Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım mahfoldu..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fikir_matik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
212
142
103
Merhaba arkadaslar ben 2 aydır elidorun pembe sampuanını kullanıyorum. İlk baslarda anlayamadım ama sonradan sampuandan olduğunu fark ettim. Saçlarım çok çabuk yağlanıyor ve diplerde kepek,kasıntı oluyor onu da geçtim saçlarım cok kötü kokuyor. 2 günde bir saçlarımı yıkayan biriyim hiç yıkanmamış gibi.Benim gibi yaşayan varmı? birde önerebileceğiniz şampuan varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saclariniz normalde de yaglidir bence. Sonradan yaglanan sac gormedim ben hic. Zaten saclariniz yagliysa gunluk yikamaniz lazim. Yoksa ertesi gun bile kokar. Bu arada mahfolmak degil mahvolmak yaziliyor.

Elidorun yesil olanini kullanmistim bir donem.
Biotinliydi sanirim.
Cok guzel kokuyordu, saclarimi yumusacik yapmisti.
Ve uzamasinada yardimci olmustu.

Daha sonra markette yesili bulamadigim icin sarisini almistim.
Sarisindan bende memnun kalmamistim.

Suan Lesoleil kirmizi kutu kullaniyorum.
Saclarimin uzunlugunu bilen bilir.
Kepek yapmiyor.
Sac kremi kullanmama gerek kalmiyor.
Yumusak ve parlak yapiyor. Sacimda boya yok tabi.
Tavsiye uzerine denedim bu sampuani.
Memnun kaldim =)

Son düzenleme:
Saclariniz normalde de yaglidir bence. Sonradan yaglanan sac gormedim ben hic. Zaten saclariniz yagliysa gunluk yikamaniz lazim. Yoksa ertesi gun bile kokar. Bu arada mahfolmak degil mahvolmak yaziliyor.
Benim saçlarım yağlı değil gayette kuruydu elidor kullanmaya baslayınca yağlanmaya basladı.evet yazım hatası olabilir..

Benim saçlarım yağlı değil gayette kuruydu elidor kullanmaya baslayınca yağlanmaya basladı.evet yazım hatası olabilir..
Benim de saclarim yagli ama bir donem elidor kullandigimda saclarim asiri kurumustu :))) Farkli versiyonlari farkli etki yaratiyor galiba. Saclariniz yagliysa sac kremi kullanmayin. Kepek icin de saclarinizi ilik suyla yikayin. Sicak su kepek yapar. Şampuaninizi degistirin. Umarim sorununuz cozulur.

Teşekkür ederim sağolun evet şampuanımı değiştireceğim..

Bi süre headand sholders kullan bence kepeğe karşı etkili kepek sorunun çözülünce bakım için başka şampuana geçersin. Bende elidor, gliss, blendax ve loreal in kuaförde satılan şampuanı kepek yapmıştı. Şimdi internetten daha çok bonecure alıyorum bitince alamamışsam marketten ya pantene ya headand sholders ya da elseve kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…