- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
Dökülmeler olsa da hala beni bırakmadılarTüm bunlardan sonra saçın kaldı mı bari bacım?
Yüzünü yerleştirip saç rengi modeli denediğin programlar var. Birinde karar kılıp öyle kal bari. Ya da bir süre dinlensin saçların, dibinden kopar gider valla.
Umarim bulurum, diplerde degilde uclarda drgisiklik yapmak istiyordum. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederimBende sizin gibiydim hatta daha şiddetlisi. 1 ayda 2 defa açtığım zaman oldu. 1 sene içinde 4 defa açıcıyla açmıştım. Her ay farklı bi renge boyuyodum. En son bundan bi 5 6 ay önce ombre yaptırdım 2 ayda bi dip boya yaptırıyorum. Hayatımın en dip günlerini yaşıyorum fakat hiç saçım aklıma bile gelmiyo rengimi bulduğum için. Sizde içinize sinen bi renk bulsanız rahat bırakırsınız emin olun
Yaa ne sempatik anlatmışsınız. :)))1 -2 dk önce bende saçımı Balıksırtı ördüm bi hevesleayna karşısına geçtim çok yakışmıştır heralde dedim oyyyyyyyy o ne çirkin olmuş öyle tövbe tövbe bu kadar mı yakışmaz insana iyiki kimse yoktu odada hemen bozdum hemennnnnnn kimse görmedi
Galiba ihtiyacim olan tek sey sıkı bir sopa yemekDayak?
Biraz dinlendir dibi kendi saç renginde olsun uçlara ombre yaptır sıkıldıkça uç rengi değiştirirsin yoksa saçın kalmycak.
Ins gecici bir durumdurbunalımdan bunalımdan. ben de öyleyim bu aralar.
geçici canım, canını sıkan her neyse onu halletmeye bak.Ins gecici bir durumdur
Beyaz yoksa kendi haline birak orijinal jaline donsun sac rengin o zaman boya gibi sert de durmaz.
Onun icin net bir sey soylemek zor, sacin uzama hizi da onemli ma beyazlar yoksa dogal rengi der susarim.araya dalmış gibi oldum ama ne kadar sürede orjinal haline döner yani ne kadar sürede akar saçtan tamamen boya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?