Saclarim cok sekilsiz mecbyr duzlestiriyorum.denerim insallah ise yaararDüzleştiriciyi bırakmadıgın sürece kendine gelmez. Benimde bi ara inceydi zeytinyağlı sabun kullandım bi süre. Keçe gibi yaptıgı doğru ama sonrasında saç kremi uygularsan gayet iyi olur. Dene istersen :)
Boya kadar lanet bişey yok gerçekten. En iyisi kendi rengine boyat 15 gün arayla renk oturduktan sonra gerek kalmaz heralde bi daha :/Benin de saclarim bi o kadar gür ve uzundu önce kestirdim hala saglikliydi sonra boyama isine girince... Yipranmis durumda su an sicak zeytinyagi uygulaması yapiyorum uzatiyor ve onariyor tabi iki ayda bir kestirmedikten sonra o saçtan hayir geldiğini düşünmüyorumboyam çok akti sacimda bir suru renk var yine boyatmak zorundayim of of nerden girdim bu boya isine
Diplerimi kendi rengine boyaticam uçlara doğru da actiricam boyatmisken iyi bisey olsun bari diyorum akillanmam benDillerini teberii, post: 36980905, member: 626250"]Boya kadar lanet bişey yok gerçekten. En iyisi kendi rengine boyat 15 gün arayla renk oturduktan sonra gerek kalmaz heralde bi daha :/
İşte bulaştık bir kere ben 1 sene tuttum kendimi canım. 2 ay içerisinde üst üste yaptırdıgım için. Benimde aktıgı için şuan senin dedigin gibi ombreli duruyor. Takmıyorum fazla. Tabi boyatma isteği olmuyor degil nasıl tutuyorsam artık kendimiDiplerimi kendi rengine boyaticam uçlara doğru da actiricam boyatmisken iyi bisey olsun bari diyorum akillanmam ben
Bunu yaptiriyorum ekim ayinda yaptiricam havalar daha da sogusun diye bekliyorum uclarini yine açicak akillanmam benİşte bulaştık bir kere ben 1 sene tuttum kendimi canım. 2 ay içerisinde üst üste yaptırdıgım için. Benimde aktıgı için şuan senin dedigin gibi ombreli duruyor. Takmıyorum fazla. Tabi boyatma isteği olmuyor degil nasıl tutuyorsam artık kendimi
Çabuk akan bir renge benziyor canım. Ama güzelde durmuyor değilBunu yaptiriyorum ekim ayinda yaptiricam havalar daha da sogusun diye bekliyorum uclarini yine açicak akillanmam ben
İsini bilir oooÇabuk akan bir renge benziyor canım. Ama güzelde durmuyor değilKuaförün işi biliyorsa o kadar kolay akmaz tabii :)
İsini bilir oooÇabuk akan bir renge benziyor canım. Ama güzelde durmuyor değilKuaförün işi biliyorsa o kadar kolay akmaz tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?