dene canım benm.cok bekletme.bak dediğim gbi sür sil sür sil adım adım rengi kontrol et ki istediğin renk olsun.umarım sende memnun olursun kaydirigubbakcemile5
evet cnm cok guzel olmus bende bugun uyguladım cok saol valla cok cok guzel oldu cok dogal oldu ya iiki paylastın bızle tecrubenı muck opuyorumnanaktan
sonucu merakla bekliorum canım.yap gitsin yapmassan valla aklında kalırrr :)))
bak diyorum tekrar,kontrollü bi şekilde yap.adım adım,hem begenmessen bile 2 haftada eskiye dönüşş
sesu kullandım,sende onu kullan opuyorumnanaktan
Bushraa'cım denedim sonunda. Sonuç çok güzel, tam istediğim gibi oldu. :) İyi ki kuaföre falan boyatmamışım. Yalnız işlem sırasında yandım resmen ahahha çok acılıydı benim için. :) Bir de gerçekten kaşa göre süresi değişiyormuş; ben 2 dk beklettim anca koyu kahve oldu
Bushraa'cım denedim sonunda. Sonuç çok güzel, tam istediğim gibi oldu. :) İyi ki kuaföre falan boyatmamışım. Yalnız işlem sırasında yandım resmen ahahha çok acılıydı benim için. :) Bir de gerçekten kaşa göre süresi değişiyormuş; ben 2 dk beklettim anca koyu kahve oldu
ayy canım cokk sevindimm kaydirigubbakcemile5 evet kaşa göre değişiyo canım bencede bende fazla bekletiyorum benimde kaşım cok siyah.kuaörle uğrasamazdın canım yaa.devamlı gitmek zorunda kalırdın.şimdi her istediğinde yap ohh mis gibi opuyorumnanaktan cok sevindimmmm hepimizz güzel olalım mutlu olalımm:lepi: