Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarıma yorum kızlar:)

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
Mart 2014te sacımı 3numaraya vurdum boyadan dplayı yanmıştı.ve resmen psikolojim bozuldu sonra saclarıma bakım yapmaya basladım ve 2 ay arayla 3fotografı paylasıyorum.sizce uzama iyi mi bu kadar zamanda?yoksa baska bakımlara mı girmeliyim ?:KK64:Eki Görüntüle 1590431
Resmen takıntı oldu belimdeki saclarımı istiyorum :KK61:

Son düzenleme:
Bencede gayet iyi uzamış, neler kullandın bu sürede?
Canım ben sinameki kullandim ama saci kuruttugu icin icerisine argan ve zeytinyagida kattım.iki haftada bir gozenekleri acmak icin ossion losyon kullandim.her dusun sonunda maden suyuyla duruladım.ve sampuanmda vicy dercos neogenic.ve sacıma fön vs asla sürmüyorum:KK12:

Eklentiler

• Photo1437665322923.png
    Photo1437665322923.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 332
Canım ben sinameki kullandim ama saci kuruttugu icin icerisine argan ve zeytinyagida kattım.iki haftada bir gozenekleri acmak icin ossion losyon kullandim.her dusun sonunda maden suyuyla duruladım.ve sampuanmda vicy dercos neogenic.ve sacıma fön vs asla sürmüyorum:KK12:
canım saçların gayet güzel uzuyor maşallah.. bu bahsettiğin ossionun saç toniği mi, nasıl kullanıyorsun ve saçı çok kurutuyor mu?

Offf cok zahmetli. Bu islemlerin ceyregiyle bile ugrasamam. Bravo valla.

4 ayda mükemmel uzamis bence bende uzatmaya çalışıyorum sıfırdan yani direk kökünden uzatiyorum yqnmisti benimkiler 11 ay oldu 20 cm kadar uzadı ossionun saç uzattığıni okumuştum bir yerlerde dvm edin bence seneye belinizde olur

4 ayda mükemmel uzamis bence bende uzatmaya çalışıyorum sıfırdan yani direk kökünden uzatiyorum yqnmisti benimkiler 11 ay oldu 20 cm kadar uzadı ossionun saç uzattığıni okumuştum bir yerlerde dvm edin bence seneye belinizde olur
İnşallah canım hepimizin sırma gibi saçları olsun:KK45:

Bence guzel uzama olmus saglikliydi gorunuyo saclarin bende uzatiyorum resmimide atiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 145
X