- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar saçlarım düzleştirici den ve boyadan çok yıprandı.Duştan sonra uygulanacak durulanmayan krem sprey vs. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı.Yani saçım ıslakken uygulayabilecegim ve dışarı çıkabileceğim elektrikli görünümünde yok eden bişey arıyorum.(elidor'un bakım kremini aldım begenmedim).Cevaplarınızı bekliyorum
Keratini saça sabitliyoruzKeratini uyguladıktan sonra düzleştiriyorsanız bu brezilya fönü oluyor,yanlış mı biliyorum ?
Ay evet o kısmı belirtmeyi unutmuşum iyiki sordunuz :)Bekletme dediğimiz yıkamamak değil mi,kabul bu da idiotça bir soru oldu![]()
Ben daha önce 5 kere brezilya fönü yaptırdım,gerçekten büyük rahatlık ne yalan söyleyeyim.Daha parlak ve sağlıklı oluyor saç.Keratini saça sabitliyoruz
Duzlestirirmezseniz yine parlak elektriklenmeyen saçlara sahip oluyoruz fakat düz olmuyor sadece
Ben sırf keratin saça sabitlensin diye her saç tutamıni 2_3 kere orta ısıda duzlestiriyorum okadar...
Asla kapalı ortamda yapılmamalı ciğerlere etkisi bilinemiyorBen daha önce 5 kere brezilya fönü yaptırdım,gerçekten büyük rahatlık ne yalan söyleyeyim.Daha parlak ve sağlıklı oluyor saç.
Sonrasında çeşitli haberler duymaya başladım ve içinde formaldehit olduğunu öğrendim kanserojen bir maddeymiş.
Zaten kuaförde düzleşme esnasında koku ve dumana maruz kalıyordum ve gözlerim yaşarıyordu..
O yüzden keratine de pek sıcak bakmıyorum,sağlık şakaya gelmez çünkü.
Kesinlikle öyledir ama bile bile lades demeyin,yumurta sarısı badem yağı tavsiye edeyim sizeAsla kapalı ortamda yapılmamalı ciğerlere etkisi bilinemiyor
Formaldehit kullandigimiz birçok şeyde var malesef...
Balkonda eldivenle maskeyle vantilatör karşısında yapıyorum 6 ayda bir yapıyorum 1 gece bekletiyorum...