Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım uzamıyor..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tamay_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1
0
1
28
Arkadaşlar bundan 3-4 yıl önce saçlarıma ara makas yaptırdım ve sonrasında saçlarım çok inceldi hiç uzamadı. Yani uzuyor tabi ama omzumun aşağısına inmiyor.... Artık depresyona gircem ne yaptıysam fayda etmedi. Kaç kere kestirdim bir sürü yağ kullandım vs. olmuyor bir türlü omzumu geçmiyor. En son kestirişimden sonra düzleştiriciyi falan bıraktım ama yine uzamayacak diye çok korkuyorum. Nedir bunun çaresi bilen var mı :KK61:

Arkadaşlar bundan 3-4 yıl önce saçlarıma ara makas yaptırdım ve sonrasında saçlarım çok inceldi hiç uzamadı. Yani uzuyor tabi ama omzumun aşağısına inmiyor.... Artık depresyona gircem ne yaptıysam fayda etmedi. Kaç kere kestirdim bir sürü yağ kullandım vs. olmuyor bir türlü omzumu geçmiyor. En son kestirişimden sonra düzleştiriciyi falan bıraktım ama yine uzamayacak diye çok korkuyorum. Nedir bunun çaresi bilen var mı :KK61:

herkes bişey diyor birsürü kür maske yağ falan nebiliyim işte birsürü şey ama inan bende aynı durumdayım. Şuan Turplu su yu uyguluyorum bakalım artık etkisini görürüm inşallah...

Önce bir kan testi yaptırmanız lazım, hemoglobin, hormon vs. vitamin-demir eksikliğiniz olabilir, dıştan bakımdan önemli ama içten problem varsa etkisi olmuyor doğal olarak .

Back
X