Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım yeşil oldu

Cnm akşam da yazdım altın kumral ve 7.0 çok koyu istemiyorsanız bunlar tek renge çevirir saçınızı mavi şampuan rumlex gibi değil dkulandiktan sonra her yikadiginizda yine alttaki turunculuk çıkacaktır ya kuaföre gidip oryalle kusturacaksiniz yada size söylediğim tondaki boyayı uygulayacaksiniz yazlnizca kumral sursenizde bu sacinizin uzerine yine yeşil olacak mecburen renk karistirmak zorundasınız

Merhaba kızlar saçlarımı küllü kumrala boyadım ve içine internette bulduğum bir tarifteki gibi 4-5 cm mavi boya kattım ve sonuç saçlarım yeşil oldu, bunu daha önce Yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz lütfen yardım edin!🥺🤧
Offf şu internetten bakıp denediğimiz şeyler bir gün sonumuz olacak çok geçmiş olsun canım doğal kahverengi Felan boya diyeceğim ama sen açmak istemişsin rengini sanırım 🤷‍♀️

Offf şu internetten bakıp denediğimiz şeyler bir gün sonumuz olacak çok geçmiş olsun canım doğal kahverengi Felan boya diyeceğim ama sen açmak istemişsin rengini sanırım 🤷‍♀️
Bencede ınternetten bakıp uygulamayın lütfen saçlarını yakan bayanlar bile var bu kadar kolay olsa idi kuaförler zaten olmazdı

Merhaba kızlar saçlarımı küllü kumrala boyadım ve içine internette bulduğum bir tarifteki gibi 4-5 cm mavi boya kattım ve sonuç saçlarım yeşil oldu, bunu daha önce Yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz lütfen yardım edin!🥺🤧
merhaba ben de yaşamıştım saçlarım platinken kumral boyamaya çalışmış ve içine yanlışlıkla çok fazla mavi boya katmıştım. ve sonuç saçlarım platinden griye döndü.. ardından pigmentasyon yaptım saçıma burada duyup ve daha sonra bal köpüğü açık sıcak kumrala boyayıp tatlı bir kumral (sarı ve bakır yansımalı) elde ettim. yıkadıkça da güzelleşiyor. şimdi sana tavsiyem ilk olarak saçını bol bol yıkaman.. Grilik git gide azalacak.. Eğer çok yeşil yansıma yok ise ketçap sürebilirsin.. internette videoları da var izleyebilrisin ben de yaptım zamanında çok etkili eğer ki çok yeşillik yok ise. sürüp ketçabı tüm saça bolca bolca 2 saat kadaar bekletip yıkıyorsun. Büyük oranda azalıyor yeşillik. Ancak bu da olmaz ise hala yeşil gri ise saçların pigmentasyon yapabilirsin sıcak bir renk ile.. istediğin renk ve saç rengini bilmediğim için boya öneremiyorum yanlışlık olmasın diye.. Umarım faydalı olmuşumdur

Bir daha küllü kumrala boyarken boyanın içine lila rengi boya sık yeşillik olmaz . Direkt olarak sarı saça küllü renk bir de üstüne ıgora olursa ooo aman Allahım yeşillenirsin kuzum:)

Back
X