Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yandi

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Slm arkadas lar konuyu buraya açtım çünkü çok önemli benim için.
Bundan önce saçlarım platin sarıydı, tahmin edersiniz çok yıpranmıştı neyse iki senedir falan kestane rengi kullanıyordum.
Ama yinede yıpranıyordu,sonra burda okudum kinanin saçları beslediğini dedim zaten olsa olsa kestaneye benzer bisey olur.
Allahım yaptım ama bırakın rengi saçlarım hanı şu barbie bebeklerin sacları olurya bozulmuş hali aynı öyle abartmıyorum o kadar fena oldu ki .
O şokla tuttum siyah boya yaptım berbat oldu ,şimdi sorum siyah akti bayağı uçları falan biraz toparladım ama renk berbat kinanin kırmızısı diplerim ayrı renk tekrar boyamı yapsam hanı hepsi aynı renk olsun, yoksa kinami yapsam bilgisi olanlar lütfen

Kına doğal saça yakılmaz mi? Kestirseniz yavaş yavaş. Benim de saçlarım mahvolmustu. Yavaş yavaş kestirdim üç seferde. Şimdi kendi rengim var..diyorum ne güzel saçım varmış aslında iki renkli. Gittiğim iki kuaför bile dedi rengi çok güzel diye. Kendi saçın gibisi yok. Bence siz de öyle yapın.

Ellemeyin kendi halinde uzasın o sırada bakım yapın cunku siz ne kadar boyarsanız saç o kadar kötüleşecek

Işte bilmiyorumki burda okumuştum yanık saçı kına toparlıyor diye .Diyorum ya onca sene platin sac boyadım inanın o kadar yipranmamisti

Ellemeyin kendi halinde uzasın o sırada bakım yapın cunku siz ne kadar boyarsanız saç o kadar kötüleşecek
Aynen bende öyle düşünüyorum ama işte aynaya bakınca kafamda bir kaç renk görünce hanı düz hepsi bir renk olsun diye düşünmüştüm

Aynen bende öyle düşünüyorum ama işte aynaya bakınca kafamda bir kaç renk görünce hanı düz hepsi bir renk olsun diye düşünmüştüm
Anlıyorum bende çok o durumda kaldim ama boyadıkça çirkinleşiyor kendimden biliyorum

Işte bilmiyorumki burda okumuştum yanık saçı kına toparlıyor diye .Diyorum ya onca sene platin sac boyadım inanın o kadar yipranmamisti
Ay keşke kına yapmasanız kına saça mıh gibi yapışıyor ben bunun daha zararlı oldugunu düşünüyorum ayrıca kurutuyorda saçı genlde kına saçıma iyi geldi diyenlerin kına karışımının içine kattığı zeytinyagı vs iy geliyor onlar kınanın iyi grldigini sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…