Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gizemm34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
135
120
103
Kızlar merhaba 2 hafta önce saçlarıma ombre yaptırdım yanmasından çok korkuyordum ama hafif kuruluk harici sıkıntı yaşamamıştım geçen gün düğünüm için kuaför saçlarıma maşa yapmıştı gece duştan sonra saçımdan yanık kokusu gelmeye başladı orda anladım yandığını saçımın bazı kısımları mısır püskülü görüntüsünde ve aşırı kuru kestiremiyorum zaten uzatıyordum ben şimdi napıcam😢

Dun kuafordeydim bana bi bakim yaptklar ne bakkmi sormadim ama iyi geldi.azicik uclardan kestirin ve bi bakim yapin ya da yaptirin.isil isil savlarim su an

Keratin olabilir mi o, saçlarınız düz mü?
Konu sahibi evet bakım yaptırın çok geçmiş olsun
Saclarim zaten düz bilmiyorum sormadim sorgulamadin balyaj attirabilmen icin bu sacin kurtulmasi lazim dedi ne gerekiyosa yap dedim.sac uclarim acayip kurumustu renk actirmistim.su an piril piril pirildiyorlar cok guzel ha 2 gun sacta kalacak yikama dedi keratin bakkmi oyle mi

Saclarim zaten düz bilmiyorum sormadim sorgulamadin balyaj attirabilmen icin bu sacin kurtulmasi lazim dedi ne gerekiyosa yap dedim.sac uclarim acayip kurumustu renk actirmistim.su an piril piril pirildiyorlar cok guzel ha 2 gun sacta kalacak yikama dedi keratin bakkmi oyle mi
Evet o muhtemelen keratin ben de yaptırdım burada iki gün yıkanmıyor. Banyodan sonra yıkayıp tarayıp kurutursanız dümdüz oluyor ama sizin saçlarınız zaten düzmüş

Evet o muhtemelen keratin ben de yaptırdım burada iki gün yıkanmıyor. Banyodan sonra yıkayıp tarayıp kurutursanız dümdüz oluyor ama sizin saçlarınız zaten düzmüş
Tesekkurler ben internetten alayim madem sureyi surekli harika bisi isil isil parliyo o uanikm saclar

Uzatiyormussunuz ama şu durumda kesmeniz daha iyi. Zamanla yine uzar ama bu durumda saç uzamaz. Uçlardan biraz kesip keratin bakımı yaptırın. Ya da kendiniz bakim yağı alıp yapabilirsiniz. Hindistan cevizi yağı ve argan yağı iyi oluyor mesela

Benimde aynı oldu maalesef kestirdim yanan kısımları ne yaptıysam düzelmedi çünkü

Kızlar merhaba 2 hafta önce saçlarıma ombre yaptırdım yanmasından çok korkuyordum ama hafif kuruluk harici sıkıntı yaşamamıştım geçen gün düğünüm için kuaför saçlarıma maşa yapmıştı gece duştan sonra saçımdan yanık kokusu gelmeye başladı orda anladım yandığını saçımın bazı kısımları mısır püskülü görüntüsünde ve aşırı kuru kestiremiyorum zaten uzatıyordum ben şimdi napıcam😢
Benim de saçlarım yandı. Mecbur kalmadıkça asla maşa ve fön kullanmayın /yaptırmayın. Biraz uçlarından kestirip bakım yaptırın. Ben botoks bakım yaptırdım. Düzenli olarak 2-3 haftada bir bakım yaptırın. Benim saçlarımın düzelmesi yıllar aldı. Her banyodan sonra kullandığım bir saç maskesi var ve saçları kuruladıktan sonra uçlara sıktığım bir yağ var. Reklam olmasın diye ismini yazmadım isterseniz özelden yazarım, kuaförlerde satılıyor veya internetten alabiliyorsunuz. Bu arada saçlarınızın doğal rengi koyu veya siyah ise açık renge asla boyamayın, sadece bir iki ton açığı olabilir ama mümkünse saçlarınız biraz dinlensin bir süre boya yapmayın. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Back
X