Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarim seyrek

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ulicserenay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
58
22
27
Selam kizlar sacımın tepesi seyrekleşti 2 senedir böyle, ve dökülüyor aranizda bu durumda olan var mi? Veya onerebilceginiz birsey? :* :KK43:

Ben varim..tepem baya seyreldi..bakim yapmaktan da artik bIktIm..iki ssne once cok acildigini gordum..zamanim da vadrdi basladim bakima sarimsak yagi surdum..uc gunde bir surup yatiyordum..sabah yikiyordum..5 ay sonra bissuru sacim cikti..sora ise basladim ...bakim yapmayi biraktim 1 sene...dderken baktim sac yine deli gibi dokuluyo...tekrar ayni bakima basladim..baslayali 4 ay oldu fakat hic sac cikmadi bu sefer:KK17:

Belki duymussunuzdu ama internetten 'sığır iliği kuru' nu bi araştırın
Ciddiyim saka yapmıyorum :KK66:

Evet cok duydum cnm da yurt dIsIndayIm..dana eti bile zor buluyoruz burda.her taraf domuz kayniyo...bi de kucuk bi ihtimal buldum diyelim pis iş gibi geliyo..
Vallahi ban da pis gibi geliyo ama internetteki yorumlar olumlu gibi geldi
canm.. sigir iligi bulmakta sıkıntı tabi

|

yurtdisina gelmeden dermatologa gitmistim..ama zaman kIsItli oldugu icin test yaptiramadim..ilac solusyon verdi ama dokuluyl yine..bikac ay sonra turkiyeye geldigimde ayrintili test yaptircam..kan testi hormon testi...bu kadar dokulmemesi lazim...yaptgim bakimlari gorsen bi esim dalga geciyo artik..ama iste icten bi sorun varsa bakim da bi ise yaramaz..

X