Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yalelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
165
101
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar saçlarım düzleştirici den ve boyadan çok yıprandı.Duştan sonra uygulanacak durulanmayan krem sprey vs. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı.Yani saçım ıslakken uygulayabilecegim ve dışarı çıkabileceğim elektrikli görünümünde yok eden bişey arıyorum.(elidor'un bakım kremini aldım begenmedim).Cevaplarınızı bekliyorum

Bende glissin mavi saç spreyini kullaniyorum. İşlemden dolayı değil de çok çabuk dolaşan ve çok ince telli bir yapısı var tararken yıprandığı için kullanıyorum. Bir ay içinde baya topladı.

bunu kullanıyorum ben. ve çok memnunum . tavsiye ederim yani.
loreal.webp

Yok degil. Bir sonraki dusa kadar yumusak kaliyorlar. Kuruluga da iyi geliyor ama onarmayla ilgili acikcasi cok gozlemim yok. Ben dus icinde bir de john friedanin kirmizi maskesini kullanıyorum, o yuzden kirilmama vb ozellikler hangisine ait acikcasi cok bilmiyorum. Haftada 1 kez dusta o maskeyi, her duştan sonra da uçlarına argan yagi uyguluyorum. Ha ama sunu da soyleyeyim saclarimi dus onceki 1 kez tararim, onun disinda ne sicaga maruz birakiyorum ne de baska bir sey. Dedigim gibi kirik dokulme vb seylerim yok ama neye hangisi ne kadar iyi geliyor bilmiyorum ayri ayri denemedim.
Edit: alintilamayi unutmusum.

Elektriklenmeyi de alıyor mu,sürekli başka ürün kullanmak gerekiyor mu?
Evde kendiniz mi yapıyorsunuz?
Çok sordum :)
:)
Burda KilicBaligi KilicBaligi ndan ogrendim ve onun topiginden keratin edindim

Evde kendim uyguluyorum

Kalcama kadar uzun ve gür saçım var
Sorunum mat kırık keçe gibi pütürlü sac ve her duştan sonra fonlemek işkenceydi yıkayıp çıkmak istiyordum dışarı

Topikte kızlar keratin alıyor almak isteyen varsa paylaşırım diyor ücretinde üstüme düşen kadarını ödeyip keratinimi alıyorum

Önce arındırıcı şampuanla saçımı yıkayıp nemli kalacak şekilde kurutuyorum
Balkonda maske eldiven ve vantilatör karşısında saçıma keratin uygulayıp iyice kurutuyorum duzlestiriyorum 2 gece bekletiyorum sonra yıkıyorum saçımı

Pürüzsüz parlak düz elektriklenmeyen çabuk kuruyan saça merhaba deyip göz kirpiyorum

Aşırı kıvırcık saç 4 gün dalgalı saç 2 gün zaten duzse maksat bakimsa 1 gün bekletmek yetiyor

Bekleme süresinde de duzlestirip iyice dümdüz olmasını sağlayan var ben hiç bunla ugrasmadim

Evde kendim uyguluyorum

Sorunum mat kırık keçe gibi pütürlü sac ve her duştan sonra fonlemek işkenceydi yıkayıp çıkmak istiyordum dışarı

Topikte kızlar keratin alıyor almak isteyen varsa paylaşırım diyor ücretinde üstüme düşen kadarını ödeyip keratinimi alıyorum

Balkonda maske eldiven ve vantilatör karşısında saçıma keratin uygulayıp iyice kurutuyorum duzlestiriyorum 2 gece bekletiyorum sonra yıkıyorum saçımı

Pürüzsüz parlak düz elektriklenmeyen çabuk kuruyan saça merhaba deyip göz kirpiyorum

Aşırı kıvırcık saç 4 gün dalgalı saç 2 gün zaten duzse maksat bakimsa 1 gün bekletmek yetiyor

Bekleme süresinde de duzlestirip iyice dümdüz olmasını sağlayan var ben hiç bunla ugrasmadim

Aa hic boyle hayal etmemistim. Googledan simdi fotoğraflara baktim da gercekten bu kadar parlaklastiriyor mu?:KK64:
Bu arada tesekkur etmeyi unutmusum :oops:

Merhaba arkadaşlar saçlarım düzleştirici den ve boyadan çok yıprandı.Duştan sonra uygulanacak durulanmayan krem sprey vs. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı.Yani saçım ıslakken uygulayabilecegim ve dışarı çıkabileceğim elektrikli görünümünde yok eden bişey arıyorum.(elidor'un bakım kremini aldım begenmedim).Cevaplarınızı bekliyorum
Argan yağı kullan. Saçın nemliyken sür ve kurut.

Evde kendim uyguluyorum

Keratini uyguladıktan sonra düzleştiriyorsanız bu brezilya fönü oluyor,yanlış mı biliyorum ?

Evde kendim uyguluyorum

Bekletme dediğimiz yıkamamak değil mi,kabul bu da idiotça bir soru oldu :D

Back
X