Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı belime kadar uzatsamda gürlüğünü kaybetti(resimli).Ne yapsamda o eski gürlüğünü alır?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
geçen cok yıprandıgı resmini paylaşmıştım.ve hindistan cevizi yağı aldım .Sonuç gercekten güzeldi .kabarıklıgını aldı. buda uygulamadan iki gün sonraki hali.
Screenshot_2019-10-22-12-05-41 (2).webp
Screenshot_2019-10-22-12-05-41 (2).webp

Karanfil suyu gürleştirir bakımını yapar. Badem yağı ile de parlaklığını verirsin.

baya bir faydasını görmüşsünüz önceki foto göre güzel duruyor. hemen baktım yağa ama bazı yerde saçınıza göre bi miktar alın eritin öyle sürün diyor. siz nasıl kullandınız ve nasıl bir yağ kullandınız

öncelikle aktardan 30 tl ye aldım zaten soğuk donuk oluyor. ondan 1 kaseye 3 yemek kaşığı aldım eğer sizin saçınız kısaysa sizde 2 yemek kaşığı alın fazlasıyla yeter. sonra saçlarımı ayırıp arkadan öne doğru sürdüm. saç diplerimede. Öyle güzel bir şeyki muhakkak deneyin. Ama şunuda belirteyim Ön tarataki saç diplerime çok surmusum 2 kere yıkasamda biraz yağlı bir görüntu oluyor. ona dikkat edin. ama muhakkak deneyin

öncelikle aktardan 30 tl ye aldım zaten soğuk donuk oluyor. ondan 1 kaseye 3 yemek kaşığı aldım eğer sizin saçınız kısaysa sizde 2 yemek kaşığı alın fazlasıyla yeter. sonra saçlarımı ayırıp arkadan öne doğru sürdüm. saç diplerimede. Öyle güzel bir şeyki muhakkak deneyin. Ama şunuda belirteyim Ön tarataki saç diplerime çok surmusum 2 kere yıkasamda biraz yağlı bir görüntu oluyor. ona dikkat edin. ama muhakkak deneyin
tamam çok tşk ederim bugün gidip alıcam bende haftada ne kadar uyguladınız

Back
X