Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yanmış mı? (Fotoğraflı)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

redchick

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
2
0
Saçlarım şekil vermezsem şu şekilde görünüyor:

X4iZhVn.jpg

jurxbUG.jpg

Uçlarına bakıyorum kırık değil gibi, yanmış mı sizce yoksa elektriklenme mi bu? Son bir aydır böyle görünüyor. Saç maskesi, artı olarak bakım yağı ve duş sonrası saç kremi kullanıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Kuru saclara badem yagi yada hindistan cevizi yagini bol sur masaj yap ve sabahda normal yika. Hafta da bir kez yap ama masaji hergun aklina geldigince yap. Cunku masaj yapmak sac diplerine kan gitmesini sagliyor ve dolayisiylada saclar daha gucleniyor. Baska da hicbirsey kullanma saclarina.

Saçlarım şekil vermezsem şu şekilde görünüyor:

X4iZhVn.jpg

jurxbUG.jpg

Uçlarına bakıyorum kırık değil gibi, yanmış mı sizce yoksa elektriklenme mi bu? Son bir aydır böyle görünüyor. Saç maskesi, artı olarak bakım yağı ve duş sonrası saç kremi kullanıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
canım bu şekilde anlaşılması pek mümkün değil yani şu anda bakınca biraz kurumuş görünüyor. Eğer ıslakken saçların lastik gibi sünüyorsa o zaman yanmıştır. eğer öyle bi şey yoksa kurumuş cansızlaşmış diyebilirim. hepimizin başında zaten bu dert boyalardan fönden düzleştiriciden :KK43: hindistan cevizi yağı öneriyorum canım ben inşallah düzelir saçların

canım saç bakımında sadece dıştan değil içtenen de (beslenme) çok önemli. Bence yanmış gb değil . Bakımla toparlarsın ama yediğine içtiğinede dikkat et.

X