Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyatsam yıpranır mı?

cilginkimyaci

O hem fırtınam, hem de limanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
660
1.640
113
kızlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum.
Benim derdim saçlarım, 6 gün sonra düğünüm var bi aptallık edip saçlarımı koyu yaptım. Tabi bundan 1 hafta önce boyadım aralarda sarılık kaldı diye bugün tekrar boyadım.Ben bu rengi hiç beğenmedim. Normalde saçlarım sarı gibi çok açık kumral eski halime döndürmek istiyorum. Saçlarımı yarın boyatsam yıpranır mı acaba? Ne yapayım ben ya :kızgın::mad:

Düğün stresinden mi böyle hallere girdiniz yav tüh saçınız yıpranır yani...

Düğünden önce saçlarla oynanır mı ya... İyi bir kuaföre gidin paraya kıyın. Düğünden sonra kısaltırsınız saçları...

Düğünden önce saçlarla oynanır mı ya... İyi bir kuaföre gidin paraya kıyın. Düğünden sonra kısaltırsınız saçları...

Kafama tüküreyim ya parayı kıyarım sorun değil yeterki saçlarım yerinde dursun. Düğünden sonra kısaltıcam zaten uçları yıprandı:(

kızlar doğru yere mi konu açtım bilmiyorum.
Benim derdim saçlarım, 6 gün sonra düğünüm var bi aptallık edip saçlarımı koyu yaptım. Tabi bundan 1 hafta önce boyadım aralarda sarılık kaldı diye bugün tekrar boyadım.Ben bu rengi hiç beğenmedim. Normalde saçlarım sarı gibi çok açık kumral eski halime döndürmek istiyorum. Saçlarımı yarın boyatsam yıpranır mı acaba? Ne yapayım ben ya :kızgın::mad:
Peşpeşe yapılan boya saçları yakar diye biliyorum ki sanırım sizin saçların eski rengine dönmesi için açılması lazım, yani saçlar mahvolabilir :(

KilicBaligi KilicBaligi ablacım topiğe bakabilir misin? Cilt ve saç denince aklıma gelen sen oldun, düğünü varmış, yazıktır bu gelin adayına, senin görüşün nedir saçlara iyi bir bakım yapılırsa peş peşe boyandığında saçları yıpratmadan kurtarma ihtimali yüzde kaç?

Peşpeşe yapılan boya saçları yakar diye biliyorum ki sanırım sizin saçların eski rengine dönmesi için açılması lazım, yani saçlar mahvolabilir :KK43:

KilicBaligi KilicBaligi ablacım topiğe bakabilir misin? Cilt ve saç denince aklıma gelen sen oldun, düğünü varmış, yazıktır bu gelin adayına, senin görüşün nedir saçlara iyi bir bakım yapılırsa peş peşe boyandığında saçları yıpratmadan kurtarma ihtimali yüzde kaç?

Ya bende yıpranır diye düşünüyorum ama bi umut sorayım dedim :(

Bunu hangi rengin üstüne yaptın peki ? foto atma şansın varmı ?
Anladığım kadarıyla kahve tonlarında birşey şuan saçın?

Sütlü kahveye boyadım ama uçlarda ombre olduğu için yeşillendi o yüzden tekrar boyadım resim atmayı denicem şimdi

Watsons'ta satılan boya silicilerden kullanabilirsiniz, en azından tam eski haline gelmese de koyuluğu akıtır. Mutlaka bakım yapın sonra da.

Eklentiler

• IMG_7573.webp
    IMG_7573.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 85
Bu 513 lore...in bundan önce 613 e boyadım onun uçları yeşillendi o yüzden 513 e boyadım sonradan
Kutuda görünene aldanma asla canım. hüsranla sonuçlanıyor genelde. 5 le başlayan numaralar koyu tutar keşke bir kuaföre danışıp da boyasaydın. içinde dorelik barındırsa bile ana rengi koyu olduğu için tam istediğin rengi elde edememişsin.
Tavsiyem, saçını bu kadar kısa zaman varken açtırmak gibi bir yanlışa gitme, sıcak tonlarda baska tonlar deneyebilirsin. Bu renkten sarıya ya da yakın tonlara dönüş yıpratıcı olabilir çünkü şuan oldukça koyu. Zamanın kısa beğenebileceğin başka bir rengi uygulayabilirsin çok açık olmayan.

Kutuda görünene aldanma asla canım. hüsranla sonuçlanıyor genelde. 5 le başlayan numaralar koyu tutar keşke bir kuaföre danışıp da boyasaydın. içinde dorelik barındırsa bile ana rengi koyu olduğu için tam istediğin rengi elde edememişsin.
Tavsiyem, saçını bu kadar kısa zaman varken açtırmak gibi bir yanlışa gitme, sıcak tonlarda baska tonlar deneyebilirsin. Bu renkten sarıya ya da yakın tonlara dönüş yıpratıcı olabilir çünkü şuan oldukça koyu. Zamanın kısa beğenebileceğin başka bir rengi uygulayabilirsin çok açık olmayan.

Of ya boyatmicam o zaman eski saçlarımı istiyorum ben ya :(

Genede yardımın ve yorumların için çok teşekkür ederim canımm

Back
X