Saç Uzatma Yöntemleri saçlarım

suedasimge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
9
0
6
35
İzmir
4 5 ay önce saçlarımı oryal ile açtirdim sari yaptim saclarimin boyu omuz hizasinda fakat uclari yandigi icin kestirmek zorunda kaldim kestirdim ve kendi sac rengime boyattim uzamasi icin ne yapabilirim yardimci olurmusunuz??

4 5 ay önce saçlarımı oryal ile açtirdim sari yaptim saclarimin boyu omuz hizasinda fakat uclari yandigi icin kestirmek zorunda kaldim kestirdim ve kendi sac rengime boyattim uzamasi icin ne yapabilirim yardimci olurmusunuz??

canım bunu biraz önce başka konuya yazmıştım bir tane biranın ağzını aç 24 saat ağzı açık vaziyette beklet.daha sonra scına dök 1-2 saat se böyle bekle ve yıka hafta bir ypman gerekiyormuş.ben denemedim fakat kuaför tanıdığım anlattı

Cok tesekku ederim deniycem bakalım ins ise yarar

bu bira saç mı uzatıyomuş.

Bence canım senin saçının şu an uzamadan çok neme ihtiyacı var eski sağlığına dönmesi lazım sağlıklı saç uzar,nem ve protein maskeleri almalısın,saç kremi de kullan mutlaka..sinemaki yapma sakın daha çok döker,yağ karışımları uygularsan uzamasına yardımcı olur bir de sarımsak özlü şampuan kullan..

haklısın emiily sarımsaklı şampuan çok iyi sinemakiyı cok defa yaptım hep dokuldu hala yapıyrum dokuluyo vazgeçemyrum tamamen fiyotonun sarımsaklı şampuanı harika bioblasta cok doktu geçen turplu su yapayım dedım oda bır tutam aldı gıttı kafadan sacı uzatıcak ne varsa cok dokuyor bitkisel şampuanlardan sarımsaklıyı öneririm. emiily hangi nem maskelerini kullanıysn paylaşabılırmısın.

Canım bence şu turplu su ve sinemakiyi hayatından çıkar öncelikle..fiyto fena değil ama saçın boyalı olduğu için daha çok kurutabilir canım bioblasın 2 si bir arada şampuanı olabilir,kullandığım maskenin adını hatirlamıyorum ama canım saç kremi olarak wella nınkini kullanıyorum uçlarına bolca sürüyorum banyoda,hatta bazen banyodan önce de sürüyorum.bemiks bepanten evigen ampullerini karıştrıp sürebilirsin saçına vitamin sağlar..bir de düzleştirici kullanıyorsan kesinlikle bırak canım..şu an hedefn saçına sağlık katmak olsun canım,sağlıklı olunca uzar zaten ama uzamıyorsa kürlere de başlarsın

teşekkrler canım cevap için haklısın sanırım sadece vitamin desteği yapmak gerekiyor dediğin kremden bende alayım bemiks var ekstradan bepanten evigen almak ilk işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…