Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Turuncu Oldu, Nasıl Açık Kumrala Dönebilirim :((

merhabalar..bende aynı dertten muzdaribim.ben hep saçlarımı kuaföre yaptırırdım.kumral buğday tenli bi bayanım.saçlarım açık kahve..röfle yaptırıyordum ama 1 yıldır boyatmadım ve saçlarım dinlendi güzel de oldu.fakat dün kalktım gittim iyi bi markanın açık küllü sarı renk boyasını alıp boyadım.aman tanrım oda ne turuncuyum şimdi..sizce ne yapayım..gidip kuaföre röfle mi yaptırayım.yoksa tekrar küllü sarıya boyarsam renk açılırmış doğru mu hanımlar yardım..

benimde saçlarım röfleli 6 parmak kadar dipleri uzadı,kendi saçımda kumral ve siteden bir arkadaş koleston 12/1 le 2.uygulamada istediğim tonu tutturabileceğimi söylemişti.uygulamayı düşünüyorum tabi boyayı bulabilirsem.normalde küllü renk turuncu yapmaz diye biliyorum.sen hangisiyle boyadın ki nedimebilmiyorumkismile

Arkadaşlar beni de saç uçlarımda röfle vardı nevacolor kumral boyadım çok açık oldu sonra loreal in kumralını sürdüm turuncua yakın bir renk oldu çok kötüyüm şimdi kumrala dönmek istiyorum hangi renge boyamalıyım lütfen yardımcı olun:((

arkadslar merhaba saclarım cıkolata kahve ama boya aktıgı ıcın sarıya donuk yansımalar olustu sacımda,evde saclarımı acıp açık kumral yapmak ıstıyorum bıraz renk oturuncada krepe balyaj yapcam,bugun bır tutam sac alıp denedım turuncuya donuk bır sarı olarak acıldı sacım cok beklemedım yıpranmasın dıye uzerıne yıkadıktan sonra acık kullu kumral ve koyu sarı karıstırıp surdum sonuc olarak kumrala donuk bır renk oldu ama bıraz turuncumsu oldu bana tavsıye edebılecegınız baska bır numara yada fıkır varmı acaba?????

küllülerde en başarılı boya markası kolestondur özelliklede kuaförlerin kullandığı koleston perfectin küllüleri harikadır hem çok kalıcı hemde tam küllü tutar başka boyalarda küllü tonları aramayın bence küllüde kolestondan vazgeçmem:34:

Merhaba tatlı insanlar konuyu hortlatmak istemem ama turuncu sac olayı benim de başıma geldi.Saçımı manyağın teki ben bu işten çok anlarım deyip bana ne işlem yaptığını bile söylemeden orialle açtı. Şimdi diyeceksiniz ki nasıl haberin yoktu? Bana boya yapıcam dedi içerde hazırladığı orialle geldi kafama sürdü saçlarım oldu hilary Clinton çok kötü pis bir sarı ve turuncu arası renk. Sinirlerim bozuldu neyse yok dedi şimdi bu saçın üzerine ne renk yapsan tutar dedi bal köpüğü yaptık bu sefer sarılık gitti turunculuk baki kaldı. Neyse efendim çok okudum araştırdım nasıl kurtulur diye. Öncelikle saçınızda turunculuk varsa bu sadece küllü renklerle gider başka yolu yok. Bana şimdi yazacaksınız iyide o da yesillenme yapıyormuş diye? Arkadaşlar bu basit bir renk matematiği. Eğer saçınızda hiç kızıllık barındırmayan sarı bölgeler varsa bu noktalar yeşil olur. Evinizde varsa sarı boyaya gri katın yeşile döndüğünü göreceksiniz. Ancak saçınızda kızıllık varsa küllü boya yeşertmez. Kızıllık varsa ve açık bir renk istiyorsanız yedi veya sekiz nokta bire. Ki bu riskli bir durum çünkü kızıllıkların kapanmaması tamamen yok olmama olasılığı yüksektir. Ancak kahve tonları istiyorsanız 6.1 idealdir. Yıkadıkça açılan renkle açık kahve tonuna ulaşılıyor ve küllü görüntü ile hoş duruyor. Ben iki kutu 6.1 boya ile (saçlarım uzun) bu durumu çözdüm. Ama dediğim gibi açık saç istiyorsanız durum riskli tavsiyem kuaföre gidin olur.

Merhaba tatlı insanlar konuyu hortlatmak istemem ama turuncu sac olayı benim de başıma geldi.Saçımı manyağın teki ben bu işten çok anlarım deyip bana ne işlem yaptığını bile söylemeden orialle açtı. Şimdi diyeceksiniz ki nasıl haberin yoktu? Bana boya yapıcam dedi içerde hazırladığı orialle geldi kafama sürdü saçlarım oldu hilary Clinton çok kötü pis bir sarı ve turuncu arası renk. Sinirlerim bozuldu neyse yok dedi şimdi bu saçın üzerine ne renk yapsan tutar dedi bal köpüğü yaptık bu sefer sarılık gitti turunculuk baki kaldı. Neyse efendim çok okudum araştırdım nasıl kurtulur diye. Öncelikle saçınızda turunculuk varsa bu sadece küllü renklerle gider başka yolu yok. Bana şimdi yazacaksınız iyide o da yesillenme yapıyormuş diye? Arkadaşlar bu basit bir renk matematiği. Eğer saçınızda hiç kızıllık barındırmayan sarı bölgeler varsa bu noktalar yeşil olur. Evinizde varsa sarı boyaya gri katın yeşile döndüğünü göreceksiniz. Ancak saçınızda kızıllık varsa küllü boya yeşertmez. Kızıllık varsa ve açık bir renk istiyorsanız yedi veya sekiz nokta bire. Ki bu riskli bir durum çünkü kızıllıkların kapanmaması tamamen yok olmama olasılığı yüksektir. Ancak kahve tonları istiyorsanız 6.1 idealdir. Yıkadıkça açılan renkle açık kahve tonuna ulaşılıyor ve küllü görüntü ile hoş duruyor. Ben iki kutu 6.1 boya ile (saçlarım uzun) bu durumu çözdüm. Ama dediğim gibi açık saç istiyorsanız durum riskli tavsiyem kuaföre gidin olur.

Merhaba bende böyle bir durumla karşılaştım acaba hangi markanın 6.1 ine boyadınız

Back
X