaz çünkü

Simdi hangi renk senin saçlar :KK28:
Ay bu cok eski konuymuş:confused:

Kanka ugrasmasan hic valla kalsin boyle kendi haliyle cok yipratma beb biraktim boyamayi artik cok dokuluyo ya :KK43:

X