Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım tükendiiiii bende tükendimmmmmm:@

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hazel1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
65
9
13
İçel Mersin
saçlarımı mecbur düzleştirmekzorundayım. bu yuzden cok yıprandıgı dogru. eskiden saçlarım agır gelirdiomzuma .şimdi ise kılkuyruk kadar kaldı cok azaldı.napacagımı şaşırdım .hem boyalı hemde süreklidüzleştirmekten mahvoldu.3 ay önce kestirdim ama yine yıprattım.yokmu saçlarımı eskisi gibi gürleşltirecek bişey yaaaaa yardımmmmmm :(

Düzleştiriciyi bırakmadıgın sürece kendine gelmez. Benimde bi ara inceydi zeytinyağlı sabun kullandım bi süre. Keçe gibi yaptıgı doğru ama sonrasında saç kremi uygularsan gayet iyi olur. Dene istersen :)

Düzleştiriciyi bırakmadıgın sürece kendine gelmez. Benimde bi ara inceydi zeytinyağlı sabun kullandım bi süre. Keçe gibi yaptıgı doğru ama sonrasında saç kremi uygularsan gayet iyi olur. Dene istersen :)
Saclarim cok sekilsiz mecbyr duzlestiriyorum.denerim insallah ise yaarar

jamal hammadi urunleri deneyebilirsin istersen, kullananlar varsa belki fikirlerini yazabilirler

Arkadaşlar, saçı onaran gürleştiren ve dökülmelere iyi gelen E vitamini içeren Evin Ampul şampuanınıza ekleyerek kullanabilirsiniz. Ben çok memnun kaldım. Eski adı Evigen, Eczanelerde artık Evin Ampul olarak satılmaya başlanmış.

Benin de saclarim bi o kadar gür ve uzundu önce kestirdim hala saglikliydi sonra boyama isine girince... Yipranmis durumda su an sicak zeytinyagi uygulaması yapiyorum uzatiyor ve onariyor tabi iki ayda bir kestirmedikten sonra o saçtan hayir geldiğini düşünmüyorum :( boyam çok akti sacimda bir suru renk var yine boyatmak zorundayim of of nerden girdim bu boya isine :(

Benin de saclarim bi o kadar gür ve uzundu önce kestirdim hala saglikliydi sonra boyama isine girince... Yipranmis durumda su an sicak zeytinyagi uygulaması yapiyorum uzatiyor ve onariyor tabi iki ayda bir kestirmedikten sonra o saçtan hayir geldiğini düşünmüyorum :KK43: boyam çok akti sacimda bir suru renk var yine boyatmak zorundayim of of nerden girdim bu boya isine :KK43:
Boya kadar lanet bişey yok gerçekten. En iyisi kendi rengine boyat 15 gün arayla renk oturduktan sonra gerek kalmaz heralde bi daha :/

Dillerini teberii, post: 36980905, member: 626250"]Boya kadar lanet bişey yok gerçekten. En iyisi kendi rengine boyat 15 gün arayla renk oturduktan sonra gerek kalmaz heralde bi daha :/[/QUOTE]
Diplerimi kendi rengine boyaticam uçlara doğru da actiricam boyatmisken iyi bisey olsun bari diyorum akillanmam ben :D

Dillerini teberii, post: 36980905, member: 626250"]Boya kadar lanet bişey yok gerçekten. En iyisi kendi rengine boyat 15 gün arayla renk oturduktan sonra gerek kalmaz heralde bi daha :/
Diplerimi kendi rengine boyaticam uçlara doğru da actiricam boyatmisken iyi bisey olsun bari diyorum akillanmam ben :D[/QUOTE]
İşte bulaştık bir kere ben 1 sene tuttum kendimi canım. 2 ay içerisinde üst üste yaptırdıgım için. Benimde aktıgı için şuan senin dedigin gibi ombreli duruyor. Takmıyorum fazla. Tabi boyatma isteği olmuyor degil nasıl tutuyorsam artık kendimi :KK35:

Diplerimi kendi rengine boyaticam uçlara doğru da actiricam boyatmisken iyi bisey olsun bari diyorum akillanmam ben :D
İşte bulaştık bir kere ben 1 sene tuttum kendimi canım. 2 ay içerisinde üst üste yaptırdıgım için. Benimde aktıgı için şuan senin dedigin gibi ombreli duruyor. Takmıyorum fazla. Tabi boyatma isteği olmuyor degil nasıl tutuyorsam artık kendimi :KK35:[/QUOTE]
Bunu yaptiriyorum ekim ayinda yaptiricam havalar daha da sogusun diye bekliyorum uclarini yine açicak akillanmam ben :D

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-13-20-12-24.webp
    Screenshot_2014-09-13-20-12-24.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 107
İşte bulaştık bir kere ben 1 sene tuttum kendimi canım. 2 ay içerisinde üst üste yaptırdıgım için. Benimde aktıgı için şuan senin dedigin gibi ombreli duruyor. Takmıyorum fazla. Tabi boyatma isteği olmuyor degil nasıl tutuyorsam artık kendimi :KK35:
Bunu yaptiriyorum ekim ayinda yaptiricam havalar daha da sogusun diye bekliyorum uclarini yine açicak akillanmam ben :D[/QUOTE]
Çabuk akan bir renge benziyor canım. Ama güzelde durmuyor değil :D Kuaförün işi biliyorsa o kadar kolay akmaz tabii :)

Bunu yaptiriyorum ekim ayinda yaptiricam havalar daha da sogusun diye bekliyorum uclarini yine açicak akillanmam ben :D
Çabuk akan bir renge benziyor canım. Ama güzelde durmuyor değil :D Kuaförün işi biliyorsa o kadar kolay akmaz tabii :)[/QUOTE]
İsini bilir ooo:D yaptirdigimda koyarim fotograf :)

Çabuk akan bir renge benziyor canım. Ama güzelde durmuyor değil :D Kuaförün işi biliyorsa o kadar kolay akmaz tabii :)
İsini bilir ooo:D yaptirdigimda koyarim fotograf :)[/QUOTE]
Mutlaka bekliyorumm :KK25:

İsini bilir ooo:D yaptirdigimda koyarim fotograf :)[/QUOTE]

Siz de benim kafadansınız, saçlar erimiş bitmiş hala boya yaptırcaz diyosunuz :) Valla ben 10 aydır saçıma boya sürmedim bayadır tutuyorum kendimi. Sadece kestirme konusunda tutamıyorum. Uçları çok kötü kırık ve kuru, uçları da gitsin uzama serüvenim hız kazanır umarım. Japongülü 'nün sinamekili tarifi var o benim saçımı hem ipeksi yapıyor hem de hızlı uzatıyor, tek dezavantajı bemiks in kokusu. O da yapcağınız gün evden dışarı çıkmayıverirsiniz olur biter.

[QUOTEyol balliopeia, post:çektirirkenmember: 447192"]İsini bilir ooo:D yaptirdigimda koyarim fotograf :)[/QUOTE]

Siz de benim kafadansınız, saçlar erimiş bitmiş hala boya yaptırcaz diyosunuz :) Valla ben 10 aydır saçıma boya sürmedim bayadır tutuyorum kendimi. Sadece kestirme konusunda tutamıyorum. Uçları çok kötü kırık ve kuru, uçları da gitsin uzama serüvenim hız kazanır umarım. Japongülü 'nün sinamekili tarifi var o benim saçımı hem ipeksi yapıyor hem de hızlı uzatıyor, tek dezavantajı bemiks in kokusu. O da yapcağınız gün evden dışarı çıkmayıverirsiniz olur biter.[/QUOTE]
Gecen yil bemiks yaptm fon cektirirken hala kokusu geliyor bir daha tovbe

Back
X