Ya ben bu ısırgan otunu durulama suyu olarak kullandım ama saçım çok iğrenç koktu
resmen buram buram ısırgan kokuyodu kafam bende temiz suyla tekrar durulama yaptım valla
saçımdaki o kokuyla çıkamazdım yani banyodan çok kötüydüü
Yurt dışında yaşadığım için ampul öneremicem ama ben uzatmasını hızlandırsın diye işte ampuller kullanıyorum
şimdi hint yağı almayı düşünüyorum o da uzatıyomuş diye duydum..
Benimde saçlarım çok dökülüyodu ve bende kepek var kurtulsamda bir süre sonra tekrarlıyor
sanırım ömrüm boyunca kepeği ve saç dökülmesini önlemek için bakım yapmam şart..
Çünkü kepek olunca saşlarım çoooookk dökülüyor resmen saçımı yastıklardan topluyorum ama kepek olmayınca çooookk rahatımm hiç dökülmüyor diyecek kadar az
Saç dökülmesi ve kepeklerim için Davinesin bu şampuanını kullandım ama aynı anda badem yağıda kullanmıştım hangisi tam olarak etki etti bilmiyorum ama:26:
Eki Görüntüle 1066213
Her yıkama için uygun değil yalnız ilk başlarda haftada bir kez olabilir ama sonra sreyi uzatmak gerek mesela iki haftada bir
Benim saclarimda kurudu kepek oldu bemiks-bephanten-evigen uclusunu kullandim tam olmasa da eski haline doner gibi oldu saclarim. Kepekler gitti de deri yapim duzelmedi belki size de iyi gelir. Head & shouldersta bu konuda cok iyi bi ara kullanmistim ama dokulmeme fayda etmedigi icin biraktim. hatta sampuani biraktim