Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bazı konularda birbirimizi yerden yerede vursak, iş bakım ve güzelliğe gelince süper bi sohbet ve bilgi patlaması yaşanıyor burda :KK53:

Seviyorum sizi kızlar, iyiki kk ve çok bilmiş hatunları var..
Konuyu takipteyim, buarada sarı Elseve pompa kapak benimde favorim konu sahibi..

ben elseve pomplaı şişedeki yağı gliss felan kulanıyorum saçım daha nemliyken uygularım en son tüm ürünlerinin içeriğinde hindistan cevizi yağı olan bir markanın şimdi evde adını tam olarak hatırlamıyorum onu aldım benim saçlarımda boyadan dolayı baya yıprandı sarı kulanırım yılardır çok hoşuma giti ilk kulanımda bile saçımda baya düzelme oldu nashi çok iyidir

Merhaba arkadaşlar saçlarım düzleştirici den ve boyadan çok yıprandı.Duştan sonra uygulanacak durulanmayan krem sprey vs. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı.Yani saçım ıslakken uygulayabilecegim ve dışarı çıkabileceğim elektrikli görünümünde yok eden bişey arıyorum.(elidor'un bakım kremini aldım begenmedim).Cevaplarınızı bekliyorum

dax supergro mucizedir tavsiye ederim.

Keratini uyguladıktan sonra düzleştiriyorsanız bu brezilya fönü oluyor,yanlış mı biliyorum ?
Keratini saça sabitliyoruz
Duzlestirirmezseniz yine parlak elektriklenmeyen saçlara sahip oluyoruz fakat düz olmuyor sadece

Ben sırf keratin saça sabitlensin diye her saç tutamıni 2_3 kere orta ısıda duzlestiriyorum okadar...

Bekletme dediğimiz yıkamamak değil mi,kabul bu da idiotça bir soru oldu :KK70:
Ay evet o kısmı belirtmeyi unutmuşum iyiki sordunuz :)
Aynen yikamamak demek...
Bu sebeple bı haftasonumu buna ayırıyorum

Son düzenleme:
Maddi durumun iyiyse aveda , yves gibi yerlerden al bakım ürünlerini. Ben avedanın maske ,krem ve sampuanını kullandım memnun kaldım. Elidor , elseve vs bunları cıkar aklından

Keratini saça sabitliyoruz
Duzlestirirmezseniz yine parlak elektriklenmeyen saçlara sahip oluyoruz fakat düz olmuyor sadece

Ben sırf keratin saça sabitlensin diye her saç tutamıni 2_3 kere orta ısıda duzlestiriyorum okadar...
Ben daha önce 5 kere brezilya fönü yaptırdım,gerçekten büyük rahatlık ne yalan söyleyeyim.Daha parlak ve sağlıklı oluyor saç.
Sonrasında çeşitli haberler duymaya başladım ve içinde formaldehit olduğunu öğrendim kanserojen bir maddeymiş.
Zaten kuaförde düzleşme esnasında koku ve dumana maruz kalıyordum ve gözlerim yaşarıyordu..
O yüzden keratine de pek sıcak bakmıyorum,sağlık şakaya gelmez çünkü.

Ben daha önce 5 kere brezilya fönü yaptırdım,gerçekten büyük rahatlık ne yalan söyleyeyim.Daha parlak ve sağlıklı oluyor saç.
Sonrasında çeşitli haberler duymaya başladım ve içinde formaldehit olduğunu öğrendim kanserojen bir maddeymiş.
Zaten kuaförde düzleşme esnasında koku ve dumana maruz kalıyordum ve gözlerim yaşarıyordu..
O yüzden keratine de pek sıcak bakmıyorum,sağlık şakaya gelmez çünkü.
Asla kapalı ortamda yapılmamalı ciğerlere etkisi bilinemiyor
Formaldehit kullandigimiz birçok şeyde var malesef...

Balkonda eldivenle maskeyle vantilatör karşısında yapıyorum 6 ayda bir yapıyorum 1 gece bekletiyorum...

Asla kapalı ortamda yapılmamalı ciğerlere etkisi bilinemiyor
Formaldehit kullandigimiz birçok şeyde var malesef...

Balkonda eldivenle maskeyle vantilatör karşısında yapıyorum 6 ayda bir yapıyorum 1 gece bekletiyorum...
Kesinlikle öyledir ama bile bile lades demeyin,yumurta sarısı badem yağı tavsiye edeyim size :KK19:

Benim saçlar baya popo hizasında saçlarımı yıkadıktan sonra fazla suyu havluyla alıp argan yağı (Urban Care Naturals Argan Oil Saç Bakım Serumu ) sürüp tamamen kurutuyorum.. Saçlarım normalde de düz ondan mı bilmem ama fönlü gibi oluyor zaten başka bir bakımımda yok buna bakım denir mi bilmiyorum ama çok çok beğenilir saçlarım...

Avonun çift fazlı bakım yağı var bende bu ay aldım o kadar memnunum ki anlatamam:)
Yağ kıvamında değil su gibi . çalkalayıp saçına sıkıyorsun hem yumuşacık yapıyor mis gibi de kokuyor tavsiye ederim Hoppa

Pantene kullanıyorum ben çok memnunum.
34342870_large.jpg

Bakim maskesi al yumusacik yapiyor.Yaglari sevmiyorum ben evde oylece duruyor saclarimi sertlestiriyor.

Back
X