Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarıma krepe balyaj attırmak için kuaföre gittim ben doğal bi sarı beklerken adam platin yaptı saçlarım şuanda bembeyaz şok geçirdim görünce koyulaştır bunu dedim gri oldu. Bugün aradım yapabilceğim bişey yok diyor. Ne yapmam gerek bi bilen varsa çıksın lütfen![]()
Yarın tekrar gidicem ama daha beter yapmasından korkuyorum. Keşke gitmeseydim çok pişmanım.
hoppp yelızz sakın ol canımmm ne bu asabıyetttO gittigin kuafor musveddesine git sacima yipranmaya karsi bakim yapin toparlansin ve tekrardan rengini duzeltin saclarim toparlaninca diyin.
Ne demek yapacagim bir sey yok. Disini gostermezsen hem rezil olan sacinla hem verdigin parayla kalirsin. Hakkini ara. Benim sacimi da bir kere yakmislardi oturdum kuaforun sahibini cagirttim saclarimi gosterdim ve ne yapacaklarini sordum gayet ciddi ve kararli bir sekilde.. Saclarim toparlanana kadar bakimlarimi ucretsiz yaptilar kesimi ve dahil,ardindan da istedigim rengi verdiler.
Sarışın olmak istedim beyazşın oldum Allah verdi cezamı![]()
hoppp yelızz sakın ol canımmm ne bu asabıyettt
koyu renk boyatsan olmazmı kı acaba cnmmm bakımm yaptır ama sımdı cok yıpranmıstırr
Koyulaştırmaya çalıştıkca gri oluyo anlamıyorum