S
SEVİMM
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SEVİMM
-
ben yeni bir şampuan aldım %100 doğal saçları onarıyor hem yağlı saçlar için kuru we normal saçlar için olanı da war. boyadan fönden yıpranan saçları onarmak için kullanılıyor dökülmeyi durduruyor.şampuan 19 ytl kutu da büyük. adı da organicum
bugn saç analizi yaptrdımm bn sçalarımı aşırı kuru sanarken dipleri çok yağlı çıktı ve gözenekler tıkalı çıktı kızlar.şmdi napcm bn yhaaa ağlıorum inanın yaa bıktımm
yaa ben bu saç analizi olayına inanmıyorum herkese aynı şeyleri söylüyolar gözenekleriniz tıkalı diyip birsürü ürün satmaya çalışıyorlar
Canım saçların uzaması ayrı bir dert, yıpranması ve yanması ayrı bir dert ama ben likid keratin şampuanı kullanıyorum saçlarım bayağı fark etti. yıpranma için de katkısız keratin serum kullandım o daha da memnun etti, saçımda ıkı sorun da hemen hemen kalmadı.bende saclarimi yiprandigi icin erkek tirasi yaptim simdi cok pismanimmmmmmmmmmmmmmm
uzamiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((( offfff offffffffffffffffffffffffffffffff
. Merhaba. Benimde saçlarımı yaktılar çok çok üzgünüm. Banada bir yol gösterin nolur.benim sorum saça bakımı bir günde kaç defa uygulamam gerekyor.sanki ne kadar çok yaparsam o derece cabuk düzelir diye düşünüyorum. Belkide kendimi kandıyrum. Lütfen yardım edin. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.ya canım yazdıklarını anlamakla güçlük çektim çok kısaltarak yazmışsın.
öncelikle saçlarındaki kırıkları aldır ve bakım yağları uygula. benim uyguladığım
bemiks ampül, bephanthene ampül, evigen ampül (bunları eczaneden alıyorsun)
hint yağı ve badem yağı(bunlarıda aktarlardan bulabilirsin)
bunların hepsini karıştır haftada 2 veya 3 kez saç diplerine uygula masajla beraber. ben akşamdan yapıp saçımı bağlıyorum sabah kalınca yıkıyorum yumuşacık oluyo. umarım seninde işine yarar. ama düzleştiriciye ara ver. bide şampuanına 1 yemek kaşığı bal kat bunuda kk'dan öğrendim ve denedim çok güzel oluyo elektiriklenmiyo saç.
kolay gelsin
Merhaba geçmiş olsun çok yaparsanız saçlarınız yorulur ve bu sefer tam tersi olur herşeyin azı ve fazlası zararlıdır benimde saçlarım yandı ve döküldü haftada bir gün aynı günlerde yağ ile bakım yaptım sizde öyle yapın ve saç kurutma makinesi dahil bütün ısı işlemlerinden kaçın. Merhaba. Benimde saçlarımı yaktılar çok çok üzgünüm. Banada bir yol gösterin nolur.benim sorum saça bakımı bir günde kaç defa uygulamam gerekyor.sanki ne kadar çok yaparsam o derece cabuk düzelir diye düşünüyorum. Belkide kendimi kandıyrum. Lütfen yardım edin. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Merhaba geçmiş olsun çok yaparsanız saçlarınız yorulur ve bu sefer tam tersi olur herşeyin azı ve fazlası zararlıdır benimde saçlarım yandı ve döküldü haftada bir gün aynı günlerde yağ ile bakım yaptım sizde öyle yapın ve saç kurutma makinesi dahil bütün ısı işlemlerinden kaçın
Merhaba geçmiş olsun çok yaparsanız saçlarınız yorulur ve bu sefer tam tersi olur herşeyin azı ve fazlası zararlıdır benimde saçlarım yandı ve döküldü haftada bir gün aynı günlerde yağ ile bakım yaptım sizde öyle yapın ve saç kurutma makinesi dahil bütün ısı işlemlerinden kaçın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?