Saçlarım yumuşamıyor foto

lavinyaaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
48
17
3
27
Saç telim kalın sert yapılı teller ile oluşuyor dalgalı özellikle kıvırcığa meyilli saçlarım eskiden çok güzeldi ama hatta ekstra ne krem ne sprey ne ısıtıcı herhangi bir şey kullanırdım tek kullandığım Elidor yeşildi ama su değişiminde dolayı olayı düşünüyorum çok yıpranmış ve kuru görüntü oldu.Önerdiğiniz şampuan krem markası var mı veya doğal emin olduğunuz bir ürün
Az önce internetten yumurta önerisini denedim parlattı ama çokta yumuşak olmadı yani 😂

IMG_20250905_210451.webp

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-05-21-04-05-523_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-09-05-21-04-05-523_com.miui.gallery.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 10
Saç telim kalın sert yapılı teller ile oluşuyor dalgalı özellikle kıvırcığa meyilli saçlarım eskiden çok güzeldi ama hatta ekstra ne krem ne sprey ne ısıtıcı herhangi bir şey kullanırdım tek kullandığım Elidor yeşildi ama su değişiminde dolayı olayı düşünüyorum çok yıpranmış ve kuru görüntü oldu.Önerdiğiniz şampuan krem markası var mı veya doğal emin olduğunuz bir ürün
Az önce internetten yumurta önerisini denedim parlattı ama çokta yumuşak olmadı yani 😂

Eki Görüntüle 3641045
Saclarinda boya var mi? Boya sacin yapisini baya bozuyor. Benimki de cok dslgaliydi simdi bayagi azaldi dslgalari. Nem maskesi yapabilirsin sacina onlar etkili oluyor.

Eki Görüntüle 3641045
Saçlarını biraz kestirmeni öneririm yada sen kes ucundan al baya bi 4-5 cm kes. Sonra herbal essence adında mavi saç kremi kullan argan yağlı gratisde felan bulunuyor ben saçlarımı evde açtım yanma kopma olmadı ama ıslakken keçeleniyo duşta onu sürünce yumuşacık oluyor sonraki duşa kadar kolay taranıyor saçlarım. Öyle pahali ürünler reklamlardan aldıklarınız fasa fiso gerçekten bikere deneyin kızlar kokusu da çok güzel 😍

Back
X