Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu çok kötüyüm yardım edin!

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Saçlarıma krepe balyaj attırmak için kuaföre gittim ben doğal bi sarı beklerken adam platin yaptı saçlarım şuanda bembeyaz şok geçirdim görünce koyulaştır bunu dedim gri oldu. Bugün aradım yapabilceğim bişey yok diyor. Ne yapmam gerek bi bilen varsa çıksın lütfen :(

Saçlarıma krepe balyaj attırmak için kuaföre gittim ben doğal bi sarı beklerken adam platin yaptı saçlarım şuanda bembeyaz şok geçirdim görünce koyulaştır bunu dedim gri oldu. Bugün aradım yapabilceğim bişey yok diyor. Ne yapmam gerek bi bilen varsa çıksın lütfen :(

al benden de o kadar dün bende gittim röfle için gerçi irazda kararsız bir haldeydim pek röfleye dönemk istemiyordum ama oldu yine bir hata benimkide platin beyaz duruyor ne yapacağız..acaba bence bir ay falan geçince biraz koyu sarıyamı boyasak

Bu saçlarla gezmeye inanın tahammülüm yok giden rengine mi sağlığına mı parama mı üzüleyim bilemedim çok pişmanım. Koyulaştırmak için sarıya boyadı gri oldu

benzer bir şeyi bende yaşadım..yapabileceğim şey yok ta ne demek:53:..
sarıya değil de biraz kumral tonlarına boyatırsan iyi olur..ben de kumral tonlarında boyatmıştım fena olmamıştı,
giderek dip boyalarda oturdu..
git yaptırdığın yere tekrar..:47:

kendin boya bence belliki adam beceremiyor bu isleri kumral tonlarında boya al bence olur

Son düzenleme:
Yarın tekrar gidicem ama daha beter yapmasından korkuyorum. Keşke gitmeseydim çok pişmanım.

bende pişmanım çok ama sesimi çıkaramıyorum kendim kaşındım çünkü kararsızdımda artık röfleden soğumuşum ben niye gene yaptrdımki..bir de beyazımsı duruyor bence üst üste yıpranır daha çok biraz bekle 15 gün falan sabret o zamn kumrala boya iyi olur ben bir kere röfleden sonra kumral yaptım baya oldu ama açık kumarla boya kumral çok kapatmıştı benimkini

O gittigin kuafor musveddesine git sacima yipranmaya karsi bakim yapin toparlansin ve tekrardan rengini duzeltin saclarim toparlaninca diyin.

Ne demek yapacagim bir sey yok. Disini gostermezsen hem rezil olan sacinla hem verdigin parayla kalirsin. Hakkini ara. Benim sacimi da bir kere yakmislardi oturdum kuaforun sahibini cagirttim saclarimi gosterdim ve ne yapacaklarini sordum gayet ciddi ve kararli bir sekilde.. Saclarim toparlanana kadar bakimlarimi ucretsiz yaptilar kesimi ve dahil,ardindan da istedigim rengi verdiler.

O gittigin kuafor musveddesine git sacima yipranmaya karsi bakim yapin toparlansin ve tekrardan rengini duzeltin saclarim toparlaninca diyin.

Ne demek yapacagim bir sey yok. Disini gostermezsen hem rezil olan sacinla hem verdigin parayla kalirsin. Hakkini ara. Benim sacimi da bir kere yakmislardi oturdum kuaforun sahibini cagirttim saclarimi gosterdim ve ne yapacaklarini sordum gayet ciddi ve kararli bir sekilde.. Saclarim toparlanana kadar bakimlarimi ucretsiz yaptilar kesimi ve dahil,ardindan da istedigim rengi verdiler.
hoppp yelızz sakın ol canımmm ne bu asabıyettt :1::1::1::1::1:
Sarışın olmak istedim beyazşın oldum Allah verdi cezamı :14:

koyu renk boyatsan olmazmı kı acaba cnmmm bakımm yaptır ama sımdı cok yıpranmıstırr

bende aynı beyazşın oldum..:((napacağım ben evde çok gzüelde boyuyordum sarı istediğim için evde onu denemedim röfle yapayım bari dedim ama keşke kumral tonda kalsaymışım hem saçta yıprandı baya çok pişmanım

hoppp yelızz sakın ol canımmm ne bu asabıyettt :1::1::1::1::1:

koyu renk boyatsan olmazmı kı acaba cnmmm bakımm yaptır ama sımdı cok yıpranmıstırr

Ay sukriyecim ne bilim valla bu aralar fitili ateslenmis bomba gibiyim.. Yorgunluk uykusuzluk sicak.. :9:

Aklima geldi benim saclarimi da mahvetmislerdi o ani mi yasadim ne :9::9::9:

kızlar bakım evde nasıl yapabiliriz bilen varmı..eşim kızacak banada en sonunda hem para hem sağlığı gitti saçlarımın ne uğraşıorsun diyor ne yapsam artık bir saç rengi sevemedim

Bugün telefonda demediğimi bırakmadım zaten ama şu an bişey yapamam koyulaştıkca grileşicek diyo bugün yıkadım grimsilik aktı biraz ama tabiki hala platin beyaz yün gibi saçlarım.
Zeytin yağı sürdüm toplansın diye çok yıpranmış. Kendim boyıcam diyorum sakın boyama diyo. Düzelticeksin dedim tamam dedi yarın tekrar gidicem.

benimde başıma böyle birşey gelmişti..arkadaşım plan yaptı gittik tekrar kuaföre ben görümcesiyim istemiyoruz bu saç rengini eşide istemiyor dedi.:1:.ama o kadar kızgın konuştuki arkadaşım..neyse adam yaptı ve renk oturdu tekrar parada vermedik..:16:

1* kuaförüne sakın para ödeme
2* illa ödeyeceksin diyorsa hatasını bir şekilde telafi etmesini talep et bir kaç seanslık bakım hediyesi gibi kesim manikür gibi
3* bunlarıda yapmıyorsa direk söyle seni şikayet edicem de ve şikayet et

saçlarda grilik nasıl oluyor yada yeşillenme pek anlamıyorum ben hiç faredemiyorum nedense:))zeytinyağı fayda ederse ben yapayım bari napayım bir ay sonra falam kumrala boyarım artık yıpranndığı cabası çok üzgünüm şu an bnde..bence evde boyamak daha iyi kuaförlere güvenemiyorum hiç rengide tuturamıyor çoğu

Back
X