- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi cilginkimyaci
-
Canım vakit çok kısa olduğu için saçlarına yazık olur.Of ya boyatmicam o zaman eski saçlarımı istiyorum ben ya
Genede yardımın ve yorumların için çok teşekkür ederim canımm
Peşpeşe yapılan boya saçları yakar diye biliyorum ki sanırım sizin saçların eski rengine dönmesi için açılması lazım, yani saçlar mahvolabilir
KilicBaligi ablacım topiğe bakabilir misin? Cilt ve saç denince aklıma gelen sen oldun, düğünü varmış, yazıktır bu gelin adayına, senin görüşün nedir saçlara iyi bir bakım yapılırsa peş peşe boyandığında saçları yıpratmadan kurtarma ihtimali yüzde kaç?
Ya bende yıpranır diye düşünüyorum ama bi umut sorayım dedim
Rica ederim, kuaför toptancılarında bir ihtimal olabilir bulamazsan internetten bakarsın. Zaten silme+boyama maksimum 1.5 saatte biter.Bu arada tebrikler şimdiden.
Rica ederim, kuaför toptancılarında bir ihtimal olabilir bulamazsan internetten bakarsın. Zaten silme+boyama maksimum 1.5 saatte biter.Bu arada tebrikler şimdiden.
Bence düğüne 2 veya 3 gün kala bu işi bitirmiş ol, son güne kalmasın ki gerilme.Çok teşekkür ederim. Son bi sorum var, silme işlemini en geç ne zaman yapmalıyım?
Bence düğüne 2 veya 3 gün kala bu işi bitirmiş ol, son güne kalmasın ki gerilme.
Rica ederim.Boyayı da mümkünse igora royal veya koleston perfect ile yapsınlar.Tamamdır çok teşekkür ederim .
Rica ederim.Boyayı da mümkünse igora royal veya koleston perfect ile yapsınlar.
Tamamdır, tam olarak doğal rengini seç, oksidan olarak da %20 yi geçme.Onlar almasın ben hepsini kendim tedarik edip boyattırırım :)
Tamamdır, tam olarak doğal rengini seç, oksidan olarak da %20 yi geçme.
Rica ederim.Ay yardımların için çok teşekkür ederim ya çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?