- Konu Sahibi onyuzmilyonbaloncuk
-
ilginç bir soru :)Saciniz ne renk ve ten göz renginiz
perma asla tavsiye etmem..perma şekillendirici bir şey sürmezsen kabarır süresen saç yağlanır..Selam,
Baslikta da gordugunyz uzere sorun saclarim. Saclarim cok yagli, her gun yikiyorum aksam ama sabah bile agirlasmis oluyor. Ustelik bu sac derimde kepek yaralar basladi. Daha once doktora gittim zetion ve birkac serum verdi, bi sure idare etti ama yine ilk haline dondu. Sacimda boya yoktu ince telliydi belki sertlesir yagi gider diye kendi rengine bile boyadim farketmedi. Denemedgm sampuan kalmadi, krem kullanmiyirum kullansam 1 saatte yaglanio ztn. Arada kestiriorm cok uzun da degil. Sirke limon vs diger seyler fayda etmedi. Sacimin dibinde elimi sursem elim yaglanio bikac gun yikamasam alissin dedim yok farketmedi akdine olu balik gbi koktu. Dert mi diceksiniz ama evet dert psikolojimi bozdu cilek kokan avon sprey aldim yok. En son perma yaptir yagi azalir dediler. Var mi benzer sorunu yasayip cozum bulann
Sacim koyu kumral, gozlerim koyu kahve :)Saciniz ne renk ve ten göz renginiz
dün bi programda i.saraç. vardı bi bey böyle bi sorun yaşıyomuş oda ediklerine dikkat et dedi mesela peynir,süt ,sucuk tarzı yağlı yiyecekler yememelisin dedi süt ,peynir yerine yoğurt yiyebilirsin dedi ve lavanta ile yapılan bişeyler söyledi almadım ben tarifi ama sitesinde varmış bi dene istersen canım.gerçekten yiyecek çok önemli bide yaşından dolayı hormonlardan olabilir,bilmiyorum ergenlik dönemindeysen oda etkili oluyo
Sebamed in ergenlikte sabununu kullanmistim sivilce icin memnun kalmistim. Tam adini yazman mumkun mu netten baktim bi kac farkli turu var gbi.erkek kardeşim sebamed kullanıyor aynı sorundan..ph si uygun olmalı ..bu şampuğan iyi gelecektir..
Evet komik oldu değilmi bi önerim olacaktı ama önce bunları bilmem gerekti.sacinin rengini actırıp açık tonlarda yaparsa saçını biraz kurutmuş olacak. yaglanmasini keser diye düşündüm açma işlemi olunca.sonuçta buda bi çözüm hemde farklılık olurdu.benim saçlarım böyle kurudu şimdide yaglanmiyolar çok oynamaktan benimki de başka bi sorun tabii.ilginç bir soru :)
Perma suyu ya da ilaci neyse iste iyi gelir dediler yoksa hic niyetim permayi da sevmiyorum cok ama cok sinirimi bozuyor bu durumperma asla tavsiye etmem..perma şekillendirici bir şey sürmezsen kabarır süresen saç yağlanır..
ben tüm hayatım boyunca 6 defa perma yaptırdım..perma extra sorun demek..dibe hiç bir faydası olmaz..uçtaki saçlar gider..kuruduğu için..kestirirsin en fazla sorun devam eder..Perma suyu ya da ilaci neyse iste iyi gelir dediler yoksa hic niyetim permayi da sevmiyorum cok ama cok sinirimi bozuyor bu durum
Actırıp çok açık kural yapın biraz kurur bidaha da yağlanma problemi olmaz üstünde balyaj ışıltılari süper olur ve bu dertte biter şaka değil ciddiyimSacim koyu kumral, gozlerim koyu kahve :)
sebamed saç şampuğanı canım eczaneden alabilirsin..en son bunda karar kıldı..29 yaşında uzun süredir bu problemi var..Sebamed in ergenlikte sabununu kullanmistim sivilce icin memnun kalmistim. Tam adini yazman mumkun mu netten baktim bi kac farkli turu var gbi.
otacı nın ısırganlı şampuanını denediniz mi?Selam,
Baslikta da gordugunyz uzere sorun saclarim. Saclarim cok yagli, her gun yikiyorum aksam ama sabah bile agirlasmis oluyor. Ustelik bu sac derimde kepek yaralar basladi. Daha once doktora gittim zetion ve birkac serum verdi, bi sure idare etti ama yine ilk haline dondu. Sacimda boya yoktu ince telliydi belki sertlesir yagi gider diye kendi rengine bile boyadim farketmedi. Denemedgm sampuan kalmadi, krem kullanmiyirum kullansam 1 saatte yaglanio ztn. Arada kestiriorm cok uzun da degil. Sirke limon vs diger seyler fayda etmedi. Sacimin dibinde elimi sursem elim yaglanio bikac gun yikamasam alissin dedim yok farketmedi akdine olu balik gbi koktu. Dert mi diceksiniz ama evet dert psikolojimi bozdu cilek kokan avon sprey aldim yok. En son perma yaptir yagi azalir dediler. Var mi benzer sorunu yasayip cozum bulann
bi forumda arap sabunu ile yika yazmislar sakadir heraldeEvet komik oldu değilmi bi önerim olacaktı ama önce bunları bilmem gerekti.sacinin rengini actırıp açık tonlarda yaparsa saçını biraz kurutmuş olacak. yaglanmasini keser diye düşündüm açma işlemi olunca.sonuçta buda bi çözüm hemde farklılık olurdu.benim saçlarım böyle kurudu şimdide yaglanmiyolar çok oynamaktan benimki de başka bi sorun tabii.
bebek şampuğanlarınında ph değeri doğru bebek cildine zarar vermesin diye..bende kullanırım oğlumunkini..aa benimde çok yağlı. ben dalin şampuan kullanıyorum baya yağını alıyor.
bir tanıdık saçlarını yikamadiginda bebek pudrasinin, yağı aldığını ve güzel koktugunu söylemişti. bi dene.
cildimde çok yağlı ve sivilceler çıkar. nilera sabun kullanıyorum. faydasını gördüm
Alicam valla hemen ins fayda gorurumsebamed saç şampuğanı canım eczaneden alabilirsin..en son bunda karar kıldı..29 yaşında uzun süredir bu problemi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?