• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım:(((

1299

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
395
82
38
35
Arkadaslar biotin ve cinko hapı almayi dusunuyorum ama kilo aldirirlar mi acaba birde arganrain sampuani alcam kullanan var mi yardim edin:(( sampuani kafama ilk surdugum andan itibaren saclarim dokuluyo yani on yili askin sure eder bu. psikolojim cok bozuldu saclarim bitti nerdeyse denemedigim sey kalmadi hicbiri ise yaramiyor:'(

Arkadaslar biotin ve cinko hapı almayi dusunuyorum ama kilo aldirirlar mi acaba birde arganrain sampuani alcam kullanan var mi yardim edin:(( sampuani kafama ilk surdugum andan itibaren saclarim dokuluyo yani on yili askin sure eder bu. psikolojim cok bozuldu saclarim bitti nerdeyse denemedigim sey kalmadi hicbiri ise yaramiyor:'(

Ben GNC marka biotin ve onun şampuanını kullanıyorum. Haptan cok memnun kaldım sac dokulmem azaldı ve saclarıma bir canlılık geldi, şampuanda güzel ama ertesi gun yaglandırıyor sanki sacı, o yuzden haftasonu evdeyken kullanıyorum.
Bunun dısında haftada bir kere yumurta sarısı zeytinyagı badem yagı hint yagı karısımıyla maske yapın sacınıza,
yılan yagının da cok iyi geldigini duydum ama denemeye fırsatım olmadı
sampuanınıza bepanthene ampul veya bemıks ampul kırabılırsınız..
Doktora gidip tahlil yaptırdınız mı ? Tiroide baglı olabılır.. bunlar onemli doktora da gitmenizi tavsiye ediyorum.

Bu arada kilo yapmıyor,tecrübe edildi.

Son düzenleme:

Slm canim benim saclarim cok sik degildi zatwn ama hamilelikten sonra baya sokuldu halada dokuluyo isirgan otu deneyenler cok mennunlar hem dokulmesini engelliyomus hemde cogaltiyomus bende aldim kaynatip suyinu kavanoza koyucam her dus so rasi onunla yikiycam havku falan yesil oluyomus ama olsun yeeterki caresi olsun:26:

Ben GNC marka biotin ve onun şampuanını kullanıyorum. Haptan cok memnun kaldım sac dokulmem azaldı ve saclarıma bir canlılık geldi, şampuanda güzel ama ertesi gun yaglandırıyor sanki sacı, o yuzden haftasonu evdeyken kullanıyorum.
Bunun dısında haftada bir kere yumurta sarısı zeytinyagı badem yagı hint yagı karısımıyla maske yapın sacınıza,
yılan yagının da cok iyi geldigini duydum ama denemeye fırsatım olmadı
sampuanınıza bepanthene ampul veya bemıks ampul kırabılırsınız..
Doktora gidip tahlil yaptırdınız mı ? Tiroide baglı olabılır.. bunlar onemli doktora da gitmenizi tavsiye ediyorum.

Bu arada kilo yapmıyor,tecrübe edildi.

Guatrim var aslinda ama kucuk uç defa ayri yerlerde test yaptirdim tioridim normal cikti. düşün guatr var mi diye baktirmaya giderken insallh vardir da bu yuzdendir dokulmem diye bile dua ettim o kadar kotu durumdayim

merhaba, öncelikle cok gecmis olsun
bir sac konusu daha vardi ordada önerdim demin
burayada yaziyorum, su konuya bir göz atin isterseniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405096

sampuan olarak dogal sabunlari tercih edin, icinde kimyasal
madde olan sampuanlar saca sadece zarar veriyormus

Slm canim benim saclarim cok sik degildi zatwn ama hamilelikten sonra baya sokuldu halada dokuluyo isirgan otu deneyenler cok mennunlar hem dokulmesini engelliyomus hemde cogaltiyomus bende aldim kaynatip suyinu kavanoza koyucam her dus so rasi onunla yikiycam havku falan yesil oluyomus ama olsun yeeterki caresi olsun:26:

Canim kullandim bende ise yariyo hergun yapin diye okumustum bu durum yildirdi beni hergun uygulayamiyorum duzenli yapamiyorum bende karanfil suyu denedim bir hafta falan hergun sacima sıktım karanfil suyunu sacimi kuruttu kepek yapti sacimda duzelmiyo da bu seferde isirgan fayda etmiyo cam terebentinde ise yariyodu o bile artik etki etmiyo

Faydası olmadı yani? :)

Hayir aslinda uzun sure kullanmadim ama kullansaydim da bi faydasi olacagini sanmiyorum. saclarimi ceksem kopuyo kokleri beyaz sagliksiz olduklari cok belli iki defa kazittim kisayken iyi uzayinca dokulmeler geri geliyo her daim kiriklar ustelik duzlestirici vs de kullanmiyorum

Hayir aslinda uzun sure kullanmadim ama kullansaydim da bi faydasi olacagini sanmiyorum. saclarimi ceksem kopuyo kokleri beyaz sagliksiz olduklari cok belli iki defa kazittim kisayken iyi uzayinca dokulmeler geri geliyo her daim kiriklar ustelik duzlestirici vs de kullanmiyorum

Anlıyorum. :(

Annemde de saç dökülmesi vardı. Şampuan olarak Bioxcin kullandı serumuyla birlikte uzun süre.

Çok memnun şu anda.

Anlıyorum. :(

Annemde de saç dökülmesi vardı. Şampuan olarak Bioxcin kullandı serumuyla birlikte uzun süre.

Çok memnun şu anda.

Ne kadar zamanda faydasini gordu cunku bende kullanmistim ama yeteri kadar uzun kullanmadim sabirsizim hemen sonuc gormek istiyorum biliyorum imkansiz

Ne kadar zamanda faydasini gordu cunku bende kullanmistim ama yeteri kadar uzun kullanmadim sabirsizim hemen sonuc gormek istiyorum biliyorum imkansiz

Epey uzun süre önce başladı. Hala devam ediyor.

Bir ara serumu bıraktı. Şimdi tekrar başladı seruma.

Canim kullandim bende ise yariyo hergun yapin diye okumustum bu durum yildirdi beni hergun uygulayamiyorum duzenli yapamiyorum bende karanfil suyu denedim bir hafta falan hergun sacima sıktım karanfil suyunu sacimi kuruttu kepek yapti sacimda duzelmiyo da bu seferde isirgan fayda etmiyo cam terebentinde ise yariyodu o bile artik etki etmiyo

Evet hergun olusu siki ti malesef insan bikiyo birde oglumdan vakit kalmiyo ama bu dokulmemin sonu fena bende korkuyorum acildi onlerim baya toplayinca belli daha cok:14:

Ya ben bu ısırgan otunu durulama suyu olarak kullandım ama saçım çok iğrenç koktu
resmen buram buram ısırgan kokuyodu kafam bende temiz suyla tekrar durulama yaptım valla
saçımdaki o kokuyla çıkamazdım yani banyodan çok kötüydüü:25::25:

Yurt dışında yaşadığım için ampul öneremicem ama ben uzatmasını hızlandırsın diye işte ampuller kullanıyorum
şimdi hint yağı almayı düşünüyorum o da uzatıyomuş diye duydum..

Benimde saçlarım çok dökülüyodu ve bende kepek var kurtulsamda bir süre sonra tekrarlıyor
sanırım ömrüm boyunca kepeği ve saç dökülmesini önlemek için bakım yapmam şart..
Çünkü kepek olunca saşlarım çoooookk dökülüyor resmen saçımı yastıklardan topluyorum ama kepek olmayınca çooookk rahatımm hiç dökülmüyor diyecek kadar az:nazar::nazar:
Saç dökülmesi ve kepeklerim için Davinesin bu şampuanını kullandım ama aynı anda badem yağıda kullanmıştım hangisi tam olarak etki etti bilmiyorum ama:26:
$41RSoT-xNvL._SY300_.webp

Her yıkama için uygun değil yalnız ilk başlarda haftada bir kez olabilir ama sonra sreyi uzatmak gerek mesela iki haftada bir

al benden de o kadar :14: Allahın gücüne gitmesin onun verdii her şey bi imtihan bizler için ama çok üzülüyorum yaptırmadığm şey kalmadı mezoterapi dahil..alışmak istemiyorubyle yaşamaya ben de saçlarımı modelden modele sokmak istiyorum..hiç yapamadım :14:

al benden de o kadar :14: Allahın gücüne gitmesin onun verdii her şey bi imtihan bizler için ama çok üzülüyorum yaptırmadığm şey kalmadı mezoterapi dahil..alışmak istemiyorubyle yaşamaya ben de saçlarımı modelden modele sokmak istiyorum..hiç yapamadım :14:

Aynen saç konusunda hicbir zaman bi kizin hosuna gidecek duygulari yasayamadim.bende sacima sekil vermek tokalar takmak istiyorum.saclarim guzel olsun isterdim tipki arkadaslarimin ki gibi simdi sacim bile yok neredeyse o kadar imreniyorum ki kizlarin sacini gordukce daha 21 yasindayim. bi de bu sac dokulmesinden sebep sac koparma hastaligi basladi bende

Back
X