saçlarım mahvolduuu :(

Libnie

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
428
460
333
merhaba Kızlar,

saçlarım sarı renk boyalıydı ama uçlarında açıcı olduğu için ve dip boyam geldiği için rengarenk sarı tonları vardı

bende bi ton koyu olsun tek renk olsun dedim ve dün iş çıkışı aceleyle bir boya aldım adam baktı bu olur dedi(daha önce verdiği boya tam istediğim gibi olmuştu) bende güvendim aldım.

saçım şuan kahverengi.. tam olarak kahve hatta nerdeyse koyu kahve.

daha dün akşam boyadım bugün kuaföre gidip boyatsam saçım yanar mı? arkadaşlarım birkaç gün bekle açılır diyor ama bu halde beklemek de istemiyorum

ne yapsam bilemedm çok sinirim bozuk

yanabilir :/ kahverengi saçlarla birkaç gün gezmek yanık saçlarla gezmekten daha iyidir.. bence birkaç gün bekle :/

Bizim bu saçlarımızdan çektiğimiz nedir yaa Karar veremedim yanar mı,yanmaz mı :44: ama arkadaşım var kendi boyamıştı saçını sonra arkadaşları yüzünden 2 gün sonra başka renge tekrar boyadı ve bir şey olmadı ama açıcı kullanmamıştı direkt kullandı. Ben sizin yerinizde olsam beklerdim en azından 2 hafta falan ama siz böyle beklemek istemiyorsunuz sanırım o zaman kuaföre gidip iyice konuşmakta yarar var.Yanmamasını garanti edecek bir kuaför...

Son düzenleme:
boyanın açılması için beyaz sabunla yıkıyorlarmış...

ama yıpranır yani, sen biraz bekle, zaten altta açık renk olduğu için koyu renk boya istesen de durmaz...

bende durmuyo...

Son düzenleme:
Yesil sabunla 3 gun banyo yap. Sonra kremle sacini. Bir hafta icinde akitirsin boyayi. Bise olmuyor, gayet saglikli bir yontem

Durmuyo o hazır boyalar merak etme, bi hafta kadar her gün yıka sıcak suyla epey akar o zaten açılır. Şimdi müdahale ettirip de yakma saçlarını. Sonra çok güvendiğin bir kuaföre danış bakalım boyayla bi iki seferde düzeltir onlar. Bi de mutlaka bakım da yap bu hafta içinde badem yağı vs ile yapılandan klasik. O zaman daha az yıpranırlar.

aslında bir gün bile durmak istemiyorum bu saçlarla

hem haftaya da özel bir programım var ve bu saçlarla gitmek istemiyorum

sanırım cumaya kadar bekliycem sonra bir kuaföre boyatıcam off off

yeşil sabun mu? hiç kullanmadım daha önce nerden alcam onu :))

Marketlerde, aktarlarda, eczanelerde bile var, dogaci markayi tavsiye ederim, bir de Mehmet bilmemne diye bir marka var o da iyi. Kaliteli ve markali olsun, sade zeytinyagli yesil sabun olacak

sac bakımı cok onemli ben yilan yagi alin derim aktarlarda var forumlardan arastirabilirsin sac bakiminda 1 numara
biraz toparlasin sac sakin hemen boyamayin olmezsiniz ya

Ben de sarı renkten koyu kahverengiye geçtim. Kuaför boyarken eminmisin bak, tekrar sarı istersen bir sene beklemen gerekir dedi. Yani bence çok koyu olduysa hiç işlem yapma bence. Hem sarı saçlı bayanların çoğuna kahverengi çok yakışıyor. Sadece gözün alışmadığı için yardırgamış olabilirsin. Bir iki makyaj ton değişikliği ile bu durumu fırsata çevir bence

Benim saçlarım çok güzel bir sarıydı. Sanırım amber sarı deniyordu unuttum şuan rengin adını.
her zaman aldığım yere gittim kız bana başka bir boya verdi aynısı olur dedi
söyledikleri hep tuttuğu için güvendim aldım saçlarım kahve oldu
kıza gittim çemkirdim resmen
ama biliyor musun o renk bir kaç yıkamaya aktı oturdu harika bir renk oldu
dedim gerçekten şerden hayır çıkıyor bazen

Canım altta sarı renk olduğu için yıkadıkça açılır saç rengin.. ben saçlarım açık renk iken üzerine kestane boyamama rağmen zamanla bayağı açılmıştı.. koyu kahve de güzel renk aslında.. güzel de bir makyajla dikkat çekici olabilirsin istersen... mesela göz makyajını koyu tonlarda ve gölgeli yap rujun hafif ve açık tonlarda olsun ya da göz makyajında sadece rimel ve eyeliner kullan ama kırmızı bir ruj sür.. bence saçlarına dokunma çünkü sağlığı açısından kötü olacak büyük bir ihtimal.. sen renk değiştirmeyi şimdilik askıya al..

kızlar çok teşekkür ederm yorumlarınız için

dün papatya suyu aldım biraz açıldı sanırım onu kullanmaya devam edicem, biraz da gözüm alıştı yakışmış daha iyi olmuş açılcak zaten diyor herkes bende beklemeye karar verdim saçlarımı yıpratmayayım dedim, açılmazsa tekrar boyucam artık

papatya suyu kullanıyorum ama umarım zarar vermez bugün yeşil sabunu da alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…