Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşil oldu

berfinoyku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
24
3
1
24
Merhaba kızlar saçlarımı küllü kumrala boyadım ve içine internette bulduğum bir tarifteki gibi 4-5 cm mavi boya kattım ve sonuç saçlarım yeşil oldu, bunu daha önce Yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz lütfen yardım edin!🥺🤧

Merhaba kızlar saçlarımı küllü kumrala boyadım ve içine internette bulduğum bir tarifteki gibi 4-5 cm mavi boya kattım ve sonuç saçlarım yeşil oldu, bunu daha önce Yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz lütfen yardım edin!🥺🤧
Bugün saçlarını dinlendir evde yağ varsa sur çörekotu hindistan cevizi filan farketmez .ayçiçek yağı hariç işte

Sabahta karamel kumral al saçlarına ...onu kullan....maviboya saçı turuncudan arındırmak için kullanılır yanlış yapmışsın

Sen zaten küllü renk kullaniyosun içinde turunculuk yok.
Niye mavi boya kattın ki

Dediğim gibi karamel kumral al yarın

Sabahta karamel kumral al saçlarına ...onu kullan....maviboya saçı turuncudan arındırmak için kullanılır yanlış yapmışsın

saçlarım hep küllü kumralda turuncu kalıyordu bir de böyle deneyeyim dedim, daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı sizce karamel kumral kapatır mı

saçlarım hep küllü kumralda turuncu kalıyordu bir de böyle deneyeyim dedim, daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı sizce karamel kumral kapatır mı
Ben geçenlerde saçımı turuncudan platine döndürttum.
Diplerim kendi rengimdi....

Ve diplerime dokunmayın dediğim halde dokundular yeşil oldu .

Eve geldim birgün dinlendirdim .sonra büyüleyici kahve ve küllü kumrali karıştırıp boyadım.
Diplerimi...

Seninki kadar yoğun bı yeşil değildi bunlarla boyadım o yüzden.
Seninki yoğun olmuş karamel kumral boyarsan örter.arzu edersen iki kutu boya kullanacaksan sende iki rengi karistir

Eve geldim birgün dinlendirdim .sonra büyüleyici kahve ve küllü kumrali karıştırıp boyadım.
Diplerimi...

Seninki yoğun olmuş karamel kumral boyarsan örter.arzu edersen iki kutu boya kullanacaksan sende iki rengi karistir
önerebileceğin kapatıcılığı iyi bir boya var mı

Diplerimi...

Kapatıcılığı yüksek bir boya var mı önerebileceğin arkadaşlarım siyah dışında kapatmaz diyorlar ama kendi rengime dönemem siyah olursa

Kapatıcılığı yüksek bir boya var mı önerebileceğin arkadaşlarım siyah dışında kapatmaz diyorlar ama kendi rengime dönemem siyah olursa
Asla siyah yapma dinleme onları 😔zigavusun bitkisel saç boyasını kullanabilirsin.
Garnier de yoğun renkler veriyor mesela .

Karamel içeren boya uygularsaniz turuncuya döner bir iki yıkamada 7.0 ve altın kumralı karıştırın 20 lik oksidanla 20 dk bekletin yıkayın yarı yarıya karışım yapın birazda saç kremi kata bilirsiniz. Mavi yeşil kırmızı bunları evde saçlarınızı evde boyarken karışım yapmayın bunlar yardımcı renk

Mor şampuan kullan. Saçın kuruyken bolca saçına sür ve beklet. Sonra yıka. Küllü renklerle boyama tekrar. 7 numara sür bence. Palette ve igora royal iyi boya.

Karamel ve altın tonu içeren renkler de turunculuk yapar.. Onlardan da boyama
Altın kumrala boyayayım dedim ama bu defa da bir kısmı yeşil bir kısmı turuncu olursa diye korkuyorum. Belli yerlerinde daha yoğun yeşillik var kalanı küllü kumral gibi. Mor şampuan turunculuğu almak için kullanılmıyor muydu

Back
X