Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk saçlarım yandı

chefavou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
26
25
3
Ankara
Arkadaşlarlar yardımınıza ihtiyacım var, saçlarım boyadan dolayı yandı diplere kadar yanık ve lastik gibi. Saçlarımı kazıtıp peruk takmak istiyorum en azından kendi saçlarım kulak hizasına gelene kadar.
Ankara'da uygun fiyata peruk nereden bulabilirim? Peruk için önerileriniz nelerdir ne çeşit peruk kullanmalıyım? Peruk kullanmak saç döker mi? Ortalama peruk fiyatları nedir?

Geçmiş olsun.Bence peruk kullanma,saçların havasız kalır hem dökülebilir hem uzaması gecikir.
Şimdi havalar sıcak,çok şık şapkalar var hasır filan veya bandana,yemeni,saç bantı gibi şeyler takabilirsin.

Tamamen sıfıra vurdurmak yerine 5 numara kestirebilirsin.3 numara asker traşıdır,5 numara daha uygun olabilir.Hem moralini 0 kadar bozmaz,kafa derin görünmez,uzatması daha kolay olur.Veya resimdekinin arkası daha kısa olanı olabilir.Önde azıcık uzun saç kalır,bandanadan filan bir tutam çıkarırsın.

Saçlarını kestirdikten sonra haftada bir bepanten,badem yağı gibi bakımlar yapabilirsin.Saçı besler ve hızlı uzatır.
Ayrıca saça özel biotin içeren vitamin karışımlarından kullanabilirsin.

Son düzenleme:

Cevap verdiğin için teşekkür ederim ama önünü uzun bırakmam mümkün değil oralar en yanık yerler hatta tıraşlı gezmek de hiç istemiyorum, bilemedim şimdi :/ Genelde evden çıkmam sadece dışarı çıktığımda takarım diyordum peruğu ama döker mi ki?

Canım bu konudan yakınan bir çok kişiyle tanıştım. Deneme yanılma yoluyla lavanta yağının saç çıkardığını keşfettim eğer illaki saçlarını kazıtmak istiyorsan sonrasında lavanta yağı, sarımsak (özü alabilirsin ama ben ezerek kullanmanı tavsiye ederim) zeytinyağı, badem yağı, fındık yağı bunları az miktar karıştırıp masaj yaparak saç derine uygulayabilirsin. Peruk saç derini havasız bırakacağı için çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Yinede senin tercihin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sacımda yanmıştı o dönemde kerastas ın yeşil renkli bakım setini kullandım ve saclarım eski haline döndü ama 6 ay kadar bakım yaptım gece gündüz kerastası dene derim canım benim çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bir olay

Ben yıllar önce düzleştiriciyle mahvetmiştim ve az miktarda olsa oryal ve boya sürülmüştü. Yıpranan saçlar bölümünde nasıl düzelttiğimi yazdım. Harika saçlara sahip oldum. :) Bakım yapmak her zaman kestirmekten daha mantıklı bir yöntem bencede :)

Canım benimde saçlarım bicok işlemden gectigi için yandı maalesef , kazıtmayı düşünüyorum ki saglıklı cıksın diye cünkü bütün sacım yank durumda . Peruk almayı düşünüyorum ama gercek peruklar 1000 tl fiyatında ne yapacagımı hic bilmiyorum

Ah canım ya :/ bütün hevesim geçti boya falan sürmem herhalde bir daha... Uzadıkça kestiricem ben de

tatlım resimde gördüğün uzun sıyah saçlar bana aitti )( ve dediğin gibi yandılar en son care 2 numaraya vurdum yanı kel halınden bıraz daha kıl gözüken sekilde diyim peruk falan düşündüm amaa sonra dedimkii amaann ne ugrasıcam o sekılde dolandım zeytınyagı falan surdum hergun yıkadım derken bır bucuk sene geçti ve suan omuzlarımda saçlarım çok sorun etme akısına bırak zaten goreceksınkı uzamıslar

ki burdaki hali yıne uzamıs haliydi =) suanki halim cok daha guzel oldu tlfdan yükleyince atıcam

bunlarda uzamıs halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…