Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vitamini eksikligi var di vitamin kullandim ama hala dokuluyorGeçici ve mevsimselse sac dökülmesi için sampuanlari kullan yok mevsimsel ve geçici değilse sağlık problemin dendir doktora gidin
Basska bir nedeni olabilir o konuda bilgim yok birşey diyemem.D vitamini eksikligi var di vitamin kullandim ama hala dokuluyor
Tesekkur ederimBasska bir nedeni olabilir o konuda bilgim yok birşey diyemem.
Tiroitlerine baktır benim de dökülüyor gerçi biraz azaldı dökülmesi ama yinede dökülüyor tiroit hastası olduğum için.Merhaba arkadaslar benim saclarim gun icinde cok dokuluyor.ne kullandiysam engel olamiyorum. Onerisi olan var mi.
evet her zaman dokuluyor.evde sclarimi toplamaktan biktim.cinko hapini arastiricam tesekkur ederim.Sürekli mi dökülüyor? Çinko hapı kullanın doktora sorun tabi önce.
Yanlishatirlamiyosam hamileyken bakilmisti.sorun cikmadi diye hatirliyorumTiroitlerine baktır benim de dökülüyor gerçi biraz azaldı dökülmesi ama yinede dökülüyor tiroit hastası olduğum için.
2 ay once gitmistim bakildi onlara d vit eksikligi 12 eksikligi icin ilac kullandim.ignede vurundum.ama bi faydasini gormedim.tresan sampuanda kullandim o da bende kepeklenme yapti.esim bıttım sabunu almis faydali diye.ama ise yaramadi.yinede tesekkur ederim.Dahiliye doktoruna git heçen ve kan tahlili yaptır, B12 demir ve kan sonuçlarını öğren. Onları düzeltmeden dışarıdan şampuan yağ vs kullanma işe yaramaz. Eğer bunlarda bir problem yoksa, ısırgan otlu şampuan kullanabilirsin. Tresan kullanıyorum ben, içine bir kapak kadar çam terebentin yağı döküyorum. Şuan saçlarım bir sene önceki halinin 3 katı. Ve lavanta kürü var eğer yapacaksan onu da anlatırım..
Peki b12nizi tekrar olçturdunuz mu? Bende de vardı o lise yıllarında ve kel kalacak gibiydim. Eğer duzelmediyse ondan olabilir. Tresan bende de kepek yaptı ama 3 kat arttı saçlarım o yüzden önemsemiyorum kepeği.. Lavanta kürünü araştırın o iyi geliyor. B12 önemli ama, normal değerine gelmesi zor o yüzden hala o devam ediyor olabilir.2 ay once gitmistim bakildi onlara d vit eksikligi 12 eksikligi icin ilac kullandim.ignede vurundum.ama bi faydasini gormedim.tresan sampuanda kullandim o da bende kepeklenme yapti.esim bıttım sabunu almis faydali diye.ama ise yaramadi.yinede tesekkur ederim.
Tesekkur ederim deneyecegim.insallah faydasini gorurum.Benim sana çok basit bir önerim var.Benimde saçlarım aşırı dokuluyordu.Kalktigim yerde resmen imza gibi saç bırakıyordum ; ))) önerim gelince 700 ml lik sampuanin icine 1 yemek kaşığı karbonat dok. (Istedin şampuan olabilir) siseyi git gel Çalkala ki karbonat erisin. Mesela şampuani bugün hazirladiysan öburgun kullan. Ben bunu denedigimden beri inanılmaz azaldı dökülmesi.
Tekrar kontrole gitmedim.dediginiz gibi olabilir.Peki b12nizi tekrar olçturdunuz mu? Bende de vardı o lise yıllarında ve kel kalacak gibiydim. Eğer duzelmediyse ondan olabilir. Tresan bende de kepek yaptı ama 3 kat arttı saçlarım o yüzden önemsemiyorum kepeği.. Lavanta kürünü araştırın o iyi geliyor. B12 önemli ama, normal değerine gelmesi zor o yüzden hala o devam ediyor olabilir.
Evet canım olabilir çünkü B12 vitamini düşükse hep düşebiliyor ben 6 ayda bir baktırtırım mutlaka ve düşer hep :)Tekrar kontrole gitmedim.dediginiz gibi olabilir.