- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Hiçmi tecrübesi olanyok???????
500 tl saç boyandığını ilk sizden duyuyorum hangi ildesiniz bilmiyorum ama 100 200 tl arası iyi bir kuaför saçı platin yapar die biliyorum ben
Sakamisiniz dip boya yuz elli lira zaten
Yuze ikiyuze mahalle kuaforleri boyar onlarda napar saci siyahtan donerken allah bilir
Canim iyi bi yerse donebilirsin arkadasim cok cok acik karamele donmustu siyahtan[/
Denediğim bir kuafor cokta iyi ama pahalı diye diyer boylarimi başka kuaförlerde boyatmistim sacım mahfoldu aynı hataya düşmek istemiyorum yine korkuyorum
Ya aslında dediğiniz doğru iste bende istediğim hemen olsun istiyorum ama Buda mucize gibi biseymi yani kızlar.kuaförüm Ankara tunalida bayağı bir işlem yapacani söyledi ozel yağlar surup onun uzerinde açma uygulaması vs seyler yapacagını söyledi inandırıcı geldi bianlik ama cok fazla ben oparayi kıyipta veremem heralde kendim yapsam icine ederim sacımın hic anlamam o islrden kime güvenip yaptircami şaşırdım açıkcası
mrb, benim saclarımda 3-4 yıllık siyahtan sonra kahverengine dönmek istememle kabus başladı. 2 yıldır hala yanık sacla dolasıyorum.hiçç tavsiye etmem
bir sürü laf salatasıyla para almak için kandırıp, yaktıktan sonra sacı gözümün içine baka baka bişi olmadı die sırıtmak anca paragöz kuaförlere yakısıo
vee 2 yıldır bi bilezik parasından fazlasını verdim yanık saclarımı onarmak için
yasadıgım psikolojik cöküntü hariççç
Ya aslında dediğiniz doğru iste bende istediğim hemen olsun istiyorum ama Buda mucize gibi biseymi yani kızlar.kuaförüm Ankara tunalida bayağı bir işlem yapacani söyledi ozel yağlar surup onun uzerinde açma uygulaması vs seyler yapacagını söyledi inandırıcı geldi bianlik ama cok fazla ben oparayi kıyipta veremem heralde kendim yapsam icine ederim sacımın hic anlamam o islrden kime güvenip yaptircami şaşırdım açıkcası
cnm ben kızıldan gectım öncelıkle orıelle kusturdu sonrasında karamele boyadı sonrasında platın attı vede oldu ama asla öyle yag falan olayları söz konusu degıl sakın ha aldanma derım en FAZLA 150 TL ama benım kuaförumde
AnLayamadim yani bir gunde hemen donebildinmi platine yoksa bu islemler asama asamami oldu yani nezamanda platin oldu?hemen olduysan harika birsey birde sac yıpraniyormu cok?
AnLayamadim yani bir gunde hemen donebildinmi platine yoksa bu islemler asama asamami oldu yani nezamanda platin oldu?hemen olduysan harika birsey birde sac yıpraniyormu cok?
cnm ılk gun orıal ve karamele dönuş oldu
ama vakıt sıkıntımdan dolayı o gun paltın yapamadık ne zman ıstersen ozman gel dedı saırım 10 gun sonra da platıne dönuldu
hıc te öle ıpranma faln olmadıkı bahsettıgım kuafaörde öle cokta luks degıldı ama bence sıyahtan sonra bıraz karamelde gez gözun alışsın sonra paltıne gecersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?