Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaşlar saçlarım çok kötü derisinde ara ara yara çıkıyor ve saçlarım sanki yanmısta öyle uzuyor gibi. Doktor nizoral verdi ama faysasi olmadi. Annem küçükken de saçlarımın öyle olduğunu surekli sac kremi kullandığını söyledi ama artık yetmiyor. Saç serumu gibi bir sey fayda verir mi ki uygun fiyatlı ama saçlarımın yıpranmış gibi görünmesine engel ne olabilir. Bu arada kapalı olduğum için bütün gün bonenin içinde eziliyor yavrularım

Saçlarını nemli bırakma yara çıkmasın.Gerçi anneminde saç diplerinde ara ara yara çıkarı kısacık kesti saçlarını ve doktor stresten olduğunu söylemişti.Bir krem verdi geçti dahada olmadı çok şükür.
Bende kapalıyım lakin evde saçımı toplamam bile.Popoma kadar saçım var çok severim.Zeytin yağı,tatlı badem yağı arada bir bal maskesi yaparım saçlarıma.
31 yaşımdayım 1 kere boya sürmedim.Kına sürerim çok besleyici.
Serum kullanan tanıdığım vardı ama seni üzmem istemem hiç etkisini görmemişti.

Saçlarını sarıya boyayıp mahveden bir arkadaşım vardı.
Duştan çıktığı bir vakitte onlara uğramıştım, argan yağı sürdü saçlarına.
Kütük gibi saç ipek gibi oldu abartmıyorum.
Fiyatı hakkında bir bilgim yok ama deneyebilirsin.

Yara dediğiniz seboreik dermatit mi? Eğer öyleyse hiç geçmiyor o illet. Stres en büyük tetikleyicisi ayrıca yazları ve yağlı yedikçe artıyor o yaralar.
Eşimde var ketoral falan kullandı pek fayda etmedi, en iyi sebamedin şampuanı gelmişti.

Yaralar için mutlaka dr kontrolünde ilaç kullanmalısın..
Saçların içinse mutlaka keratin bakımı şart.
Ama dikkatli ellerde yapılması gerek canım, dilerden sitede keratin bakımı diye aratıp konuları okuyabilirsin.

seboreik dermatit dedikleri yağlı egzama mı... benim kardeşimin başında da yağlı egzama var seba med şampuan iyi gelirmi...

argan hindistan cevizi badem zeytinyağı veya herhangi bir yağ sür saçlarına kapalıysan akşam sür sabah uyanınca yıka daha pratik bana göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…